381

Re: Merginos yra savanaudes

Fjord пишет:

i kokias lankas cia nusigrybavai :::010 kalba eina apie savanaudiskuma.

Nu tai savanaudiska tiketis vestuviu tradiciniu kai moteris yra netradicine
kaip ir savanaudiska tiketis kazko grazaus kai pacios bjaurios, kazkokiu sukniu vestuviniu baltu kai pacios suteptos.

SAVANAUDISKA

382

Best in The World пишет:
Fjord пишет:

kaip ir savanaudiska tiketis kazko grazaus kai pacios bjaurios, kazkokiu sukniu vestuviniu baltu kai pacios suteptos.

SAVANAUDISKA

kai kurios netgi mergystes plevele chirurgiskai atstato, kad apgautu vyruka, kuris dar neliestos ir nesuteptos siais laikais iesko. suknele cia maziausia problema. keisk poziuri, mazuli, nes sunku bus tau siame pasaulyje :::001. kaip tik tokius ir yra lengviausia apgauti. visko nesukontroliuosi. tavo poziuris geras, bet pora simtmeciu paveluotas. as tik noriu, kad butum laimingas ir nekvarsintum sau galvos del tokiu nieku. isipaisyk i gyvenima ir bus lengviau. cia vaikiuk tau nuo dusios as:::422

383

Fjord пишет:
Best in The World пишет:
Fjord пишет:

SAVANAUDISKA

kai kurios netgi mergystes plevele chirurgiskai atstato, kad apgautu vyruka, kuris dar neliestos ir nesuteptos siais laikais iesko. suknele cia maziausia problema. keisk poziuri, mazuli, nes sunku bus tau siame pasaulyje :::001. kaip tik tokius ir yra lengviausia apgauti. visko nesukontroliuosi. tavo poziuris geras, bet pora simtmeciu paveluotas. as tik noriu, kad butum laimingas ir nekvarsintum sau galvos del tokiu nieku. isipaisyk i gyvenima ir bus lengviau. cia vaikiuk tau nuo dusios as:::422

Esme tame, kad sitas su vestuvem ir vestuvinem suknelem dalykas yra ne mano. AS tik pakopinau komentara kuri palakino tukstanciai vyru. Matyt tiesa.

Manes neapgaus, nes as labai gerai matau tokius dalykus.

O kad paveluotas nemanau. Tiesai laiko nera.
Ir tai kas nauja nebutinai gera.

Ar sunku bus man gyvenime su zinant tai? jo, jau dabar yra sunku.
Bet as geriau busiu nekenciamas uz tai kas esu nei mylimas uz tai kas nesu.
As geriau eisiu uz tiesa nei "pritapsiu" ir tapsiu kaip visi - neteisus. smile

384

Svetlana пишет:

Tikrai yra tokiu, nesiginciju, bet yra ir normaliu, kurioms nerupi tie materialus dalykai...
Bet ir vyru yra tokiu, kurie iesko pasiturincios, kuri juos islaikytu...:D
tad turbut kiek zmoniu, tiek nuomoniu...

385

Best in The World пишет:
Fjord пишет:
Best in The World пишет:

SAVANAUDISKA

Esme tame, kad sitas su vestuvem ir vestuvinem suknelem dalykas yra ne mano. AS tik pakopinau komentara kuri palakino tukstanciai vyru. Matyt tiesa.

Manes neapgaus, nes as labai gerai matau tokius dalykus.

O kad paveluotas nemanau. Tiesai laiko nera.
Ir tai kas nauja nebutinai gera.

Ar sunku bus man gyvenime su zinant tai? jo, jau dabar yra sunku.
Bet as geriau busiu nekenciamas uz tai kas esu nei mylimas uz tai kas nesu.
As geriau eisiu uz tiesa nei "pritapsiu" ir tapsiu kaip visi - neteisus. smile

Neapykantą ir aš vertinu labiau nei meilę. Ji visada sąžininga. Jos nesumeluosi kaip sumeluojama meilė. Nors tai nelabai į temą, bet ką daryti, kai nepakanka jausmų nekęsti tiek, kad mylėti? Ar Tu jau turi šitą patirtį?

