Re: Karas Ukrainoje
)))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Страницы Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
)))
Darius пишет:Laimutė пишет:Dariau, morališkai palaikyti nereiškia pritarti daromoms klaidoms ir ploti delnais kai kankina belaisvius, juk taip darydami jie pastato save į tą pačią eilutę su priešais. Karo etikos laikytis nereiškia armijos silpnumo.
apie kokia cia etika galima kalbet kai rusai taip elgias. Cia tuos rusus nuzudyt yra per lengva bausme, turetu but kankinimai live transliacijomis rodomi kad bijotu jie ten patekt. Aisku tie debilai gali but uzblokuoti ir nemoket ar nesugalvot pasinaudot vpn. Bet butu nors sou, gal but is reklamos dar uzdirbtu ir gal finansavima galetu rink trasnliaciju metu, koki patreon atsidare
zmones megsta siaubo filmus, bet efektas butu visai kitas jei zinotum kad tai ne vaidybaGydykis, "sadiste" !
Tik liežuviu malt ir temoki. Pats pirmas pridėtum į kelnes tai pamatęs.
Tai gerai kad as tik malt ir temoku. O va putinas ka daro matom. Gal jis tegu gydosi su savo ta aviu banda kuri klauso jo. Mano zodziai yra tik rezultatas ju veiksmu.
Jei man butu per stipru, tai as ir neziureciau, bet garantuotai butu kas ziuri. Manau senais laikais egzekucijos viesos ne veltui budavo - nes budavo norinciu pasiziuret.
Realiai tokias salygas reikia sukurt, kad jiem labiau apsimoketu patiem nusizudyt ar paprastyt kad saviskiai nuzudytu nei rizikuot patekt i nelaisve. Jei nieko nebijo tai ir kariauja.
As pamatau masina su rusiskais numeriais, man ten atrodo cia geda ir baisu jiem turetu but su tokiais vazinet, turetu jei yra pries rusija, pasikeist kuo greiciau tuos numeriuis arba bent jau koki lipduka Ukrainos veliavos uzsiklijuot kad palaiko ar pan. Arba yra is tikro toks pat kaip ir putinas ir ta jo siuksles pavaldiniai ir tokiam cia Lietuvoj turetu but ne vieta.
vat tas ir yra kad jie galbvoja tokie kaip andrius ir darius kad jie gina ir saugo lietuva, o realiai del tokiu andriu ir dariu reiks ir lietuva nacifikuoti kazkam, reik juos ramint nes prisauks bedu jie cia mum, kur ziuri svetaines adminai ?
Be abejo. Aš manau, kad verta į kiekvieną situaciją ir įvykius pažiūrėti iš visų pusių, nepriklausomai nuo to, kam simpatizuojama. Aš taip dariau ir darysiu. Kas neaišku - bandoma išsiaiškinti ir objektyviai įvertinti.
Laimutė пишет:Darius пишет:apie kokia cia etika galima kalbet kai rusai taip elgias. Cia tuos rusus nuzudyt yra per lengva bausme, turetu but kankinimai live transliacijomis rodomi kad bijotu jie ten patekt. Aisku tie debilai gali but uzblokuoti ir nemoket ar nesugalvot pasinaudot vpn. Bet butu nors sou, gal but is reklamos dar uzdirbtu ir gal finansavima galetu rink trasnliaciju metu, koki patreon atsidare
zmones megsta siaubo filmus, bet efektas butu visai kitas jei zinotum kad tai ne vaidybaGydykis, "sadiste" !
Tai gerai kad as tik malt ir temoku. O va putinas ka daro matom. Gal jis tegu gydosi su savo ta aviu banda kuri klauso jo. Mano zodziai yra tik rezultatas ju veiksmu.
Jei man butu per stipru, tai as ir neziureciau, bet garantuotai butu kas ziuri. Manau senais laikais egzekucijos viesos ne veltui budavo - nes budavo norinciu pasiziuret.
Realiai tokias salygas reikia sukurt, kad jiem labiau apsimoketu patiem nusizudyt ar paprastyt kad saviskiai nuzudytu nei rizikuot patekt i nelaisve. Jei nieko nebijo tai ir kariauja.
