Тема: meiles zaisliukai
ka manot apie "zaisliukus"? ar esate bande? domina ivairus atsiliepimai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → meiles zaisliukai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ka manot apie "zaisliukus"? ar esate bande? domina ivairus atsiliepimai
Labu! Aš tai siūliau saviškiui kažką tokio išbandyt, bet spyriojasi šiek tiek. Kiek skaičiau, vibratoriai, stimuliuojantys klitorį, yra laaaabai geras daiktas Nesinori tik, jog antra pusė pagalvotų, kad nepatenkina manęs ir pan. Na, suprantat, ką noriu pasakyt
nu jo as irgi panasiai galvoju, kad neisizeistu.. nes pasakyt, kad noreciau, jog butu daar maloniau, tai kazkaip nefainai.. idomu, kokie zaisliukai tiktu ir man ir jam? galit kazka parekomenduot gal?
cia du spam botai is netikru anketu tarpusavyje bendrauja?)
nu jo as irgi panasiai galvoju, kad neisizeistu.. nes pasakyt, kad noreciau, jog butu daar maloniau, tai kazkaip nefainai.. idomu, kokie zaisliukai tiktu ir man ir jam? galit kazka parekomenduot gal?
www.knygos.lt
gal kuri nors padės...
Ponaiti Žygi, išimkit tą nuotrauką su pigiais nuodingo ftalato pimpaliukais. Kas tokią nesąmonę gali naudoti ?
Apgailėtina...
Gerutei galva jauciu apsisuko nuo tokiu aparatu
atsijunge ir nubego uzsisakineti
Gerutei galva jauciu apsisuko nuo tokiu aparatu
atsijunge ir nubego uzsisakineti
Dabar bėgti niekur nereikia...
Jeigu nuo tokių dalykų galva suktųsi, tai Gerute nesivadinčiau. Taigi, pakaitalai - silpnųjų paguoda.
siaip sexas 90proc vyksta galvoje
o sita visa dali sukelia patrauklus partneris jei partneris nepakankamai patrauklus - galima sviesa isjungti ir isivaizduoti toki kokio nori cia viena mergina kuri ieskojo su dideliu pasidalino savo technika
Ponaiti Žygi, išimkit tą nuotrauką su pigiais nuodingo ftalato pimpaliukais. Kas tokią nesąmonę gali naudoti ?
ha sakai taip nes zinai kokie jie brangus ir geri!
Aš irgi manau, kad galvoje ir širdyje. Jeigu žmogų myli, tai užtenka žvilgsnio, kad keliai drebėtų nuo aistros.
Gabriele пишет:nu jo as irgi panasiai galvoju, kad neisizeistu.. nes pasakyt, kad noreciau, jog butu daar maloniau, tai kazkaip nefainai.. idomu, kokie zaisliukai tiktu ir man ir jam? galit kazka parekomenduot gal?
www.knygos.lt
gal kuri nors padės...
BDSM Masineles
blem raso "for-women-and-men"
siuolaikiniai zaisliukai siuolaikinei visuomenei
o tai woman and man nesugeba vienas kito be zaisliuku patenkinti?)
Knygos, BDSM, o tai jeigu niekas neina, tai dar ir tokius dalykus bandykit - https://www.fantazijos.lt/afrodiziakai ) Nejuokaukite, jeigu santykiai nekliba, viso to nereikia brangieji.
Vienintelis meilės žaisliukas turėtų būt biblija
Vienintelis meilės žaisliukas turėtų būt biblija
As ateistas todel biblija kaip ir knygos apie Hari Poteri - pasaka.
geriausias meiles zaisliukas tai mergina
Pabandyk paneigti
geriausias meiles zaisliukas tai mergina
Pabandyk paneigti
arba vyras)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → meiles zaisliukai