501 (2018-10-01 15:47 отредактировано Valdas)

Re: Dvasinis tobulejimas

Nesąmonių lojike, ar tu bent žiūrėjai tą nuorodą? Nežiūrėjai. Kad ji yra apie vištų odos sudėtį, baltymų kiekį, o ne pastraipos. Tu visiškas kiauragalvis.

Ne kas nors, o tie, kurie turi rusų tautybės, pusgalvi.

Pataikiau, kad totorių idiotas ar ne?

Kaip ten bebūtų - tavo kvailumas man jau atsibodo. Nebekreipsiu į tavo durną galvą dėmesio.

502

ROMAS пишет:
Valdas пишет:

Man reikia baigti dalyvavimą čia. Manau, tuo ir baigsiu, nes kokia prasmė. Geriau ką nors kita veikti, nei su jais susirašinėti. Arba nekreipti į juos dėmesio. Beje. Jei jie nebūtų apie mane negražiai rašę, nebūčiau ir aš. smile

Nekreipk demesio.Tavo IQ zymiai aukstesnis uz ju,mintys tavo gilesnes,kalba zodingesne ir labiau argumentuota.Tavo oponentu lygis-tu durnas,ne tu durnas...jokiu argumentu tik isterija,lyg  prispaustu prie sienos priesmirtine agonija...

Tu tai isvis autentiskuma prarades visa kai remei praeita karta valda is gailescio nes visi ant jo vare kad jis durnas ir tai pats pripazinai ir jei paieskociau rasciau tavo zodzius.

Taip kad dabar kad ir ka besakysi niekas nepriims rimtai, o jei ir priims tai kaip dar viena autista.

Nelabai suprantu kokia tau nauda psichiskai neigalius gint.
Jo iq zymiai zemesnis jis nieko neirode, mes visi tikriausiai cia esame baige kur kas didesnius mokslus nei jis.
JO argumentai yra"durnas nedurnas" taip kad nereik cia is to seilejimosi musu argumentus pries mus naudot, nes ne taip viskas darosi.

503

Valdas пишет:

Nesąmonių lojike, ar tu bent žiūrėjai tą nuorodą? Nežiūrėjai. Kad ji yra apie vištų odos sudėtį, baltymų kiekį, o ne pastraipos. Tu visiškas kiauragalvis.

Ne kas nors, o tie, kurie turi rusų tautybės, pusgalvi.

Pataikiau, kad totorių idiotas ar ne?

Kaip ten bebūtų - tavo kvailumas man jau atsibodo. Nebekreipsiu į tavo durną galvą dėmesio.

as neziurejau tos nuorodos nes as zinojau kad ten nieko nera ir atspejau nes tu pats pripazinai kad tu nieko neirodei. Mano draugas rusas, kai isgeria pieniska miau kokteili rusu neuzsimano.
Case closed - pralaimejai.
Kas galejo pagalvoti ane?

504

Jau priesu stovykloje panika...varto zodynus,knisasi archyvuose...Svarbiausia inest panika i ju stovykla,o paskui smogt-ir tik argumentais,argumentai ir dar karta argumentais...ir jie neatlaikys,issilakstys.Net gali savo anketas panaikint is gedos..

505 (2018-10-01 16:06 отредактировано Valdas)

Ko neįrodžiau, idio te? Tavo draugas rusas rusų neužsimano? Keista, maniau, kad jis gėjus kaip ir tu. Atlik bandymą su rusų tautybės turinčiais žmonėmis, ir pamatysi, o ne meluok apie savo draugelį, kurį neaišku ar turi. Tu net toks durnas, kad pamanei, jog ta pastraipa iš kažkur nukopijuota. Kvailys visiškas. Tai pataikiau, kad tu totorių durnelis ar ne? Negi tu rusas? Tada gaila man tavęs ir rusų dar labiau. Bet kas žino, kas iš to, ką čia kliedi, yra tiesa. Todėl gali neatsakyti. Man neįmanoma prieš tave pralaimėti, nes tu durnas ir tik loji. Gaila, kad vokiečiai tavo senelių nesumalė į šunų maistą.

506

As katik pasiskaiciau internete apie "tautybiu genus" ir mityba paremta genetika.