386

Neapykanta neturi nieko bendro su meile.

387

Ieva пишет:

Neapykanta neturi nieko bendro su meile.

pazvelk giliau

388

Pirmapradžiam, urviniam žmogui, kuris dar sėdi mumyse, tai taip. Bet išprususiam ir turinčiam žinių apie žmogaus psichiką ir jos dėsnius, tikrai ne. Viskas sukasi apie išlikimo instinktą. Jis žadina savigyną ir neapykantą, bet neįsisąmonintam lygmenyje. Jeigu mes įsisąmoninam tai ką darom, tai neapykantą pakeičia žinojimas ir supratimas. Ji tarsi nukenksminama. Žmonės, kurių psichika pažeista alkoholio ar kokių kvaišalų, ar onkologinių susirgimų yra neadekvatūs. Tai jau patologiniai atvejai.

389 (2021-08-19 10:31 отредактировано Ieva)

Ir dar...Saviveikliniam lygmenyje meilė painiojama su noru pasisavinti ir valdyti. Taip vad.sado - mazo atvejis. Jeigu toks santykis abi puses tenkina, tai ok, bet tai nėra meilė.
Ir dar visi tie manipuliavimai vienas kitu, viršenybės siekimas, konkuravimas. Tai iškreiptų veidrodžių karalystė. Mylėti reikia mokintis, tai nėra duotybė.

390 (2021-08-19 11:08 отредактировано Laimutė)

plaukioji dar labai pavirsiuje. giliau reikia, bet jei nesi patyrusi, sito nesuprasi, mieloji,  nepades ir virtuvine psichologija. :::001

391

Ieva пишет:

Ir dar...Saviveikliniam lygmenyje meilė painiojama su noru pasisavinti ir valdyti. Taip vad.sado - mazo atvejis. Jeigu toks santykis abi puses tenkina, tai ok, bet tai nėra meilė.
Ir dar visi tie manipuliavimai vienas kitu, viršenybės siekimas, konkuravimas. Tai iškreiptų veidrodžių karalystė. Mylėti reikia mokintis, tai nėra duotybė.

Keista. Maniau, kad žinai skirtumą tarp jausmų ir purvino iškrypėliško sekso. Ir prie ko čia manipuliavimas ir konkuravimas ar nemokėjimas mylėti?

392

Sado - mazo būna ir bendravime, ne tik sexe. Tiesiog vienas jaučia malonumą nurodinėdamas ir valdydamas, o kitam patinka kankinio ir dejoklio vaidmuo. Bet jie vienas be kito negali. Tai psichologinė priklausomybė. To priežastis vaikystėje, kaip visada, tėvų tarpusavio santykiuose ir su vaikais. Gana dažnai pasitaiko tarp sutuoktinių, kolektyvuose. Tai nėra virtuvinė psichologija. Tai E.Fromm " Pabėgimas iš laisvės", " Mylėjimo menas ". Jis garsus psichoanalitikas, filosofas. Jaunystėje Froido mokinys, bet paskui atsiribojo nuo jo.

393

Ieva пишет:

Sado - mazo būna ir bendravime, ne tik sexe. Tiesiog vienas jaučia malonumą nurodinėdamas ir valdydamas, o kitam patinka kankinio ir dejoklio vaidmuo. Bet jie vienas be kito negali. Tai psichologinė priklausomybė. To priežastis vaikystėje, kaip visada, tėvų tarpusavio santykiuose ir su vaikais. Gana dažnai pasitaiko tarp sutuoktinių, kolektyvuose. Tai nėra virtuvinė psichologija. Tai E.Fromm " Pabėgimas iš laisvės", " Mylėjimo menas ". Jis garsus psichoanalitikas, filosofas. Jaunystėje Froido mokinys, bet paskui atsiribojo nuo jo.

