Re: As imanoma per 5 dienas susirasti vaikina?:)
vaikinas kazniausiai atsiranda per viena diena, tik ta diena nebutinai bus artimiausiu penkiu dienu begyje
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → As imanoma per 5 dienas susirasti vaikina?:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vaikinas kazniausiai atsiranda per viena diena, tik ta diena nebutinai bus artimiausiu penkiu dienu begyje
viskam yra savas laikas ir vieta . kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas
teisingai zmogus sako, vilma uzsistatyk vaika, ir tures taves vesti turesi drauga ;]
niu, aciu, bet ne, vaiku dar nenoriu, tuo labiau, kazin ar priristum berna vaiku.. nepriimtini man tokie budai:)
o kam tau vaikinas per 5 dienas???O kur tu skubi taip??
i sita klausima jau buvo atsakyta.. zenkliai senstu.. liko 2 dienos:D..:/
niu ka, pasenau jau..:/ teks atsiduot i likimo rankas..;)
Imanoma, jei nesedesi uzsidarius namie ir per daug negalvosi, kur tau ji suradus, nes dazniausiai viskas ivyksta netiketai:)
nu nzn kai chia uzsiregistravau, toks jausmas, kad man butu uzteke ir vienos dienos. bet ne del vaikino as uzsiregistravau.
i sita klausima jau buvo atsakyta.. zenkliai senstu.. liko 2 dienos:D..:/
Galiu savo paskolinti, bet tik laikinai (dziaukas)
viskas vyksta spontaniskai nemanau kd tokia medziokle bus sekminga jei jo paniskai ieskosi
kiekvienas savo likimo klavis ir patarti galima daug o spresti reikia paciai.
Manau Gintaras teisus.. merginos.. maziau shnekam daugiau darom..
Vilma, 22 пишет:o kodel as vis dar noriu tiket neimanomais dalykais?.. noriu vaiksciot kojomis neliesdama zemes.. padekit uzsiaugint sparnus!!..
nes tu vis dar vaikas viduje, ir vis dar turi noro svajoti
. atsiras tas kas tau uzaugins tokiu dydelius sparnus
![]()
Bet manau tai bus ne tas per 5 dienas surastasis :)sparnu auginimas - ilgas procesas, ir kuo ilgesnis, tuo didesni tie sparnai Sekmes;)
man rimciausia ideja >> per 5 dienas ....
auksine mintis:D "vaikina" susirast per 5 dienas tikrai nera sunku, bet kad tas surastasis butu tikroji antra tavo sielos pusele.. nebent netycia, atsitiktinai:D kaip Phil Collins dainuoja "You can hurry love, no you just have to wait.. love don come easy.."=)
gaudykit moderatorei mane heheheheheheheheheheeeheheheheheheeheeeeeeheeeehhehhhheeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee (duskit) gerai jau gerai cia paskutinis kartas
gaudykit moderatorei mane heheheheheheheheheheeeheheheheheheeheeeeeeheeeehhehhhheeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee (duskit) gerai jau gerai cia paskutinis kartas
megos ar tokio ziniho noretumet manau kad toki gerai pasimti kad neleistu uzmigti sargyboj ;D taukstu kaip sugiuves radijas
cia kaip is filmo liktais, How to loose a guy in ten days liktais:) tai tavo atveju, How to meet a guy in five days
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → As imanoma per 5 dienas susirasti vaikina?:)