Esme tame, kad

Visų pirma reikia suvokti, kaip viena ar kita tauta atsirado. Mes dabar gyvename čia, Lietuvoje. Bet ar mes iš Mėnulio nusileidome jau būdami lietuviai, ar vis dėlto priimame tą hipotezę, kuri yra dabar pagrindinė pasaulyje, kad visos tautos kilo iš Afrikos ir vėliau paplito Europoje, Azijoje ir kitur? Aš laikausi pastarosios nuomonės.

Žmogaus kilmės teorija sako, kad žmonės paplito iš Afrikos maždaug prieš 100-200 tūkst. metų. Tai didelis laiko intervalas. Žinoma, yra metodai, kurie leidžia tyrinėti iškastines liekanas - išskirti DNR, lyginti su šiuolaikinėmis. Tie metodai leidžia apskaičiuoti, prieš kiek laiko genomai atsiskyrė vienas nuo kito. Be to, nagrinėjant DNR galima atskirti net atskiras tautas.

Pavyzdžiui, aš dabar tyrinėju lietuvius - ištiriu tam tikras genomo vietas, kurių gali būti, tarkime, milijonas. Lyginant jas su kitų tautų genomais galima apytikriai apskaičiuoti, prieš kiek laiko galėjo lietuviai atsiskirti nuo kitų populiacijų. Mūsų naujausias radinys - apskaičiavome, kad nuo pirminių indoeuropiečių lietuviai turėjo atsiskirti maždaug prieš 8 tūkst. metų. Lietuviais juos vadinti, aišku, galima tik sąlyginai - veikiau tai buvo tos gentys, iš kurių vėliau kilo šiandieniniai lietuviai.

Iš to galima daryti išvadą, kad lietuviai turėtų būti labai archajiški pagal savo genomą. Tačiau tai nereiškia, kad savo genomu mes visiškai skiriamės nuo kitų žmonių ir esame nežinia į ką panašūs. Tie skirtumai yra labai nežymūs.

O del mitybos raso kad kiekvienas zmogus turi individualia genetika ir savoka "sveika mityba" kiekvienam zmogui gali buti individuali tai itakoja vitaminus kuriuos zmogus pasisavina ir tai itakoja jo svorio priaugima ar numetima.

TAI VISKAS

Daugiau jokio to autistisko sudo kuri tu cia prirasei nei viename saltinyje nera ir visa tai yra tavo vaizduotes vaisius. Siulyciau gydytis bet zinau kad tau jau per velu.

507 (2018-10-01 16:05 отредактировано Valdas)

Daug parašai, bet jokios naudos, nes vėl nusišnekėjai. Žinai, koks skirtumas tarp lietuvių, rusų, totorių, čigonų ir žydų, vokiečių, šveicarų? Nežinai. Tau vėl rodyti finansinį skirtumą, gyvenimo kokybės skirtumą, rodančius bendrą visų protingumo lygių tos tautos narių intelektą ir jėgą. Ir aiškinti, kas ką sukūrė šiam pasauliui, o kas beveik nieko. Taip, kad nemalk čia šūdo, ir neskleisk propagandos, ginančios durnas tautas, tarsi jos būtų protingos.

508

Tai ka idemiai perskaiciau tik dar karta irode,kad Vladas buvo teisus,deja deja...bet tai faktas.Teks si karta pakelt rankas pripazint pralaimejima ir atsiprasyt gerb. Valdo,jei esi padorus zmogus...Geriau viesai,ne i privata...kad ta perskaitytu mases..

509

Valdas пишет:

Ko neįrodžiau, idio te? Tavo draugas rusas rusų neužsimano? Keista, maniau, kad jis gėjus kaip ir tu. Atlik bandymą su rusų tautybės turinčiais žmonėmis, ir pamatysi, o ne meluok apie savo draugelį, kurį neaišku ar turi. Tu net toks durnas, kad pamanei, jog ta pastraipa iš kažkur nukopijuota. Kvailys visiškas. Tai pataikiau, kad tu totorių durnelis ar ne? Negi tu rusas? Tada gaila man tavęs ir rusų dar labiau. Bet kas žino, kas iš to, ką čia kliedi, yra tiesa. Todėl gali neatsakyti. Man neįmanoma prieš tave pralaimėti, nes tu durnas ir tik loji. Gaila, kad vokeičiai tavo senelių nesumalė į šunų maistą.