Puiku, bet kuo čia dėta psichologija ir ką bendro tai turi su mano klausimu Best? Diskutuoti galima, bet gal reikėtų prieš tai įsigilinti į mintį?

394

Psichologija - mokslas apie mūsų psichiką. Tai kaip eismo taisyklių mokymasis. Diskusija juk vieša.

395

As negaliu myleti kazko kas nera special.
As negaliu myleti be priezasties.
Man tai yra neimanoma.
Turi buti priezastis del ko myli kazka.
Kitaip tai nelogiska.
Man yra panos aiskinusios ten savo keista logika, kad va sutinki zmogu, ir "spragt" kazkas atsitinka, jis tau patinka, su kitais taip nera, nors niekuo neypatingas ar dar ka.

Man tai taip kvaila.
Tiesiog visa likusi gyvenima zinosi kad esi pakeiciamas.
Nera jokio solidaus tvirto pagrindo ir priezasties meilei tokiu atveju.
Nes zinai eis viena diena ir bus "spragt" ir isimyles koki bomza.

As suvokiu kad "to vienintelio" nera. Zmogus gali myleti nors ir tukstanti zmoniu per gyvenima.
Ir jeigu zmogus turi tam tikrus bruozus kurie tau patinka ir zavi isimyleti nera sunku. Patikrinau
tai praktikoj daug kartu.

Todel ieskau bruozu ir savybiu moteryse kurios mane zavi, turiu reikalavimus ir kai manes paklausia
uz ka myliu ta moteri, visad turiu gera, argumentuota atsakyma. Ir ji istiesu tada jauciasi ypatinga.
Ir kodel as nemyliu kazkokios kitos? Na nes tokios kaip tu nera, o tokios kaip tu man patinka. O jei ir atsirastu kita, neimciau, nes vertinu istikimybe ir nesokineju nuo vienos prie kitos. Pasirinkau ir baigta.

Moterys taip nemoka.
Meile jom popierine.
Siandien myli viena, rytoj myles kita.
Siandien ji tavo svajoniu moteris, rytoj ji barskins kita bica.
Sako viena, po to visiskai kita ir priestarauja sau.

Toks jausmas kad moterys nejaucia, kad turetu ir nenori niekam pries nieka atsakyti. Lyg nera viduje tokio kaip sazines ar garbes ar teisingumo jausmo pries kuri turi atsakyti, kuris daug didesnis ir stipresnis uz jas. Kad jeigu daro kazka netaip, zinotu jog blemba man reikia sustoti, ka darau yra tiesiog gedinga.

Jos visada apvers situacija ir pasiteisinimus taip, kad jom palanku butu dabartinei situacijai pateisinti.

Zodziu, jei turi moteri tai ji nepriklauso tau, tiesiog atejo tavo laikas ja patureti kuris neisvengiamai pasibaigs.

Taves moteris neisduos nepaliks, bus istikima ir myles tave tik 3 atvejais:
1. Jeigu ji daug daug mazesnes vertes nei tu, stora backa kokia, silpnai su issilavinimu ir pan. Tokia zinai... "olga". Dar greiciausiai su usais.
2. Tiesiog susiklostys tinkamos aplinkybes. Na pvz ji tave gal ir isduotu, bet joks vyras neisdriso uzkalbinti, arba nepapuole situacija, uzmegsti romanui neprigautai seimos/draugu akyse. Grynai sekme, tokios aplinkybes iskrito, kad nebuvo progos.
3. Tu galvoji, kad ji taves neisdave ir myli, bet ji jau turejo romana ir tu nieko apie tai nesuzinojai, jai jau gal atsibodo tas romanas ir numete ir viskas paslapty ir nusines ji tai i kapus su savim. Kaip sakoma, nera geru moteru ir blogu moteru, yra tik blogos moterys ir tos kuriu dar neprigavo.