As pamatau masina su rusiskais numeriais, man ten atrodo cia geda ir baisu jiem turetu but su tokiais vazinet, turetu jei yra pries rusija, pasikeist kuo greiciau tuos numeriuis arba bent jau koki lipduka Ukrainos veliavos uzsiklijuot kad palaiko ar pan. Arba yra is tikro toks pat kaip ir putinas ir ta jo siuksles pavaldiniai ir tokiam cia Lietuvoj turetu but ne vieta.
Dariau, įžeisti tavęs nenoriu, priimk kaip ironiją, bet man gaila, kad tu taip siaurai vertini viską. Žinoma, kad Putinas kaltas, čia ir kalbos nėra.
Tik, kai zelenskis taip neatsakingai kartais elgiasi tai ir peršasi išvada, kad galėtų būti susiję su provokacija, kad kiltų trečias pasaulinis karas.
NATO bando išvengti eskaliacijos, o zelenskis bandė būtinai įtraukti NATO. Nuo to karas nesutrumpes, o išsiplės. Kam to reikia?
Darius пишет:Laimutė пишет:Gydykis, "sadiste" !
Dariau, įžeisti tavęs nenoriu, priimk kaip ironiją, bet man gaila, kad tu taip siaurai vertini viską. Žinoma, kad Putinas kaltas, čia ir kalbos nėra.
Tik, kai zelenskis taip neatsakingai kartais elgiasi tai ir peršasi išvada, kad galėtų būti susiję su provokacija, kad kiltų trečias pasaulinis karas.
NATO bando išvengti eskaliacijos, o zelenskis bandė būtinai įtraukti NATO. Nuo to karas nesutrumpes, o išsiplės. Kam to reikia?
Zelenskiui blogiau jau turbut negali but, neturi jis ka prarast, nu nebent branduolinis butu karas. Nu bet jau kai tiek pasiaukojo, tai gal ir jis iki mirties eitu. Ar manai kad galetu pasiduot jei jo gyvybei grestu pavojus, pvz gaut branduoline ataka?
Siaip stebina kad jis tiesiog komikas, tikrai nebuciau tikejesis kad cia taip rimtai jis kovos.
Vat idomu, NATO bando isvengt. Bet toks jausmas kad NATO turi didele persvara, matant kad rusai su urkainieciais nesusitvarko. Nu bet gal rupinasi dar mumis nes cia mum gali kliut labiausiai cia prie fronto linijos, net jei nato ir nugaletu.
Kita vertus man kelia klausimu ta NATO , nes girdejau kad visi turi ten pritarti. Nu tai blemba kai reiks ginti kokia lietuvua, tai ar berupes kokiam turkui, prancuzui ir pan.
O kaip tu galvoji, Dariau, kodėl zelenskis nori būtinai dalyvauti tyrimuose to įvykio Lenkijos teritorijoje, nors ir Duda ir Biden aiškiai pareiškė, kad tai nebuvo rusų paleista raketa. Kaip manai?
Manau, normalu, kad nori dalyvaut, nes tai nėra eilinis karo įvykis.
O kaip tu galvoji, Dariau, kodėl zelenskis nori būtinai dalyvauti tyrimuose to įvykio Lenkijos teritorijoje, nors ir Duda ir Biden aiškiai pareiškė, kad tai nebuvo rusų paleista raketa. Kaip manai?
kad isitikintu ar tiesa jie sako. O gal kaip tik cia issigande visi, gal rusija paleido ta raketa, bet kad butu pasiteisinimas nekariaut pries rusija, apkaltino ukraina?
Ir jei rusas zino kad ten tikrai ju paleista raketa o NATO apsisiko, tai nu tada toliau santazuos ta nato.
Pvz Turkas tai kai buvo iskride i jo sali lektuvas, tai neapsisiko ir neissigando karo, numuse ir tuo pasibaige. O cia ne vien Turkija, cia visas NATO.
Manau, normalu, kad nori dalyvaut, nes tai nėra eilinis karo įvykis.
