21

Re: As imanoma per 5 dienas susirasti vaikina?:)

vaikinas kazniausiai atsiranda per viena diena, tik ta diena nebutinai bus artimiausiu penkiu dienu begyje big_smile

22

viskam yra savas laikas ir vieta smile. kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas wink big_smile

23

teisingai zmogus sako, vilma uzsistatyk vaika, ir tures taves vesti big_smile turesi drauga ;]

24

niu, aciu, bet ne, vaiku dar nenoriu, tuo labiau, kazin ar priristum berna vaiku.. nepriimtini man tokie budai:)

25

o kam tau vaikinas per 5 dienas???O kur tu skubi taip??

26

i sita klausima jau buvo atsakyta.. zenkliai senstu.. liko 2 dienos:D..:/

27

niu ka, pasenau jau..:/ teks atsiduot i likimo rankas..;)

28

Imanoma, jei nesedesi uzsidarius namie ir per daug negalvosi, kur tau ji suradus, nes dazniausiai viskas ivyksta netiketai:)

29

nu nzn kai chia uzsiregistravau, toks jausmas, kad man butu uzteke ir vienos dienos. bet ne del vaikino as uzsiregistravau.

30

Vilma, 22 пишет:

i sita klausima jau buvo atsakyta.. zenkliai senstu.. liko 2 dienos:D..:/

Galiu savo paskolinti, bet tik laikinai wink  (dziaukas)

31

viskas vyksta spontaniskai smile nemanau kd tokia medziokle bus sekminga jei jo paniskai ieskosi big_smile

32

kiekvienas savo likimo klavis ir patarti galima daug o spresti reikia paciai.

33

Manau Gintaras teisus.. smile merginos.. maziau shnekam daugiau darom.. big_smile big_smile big_smile

34

Stanislovas, 21 пишет:
Vilma, 22 пишет:

o kodel as vis dar noriu tiket neimanomais dalykais?.. noriu vaiksciot kojomis neliesdama zemes.. padekit uzsiaugint sparnus!!..

nes tu vis dar vaikas viduje, ir vis dar turi noro svajoti smile. atsiras tas kas tau uzaugins tokiu dydelius sparnus wink smile

Bet manau tai bus ne tas per 5 dienas surastasis :)sparnu auginimas - ilgas procesas, ir kuo ilgesnis, tuo didesni tie sparnai smile Sekmes;)

35

man rimciausia ideja >> per 5 dienas ....

36

Vija, 24 пишет:

vaikinas kazniausiai atsiranda per viena diena, tik ta diena nebutinai bus artimiausiu penkiu dienu begyje big_smile

auksine mintis:D "vaikina" susirast per 5 dienas tikrai nera sunku, bet kad tas surastasis butu tikroji antra tavo sielos pusele.. nebent netycia, atsitiktinai:D kaip Phil Collins dainuoja "You can     hurry love, no you just have to wait.. love don     come easy.."=)

37

gaudykit moderatorei mane heheheheheheheheheheeeheheheheheheeheeeeeeheeeehhehhhheeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee (duskit) gerai jau gerai cia paskutinis kartas

38

Dovydas, 14 пишет:

gaudykit moderatorei mane heheheheheheheheheheeeheheheheheheeheeeeeeheeeehhehhhheeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee (duskit) gerai jau gerai cia paskutinis kartas

megos ar tokio ziniho noretumet :::036manau kad toki gerai pasimti kad neleistu uzmigti sargyboj ;D taukstu kaip sugiuves radijas big_smile

39

cia kaip is filmo liktais, How to loose a guy in ten days liktais:) tai tavo atveju, How to meet a guy in five days big_smile smile