Prie ko cia tas totoriu durnelis autiste tu?
As zemaitis atsilupeli tu.

Ne mano draugas neuzsimano daugintis su rusem jam patinka lietuves vienodai jis neskirsto pagal tautybes nes jose skirtumo nemato nes jis nedurnas kaip tu ir vadovaujasi logika.

Niekas kas sitame forume.. ehem.. atsiprasysiu.. pataisau - NIEKAS SITAME PASAULYJE (be taves autisto numeris 1 zinoma) kazko pavalges nepradeda kazka megt labiau. Jei tau taip yra tai as siulau tau mental hospital, grynai bandyk eit ten kur gydo tuos kur vaidenasi. Nes viena diena vafli suvalges eisi zmoniu zudyt ir sakysi "cia mano genai ".  Turiu draugeli jo vardas Artūras jau minejau ji jis turi savo rocko projekta kuri daro vienas yra telentingas gabus zmogus ir nepamainomas draugas.

Zinoma pamaniau kad nukopijuota todel nes nera tikslo rasyti lietuviskam forume angliskai is lempos su nuoroda apacioje. Buciau suprates kitaip jei buciau patikrines bet sutikime, kas tikrina tavo saltinius? nebent nykstukai po tavo lova kurie atsiranda kai suvalgai apelsinu nes turi naturalu poreiki dormeo ciuziniams dulkinti

510 (2018-10-01 16:07 отредактировано Deivil)

ROMAS пишет:

Tai ka idemiai perskaiciau tik dar karta irode,kad Vladas buvo teisus,deja deja...bet tai faktas.Teks si karta pakelt rankas pripazint pralaimejima ir atsiprasyt gerb. Valdo,jei esi padorus zmogus...Geriau viesai,ne i privata...kad ta perskaitytu mases..

teisus? xD

Tu tiesiog ped erastas megsti valdui ciulpti akivaizdziai. Du broliau atistai.

511

Valdas пишет:

Daug parašai, bet jokios naudos, nes vėl nusišnekėjai. Žinai, koks skirtumas tarp lietuvių, rusų, totorių, čigonų ir žydų, vokiečių, šveicarų? Nežinai. Tau vėl rodyti finansinį skirtumą, gyvenimo kokybės skirtumą, rodančius bendrą visų protingumo lygių tos tautos narių intelektą ir jėgą. Ir aiškinti, kas ką sukūrė šiam pasauliui, o kas beveik nieko. Taip, kad nemalk čia šūdo, ir neskleisk propagandos, ginančios durnas tautas, tarsi jos būtų protingos.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

duokit sitam autistui aktorinio diploma jis butu puikus zvaigzde pajuokai.

Tipo grynai tikintis i plokscia zeme atrofas tu.

512

Žemaitis toks durnas? Tu rašei, kad tau patinka rusės ir lenkės. Kaip žemaičiui gali patikti rusės ir lenkės? Smegenys turi būti nesveikos. Kaip lietuviui gali vienodai patikti lietuvės ir rusės, avigalvi, jei jis su sveikom smegenim? Sveikoms smegenims patinka tos pačios tautybės moterys. Aišku, alkoholis pažeidė genus daugybei žmonių, tai arba jis vienas iš jų, arba tu vėl meluoji.

Protingi, kam įdomu, pasižiūrėtų mano nuorodą, bet tokie durni, kaip tu - tai suprantama. Matai, man patinka ir anglų kalba, todėl galiu rašyti ir ja. Tau sunku tai suprasti? IQ neveža? Daug ko tavo IQ neveža, Tada labai gaila, jei tu žemaitis.

513 (2018-10-01 16:13 отредактировано Deivil)

Valdas пишет:

Nueik i steam ir nusipirk zaidima pavadinimu "civilization 4 arba 5"

Tada pasirink bet kokia valstybe ir pradek statyti savo imperija nuo stone age iki space age.
Ir kai suprasi tai, ka supranta kiekvienas mazas vaikas zaidziantis su kompu, kad valstybes ekonomikai turi labai daug itakos politika, vietiniai resursai, mainai, technologija, sajungininkai, priesai, geografine padetis, sezonai, turizmas, stichijos, kultura, karine galia ir taip toliau ir panasiai,
Tada grizk ir perskaityk savo autizma dar karta.
Nevykeli

514

Valdai,tu pasirasinek kuri laika viena.Vienas pakariauk..man pietu pertrauka baigiasi.As paskui vel pasijungsiu..