396 (2021-08-20 07:40 отредактировано Ieva)

Du trečdaliai teksto patiko, o pabaiga - kaip ir visada. Moterys tikrai moka mylėti ir būti ištikimos. Matyt best " jūsų" skonio moterys tokios, kokias jūs aprašėt. Kita vertus, vyrai neturi užmigt " ant laurų" ir nuolat stengtis dėl savo partnerės ar žmonos, kaip ir moterys dėl savo.

397

Laimutė пишет:
Ieva пишет:

Puiku, bet kuo čia dėta psichologija ir ką bendro tai turi su mano klausimu Best? Diskutuoti galima, bet gal reikėtų prieš tai įsigilinti į mintį?

Atsimenu, kai raset forume, kad turiu susilaukti vaiku, kad turiu pratesti gimine butinai ir isaukleti vaikus galvot panasiai.

Atsiprasau, bet... as stengiausi bet nebegaliu..

Kai kurie zmones nebegali jau ir nebetinkami bus sukurti santykiu, todel kad per daug prisikenteje nuo nepavykusiu santykiu ir taip sugadinti, kad jau nebeiseis jiem pasitiketi kitais zmonemis, jau tiesiog per daug nutiko. Visi turi kazkoki limita gyvenime ir as pasiekiau savaji.

Man bandyti kurti naujus santykius butu tas pats kas liepti invalidui sokti. Jis nevaldo koju, jis negali sokti.
Taip ir mane jau per daug isdraske.

Sako laikas uzgydo zaisdas, bet cia ne ta situacija. Cia ta situacija, kur laikas bejegis. Jei nupjautu tavo koja ji uzgytu, bet atgal jau nebeataugtu. Cia tas pats.

Kazkas manyje mire po paskutiniu santykiu. As visad turejau tikejima kad moterys ne visos tokios, kad zmones ne visi tokie, vis tik yra reti zmones kurie tikrai ispudingu vertybiu, stiprus istikimi.
Bet kai suradau butent toki va stipru ispudingu vertybiu zmogu ir net jis pasiderge ir nuvyle ne tik mane bet ir pati save...

Kazkas many mire. As tiesiog nebetikiu. Nebeturiu priezasties tiket. Neberandu jos. Ir norejau rast. Bet nesigavo. Nepratesiu as savo genu. Tiesiog sita visuomene per daug iskrypus, islepus ir issidergus.

Gal kur azijoj ir rastum padoria moteri su normaliu protu, prioritetais ir vertybem.
Bet cia tai..

398

Tai ko čia sėdit, best?

399

Best, netradicinei merginai reikia ir netradicinės terpės. Dažnai būna, merginos auga puikiose šeimose ir yra puikiai išauklėtos, su visomis teigiamomis savybėmis kol nepalieka tėvų namų ir neišeina į platų pasaulį. Tuomet ir išsiderina jos sekdamos blogais pavyzdžiais. Bet ar gi uždarysi ją namuose kūrenti namų židinio ir auginti vaikus....tai utopija šiame amžiuje. Aš vistiek tikiu, kad tu rasi savąją ir susilaukusi nuostabių palikuonių.

400

Laimutė пишет:

Best, netradicinei merginai reikia ir netradicinės terpės. Dažnai būna, merginos auga puikiose šeimose ir yra puikiai išauklėtos, su visomis teigiamomis savybėmis kol nepalieka tėvų namų ir neišeina į platų pasaulį. Tuomet ir išsiderina jos sekdamos blogais pavyzdžiais. Bet ar gi uždarysi ją namuose kūrenti namų židinio ir auginti vaikus....tai utopija šiame amžiuje. Aš vistiek tikiu, kad tu rasi savąją ir susilaukusi nuostabių palikuonių.

as neketinu uzdaryt nieko niekur.
jei tureciau zmona lai ji ir karjeros siekia ir ko tik nori.

As tiesiog negaleciau gyventi su besispakliuojancia, besiselfinancia, savo skaistybes saugoti nesugebancia,  su zalingais iprociais, gejus toleruojancia moterim