Baigsis tyrimai, sužinosime daugiau, o kol kas viskas tik prielaidos. Nelaimingas atsitikimas, kuris nebūtų atsitikęs jei ne Putino karas.Taip vertina ir Lenkija.
Tas nato ira apintas milionu taisyklių jei būtu normalus vadovas tas karas nebūtu tėk užsiteses
Laimutė пишет:O kaip tu galvoji, Dariau, kodėl zelenskis nori būtinai dalyvauti tyrimuose to įvykio Lenkijos teritorijoje, nors ir Duda ir Biden aiškiai pareiškė, kad tai nebuvo rusų paleista raketa. Kaip manai?
kad isitikintu ar tiesa jie sako. O gal kaip tik cia issigande visi, gal rusija paleido ta raketa, bet kad butu pasiteisinimas nekariaut pries rusija, apkaltino ukraina?
Ir jei rusas zino kad ten tikrai ju paleista raketa o NATO apsisiko, tai nu tada toliau santazuos ta nato.
Pvz Turkas tai kai buvo iskride i jo sali lektuvas, tai neapsisiko ir neissigando karo, numuse ir tuo pasibaige. O cia ne vien Turkija, cia visas NATO.
Turkija NATO narė ir buvo paskelbtas 5 parengties lygis. Mano nuojauta irgi panaši, kad čia gali būti t.vad.tolimesnės eskalacijos vengimas.
Laimutė svarbiausia nesiusk pinigų į Lietuvą ir padėk visiems išvykti kas dar neisemigravo ir tegu jie ten kariauja
Dabar zelenskis konferencijoje jau nebetvirtina, kad raketa tikrai ne Ukrainos buvo. Sako, kad neaišku kolkas ir laukia tyrimų rezultatų.
tai lietuvoj irgi poer zinias gi sake pries kelias dienas kad tai buvo rusijos raketa nors visur kitur pasaulyje sako kad neaisku o daugiau tikimybes kad ukrainos
tai lietuvoj irgi poer zinias gi sake pries kelias dienas kad tai buvo rusijos raketa nors visur kitur pasaulyje sako kad neaisku o daugiau tikimybes kad ukrainos
Lietuvos solidarumas su Ukraina labai jau diiiidelis. Net neramu kartais
Nu ka žiema prasidėjo. Lapai dingo nuo medžių ir ukru miškai o tiksliau sakant tai kas nuo jų liko kiaurai permatomi rusų dronams ir ukrainieciams nėra kur pasislėpti. Bando naudoti dūmų uždanga ir prisidengus dumais pulti bet rusai iš karto paleidžia ten savo artilerija.
Dabar zelenskis konferencijoje jau nebetvirtina, kad raketa tikrai ne Ukrainos buvo. Sako, kad neaišku kolkas ir laukia tyrimų rezultatų.
nu kad visi loja kad rusijos, nu tai ka jis gali, tai jis irgi gal ka perskaito ta ir sako. Tai kalti visokie delfiai ir g al turetu but patraukti atsakomyben uz mela. Nes atrodo kad raso ka nori.
Nu ka žiema prasidėjo. Lapai dingo nuo medžių ir ukru miškai o tiksliau sakant tai kas nuo jų liko kiaurai permatomi rusų dronams ir ukrainieciams nėra kur pasislėpti. Bando naudoti dūmų uždanga ir prisidengus dumais pulti bet rusai iš karto paleidžia ten savo artilerija.
nu bet ir rusam tada reiskia ner kur pasislepti. Nebent jie pasislepia uz civiliu ir ukrainieciai vengia atakuot kur civiliai gali but.
Bet pirma cia lt ziema, kaip ukrainoj neaisku, juk ten silciau.
Hmmm kažin kam čia blogiau ypač kai ukrainėčiai turi tiek antidroninės yrangos spėju Bahmute bus gera pirtelė
Kiek Daug Matau Naujuu Politikuu STUDENTUU BUTENT
Joo invalidas parašė ir iškart atsakė pasižiūrėk i veidrodi
Страницы Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje