Re: Kas geriau, seima ar viengungio gyvenimas?
O kokia Sergio orientacija ?
Marina, na ir paklausėte...Forumiečiai jau pusdienį negali atgauti žado
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas geriau, seima ar viengungio gyvenimas?
O kokia Sergio orientacija ?
Marina, na ir paklausėte...Forumiečiai jau pusdienį negali atgauti žado
Aš, kaip ir visada, viską sužinau paskiausiai...Tai, vis dėlto kuo jis čia toks žymus ?
Antanai, tavo bjaurumui nėra ribų, faktas :-)
matai, Gyti, kaip gaunasi, dažnai įdomūs yra tie žmonės, kurie man nepatinka. Įdomūs kad ir tuo, jog sugeba man nepatikti :-)
Nieko cia keisto Anna.Kai kurios moterys vis tikisi ,kad bjaurusis anciukas staiga pavirs i puiku gulbina...
jeigu taip saziningai pasakius, tai man po.. dzin. man rupi tik mano orientacija ir artimiausiu zmoniu nuomone, visi kiti gali eit i pievas drugeliu gaudyt
Neužteks drugelių, tai jus gaudysim p.Antanai, nes vokiečiai paskelbė, kad vargas vabalėliams ir jų vis mažėja.Ar smagu būtų pasigaudyt po pievas ?
tegu tie vokieciai vabalus sau susirenka. zyzia i ausi, lenda i akis, visai kaip moterys.. gyvenimo per juos ner. per vabalus ir per vokiecius
O pilkos pelytės dar nelenda į akis. O dar tik penktadienis...
nieko nėr blogiau, kai teoriškai šeima, o faktiškai abu ar vienas jaučiasi viengungiu,
Taip, Anna, žiaurus dalykas vienatvė dviese. Reiškia, kad meilė išėjo...
Taip, Anna, žiaurus dalykas vienatvė dviese. Reiškia, kad meilė išėjo...
šeima iš meilės kuriama labai retai. dažniausiai iš išskaičiavimo. dar iš aistros. o iš meilės?... drįstu teigti, kad meilė ir gali gimti tik šeimoje
Gyvenime kinta viskas, vienokie būnam, kai kuriam šeimą, kitokie, kai auginam vaikus...Tai vis tie vadinami iššūkiai. Jeigu turim savyje tą tikrąją meilę ir sugebam ją toliau puoselėti ABU, tai esam laimingi...Bet, jeigu ne, tai anksčiau ar vėliau santuoka tampa narvu ar narveliu abiems...
Yra žmonių, kuriems meilė per sunki pareiga, nes jie nežino, kas tai yra...Jie nužudę savyje meilę...dažniausiai jau jaunystėje...Viską apskaičiuojantys pragmatiški robotai, kuriems vėliau ar anksčiau nusėda baterijos, dar kažkurį laiką veikia alkoholis ar narkotikai ir sukuria euforines būsenas, bet su laiku ir tai neveikia...
Stovi liūdni vėjų pagairėj ar kaip į jūrą nusviesti laiveliai...
Tinkamas gyvenimo partneris palengvina gyvenimą visų pirma emociškai. Gali išklausyti tave, patarti, pasijuokti kartu, rūpintis. Visų antra, finansiškai. O ar tai bus vaikinas ar mergina tavo reikalas. Tačiau
šeima yra vienas iš darnaus ir laimingo gyvenimo varikliukų
Kita problema kad meile mes suvokiam visi skirtingai
Kita problema kad meile mes suvokiam visi skirtingai
na, beveik visi puikiai žinome, kaip turėtų mylėti mus dažniausiai ginčijamasi dėl to, kaip mes turėtume mylėti kitą
as tai dabar viengungauju) negaliu atsidziaugti tiesiog nustabiai gyvenu
as tai dabar viengungauju) negaliu atsidziaugti tiesiog nustabiai gyvenu
Ranku nepaskaudo?
Konstantinas пишет:as tai dabar viengungauju) negaliu atsidziaugti tiesiog nustabiai gyvenu
Ranku nepaskaudo?
pas meiluzes varau)
Kiekvienam savaip.. vieno recepto visiems tinkamo nėra
vedusiems rankas labiau skauda
vedusiems rankas labiau skauda
I desimtuka) sakau kaip vedes
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kas geriau, seima ar viengungio gyvenimas?