Dailius Inkstenis пишет:Tą temą, Dariau, ištrynė.
idomiai.
Kadangi neleidzia man rasyt linijoj, tai cia atsakysiu:
viskas verta, Rolandai, nuo to viskas ir prasideda kai kišama nosis ne į savo reikalus. Bet juk Lietuvai jokio skirtumo į kurią sūbine lysti.
Lietuvai yra skirtumas net jai tai pavadinsime taip negraziai. Geriau jau i vakaru subine lysti nei ir rusijos, kas turetu but akivaizdu.
Jevgenijau, o tu esi tikras kad dabar kai visas civilizuotas pasaulis kalba apie 3 pasaulinį ir atomines atakas, verta susikoncentruoti į savižudybes, ar ten kokį nors alkoholio suvartojimą, are you sure?
pilnai sutinku.
labai populiarus tapo posakis, kad jie kovoja ir už kitas Europos šalis. Man būtų labai įdomu kiek NATO šalių imtų ginti Lietuvą kilus grėsmei. Kiek kas teiktų ginklų ir karių? Greičiausiai būtų kaip dabar. Kiekviena šalis žiūrėtų savęs. Juk Amerikos įspėjimas, patiems ginkluotis, aiškus. Gal kai kam ir neaiškus...
Man Vokietija ir Prancuzija musa pasitikejima NATO. Didziosios valstybes kurios turetu ir pasisakyt garsiau uz mus, tikrai, mes cia esam smulkus ir mazai galim padaryt. O jos nedaro. Dar stebiuosi kad UK daro nors jai galetu buti irgi vienodai kaip ir Vokietijai ar Prancuzijai.
Ir ka daryt tada as nezinau. Keltis visiems i vokietija arba giliau i vakarus, tada rusas ateis uzmis lietuva, lenkija, ir kai bus prie vokietijos sienos, tada vokieciai prades rupintis rimtai kaip neremti ruso. Nes va skaciau kad jie apeidami sankcijas pardavinejo ruskynui ginkluote -
http://www.technologijos.lt/n/n/technol … jonu-euru
nu pasityciojimas. Ukrainieciai turi kariaut, mes irgi turim bijot o jie dar palengvina putinstanui karyba,