515

Valdas пишет:

Žemaitis toks durnas? Tu rašei, kad tau patinka rusės ir lenkės. Kaip žemaičiui gali patikti rusės ir lenkės? Smegenys turi būti nesveikos. Kaip lietuviui gali vienodai patikti lietuvės ir rusės, avigalvi, jei jis su sveikom smegenim? Sveikoms smegenims patinka tos pačios tautybės moterys. Aišku, alkoholis pažeidė genus daugybei žmonių, tai arba jis vienas iš jų, arba tu vėl meluoji.

Protingi, kam įdomu, pasižiūrėtų mano nuorodą, bet tokie durni, kaip tu - tai suprantama. Matai, man patinka ir anglų kalba, todėl galiu rašyti ir ja. Tau sunku tai suprasti? IQ neveža? Daug ko tavo IQ neveža, Tada labai gaila, jei tu žemaitis.

AS na xuj atviciaju nesu didesnio dauno uz tave mates.
Nuosirdziai.

516 (2018-10-01 16:21 отредактировано Valdas)

Gera, Romai. smile Nėra prieš ką kariauti. Jis gi durnas. Bet matai, visame tame esmė yra intelektas. Kokias nori aplinkos sąlygas gali turėti, bet jei esi durnas, nieko intelektualaus nesukursi. Apie prekybą ištekliais jau rašiau, kad reikia ją atimti, kad pamatyti aiškesnį, tautų protingumo vaizdą. Ir atimti viską, ką suinvestavo į durnas tautas protingos. Ir pamatysi tikrą vaizdą, nors jis ir taip iš esmės aiškus. Tik tokiam durnam, kaip tu - ne. Arba kvailai ginančiam durnus ir save.

O dėl draugų ir priešų. Protingi labiausiai palaiko protingus, tokius pačius, o ne durnus. Iš durnų jie uždirba.

517 (2018-10-01 16:18 отредактировано Valdas)

Atvičiajieš? Tai tu lietuvis ar rusas? Apsispręsk, žemaiti. Tu toks durnas. Nemanau, kad tu žemaitis. O rūūsyyyškajjjj jau ne pirmą kartą suvarai, kai imi šikti miltais.

518

Valdas пишет:

Gera, Romai. smile Nėra prieš ką kariauti. Jis gi durnas. Bet matai, visame tame esmė yra intelektas. Kokias nori aplinkos sąlygas gali turėti, bet jei esi durnas, nieko intelektualaus nesukursi. Apie prekybą ištekliais jau rašiau, kad reikia ją atimti, kad pamatyti aiškesnį, tautų protingumo vaizdą. Ir atimti viską, ką suinvestavo į durnas tautas protingos. Ir pamatysi tikrą vaizdą, nors jis ir taip iš esmės aiškus. Tik tokiam durnam, kaip tu - ne.

Tu apie intelekta kalbi bet tu toks autistas, kad tu butum turejes daugiau sekmes irodyti jog viena tauta protiskai pranasesne uz kita lygindamas ne zmogaus vidutines pajamas, bet valstybes vidutini IQ.

Man gaila del taves nuosirdziai sunproti.

519 (2018-10-01 16:24 отредактировано Valdas)

Tai kad tu čia šunprotis begalvis. Prie ko čia IQ. Bendras rezultatas svarbiau už IQ, kiaušagalvi. Sutampa jis ar ne. O rezultatas aiškus. Taip, kad gali nebeloti.

520

Valdas пишет:

Tai kad tu čia šunprotis begalvis. Prie ko čia IQ. Bendras rezultatas svarbiau už IQ, kiaušagalvi. Sutampa jis ar ne. O rezultatas aiškus. Taip, kad gali nebeloti.

pyyy zdaaa **** et...

ai na nakui...

kaip ..
kaip imanoma tokiam durnam but.,..