Re: Įdomūs video
Ieva,
ir mano tokia pirma mintis

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Įdomūs video
Ieva,

Ieva,
![]()
lyg foto tokia ir budavo jo
Mano kelias atrasti savo seksualinius sekso vaizdo įrašai norus buvo neįtikėtinai išlaisvinantis. Ilgą laiką jaučiau slėpinį, tačiau nusprendžiau pasitikėti savimi ir tuo, kuo aš tikiu. Tai nuvedė prie atvirumo su savimi ir partneriu. Mūsų pokalbiai apie tai, kas mus įtinka ir kas suteikia malonumą, praturtino mūsų santykį. Atradau savo poreikius ir pageidavimus, o partneris išreiškė savo. Tai atnešė didžiulį emocinį ir fizinį malonumą, kurio niekada netekome. Ši išlaisvinta seksualinė savimonė sustiprino mūsų ryšį ir padarė gyvenimą turtingesnį. Tai yra sėkmės istorija apie sąmoningumo jėgą, leidžiančią mums pilnai išreikšti savo norus ir juos įgyvendinti.
O kokiu tikslu tu pasakoji sia sekmes istorija?
Pritruko reklamos. Arba tel numerio, kad ieskai naujo partnerio. Ar trecio partnerio.
Subalansuota vyrams, bet tinka ir moterims
Tavo gyvenimo motyvacija
https://youtu.be/m_As9hQKV8U
Vyro gyvenimo taisyklės, interviu
https://www.youtube.com/live/xM3GqATJIr … I&t=62

Kaip Minedas paramą Ukrainai rinko
Galvojau bus nuobodus negatyvas, bet wow, linksma paziuret
ir apie mineda suzinojau ko nezinojes dar ![]()

https://www.youtube.com/watch?v=b4HGSaDA5sk
The Insane Lobotomy Craze Of The 1950s
Neitiketina, kokie debilai buvo zmones USA pries 70 metu
T-Series – India – 281 million subscribers
****, uzmeciau aki i pora video, jei ten visi tokie, tai ner ka ten ziuret
kas ten gali subscribint.
Va norbefilms esu ziurejes kelis video, tikrai buvo idomus.
youtube kanalu topas pasaulyje:
1. MrBeast – United States – 337 million subscribers
2. T-Series – India – 281 million subscribers
3. CoComelon – United States – 187 million subscribers
4. SET India – India – 180 million subscribers
5. Vlad and Niki – Russia – 130 million subscribers
6. Kids Diana Show – Ukraine/United States – 128 million subscribers
7. Like Nastya – Russia/United States – 124 million subscribers
8. PewDiePie – Sweden – 110 million subscribers
9. Zee Music Company – India – 112 million subscribers
10. WWE – United States – 106 million subscribers
Mane Domina pask 10
WWE Cia tipo Amerikos Muztynes kurias Ziuriu jau Ilgai Gal 10m TIKRAI
Bet Neprenimuoju
Turiuu savoo Kanala
![]()
cia labiau info pamastymui busimiems youtuberiams norintiems pritraukti daug sekeju ir is to uzdirbti. ta prasme galima nustatyti kokios temos pritraukia sekejus. ir pagal bendra trenda gaunasi kad pirmoj vietoj arba muzikiniai kanalai arba turinys vaikams. nesitikejau bet vaikisku kanalu daug topuose buna. bet ten turbut tevai subscribe'ina. dar pamasciau kad youtubeje galima isvystyti tokia veikla kaip arbitraza. panasiai kaip yra traffic arbitrage taip ir su turiniu galima ta pati daryti. pvz susirandi koki perspektyvu content creatoriu nusiperki is jo visa jo turini ir talpini savo kanale bei monetizuoji o paskui is monetizavimo uzdirbi daugiau negu uz kiek nusipirkai
jo, ten tokiu draugiu vaikai kai paziurim kokius ten sudus ziuri tai sakes
neina suprast kaip ten gali patikt.

https://www.youtube.com/watch?v=o3mMF_kCW1I
vaziuokit kas galit i filipinus mergu ieskot
sitas senis sako turi 8 mergas su 2000 usd pensija
ir sako jos visos istikimos, neturi bernu, ir jos viena kitai nepavydi
tu mergu amzius nuo 18 iki 46 berods sake ![]()

https://www.youtube.com/watch?v=Ng_0pVSZa6M
Why we work so much
Cia sako, kad zmones dirba ir paskui yra skatinamas tas vartojimas kuris vercia tuos zmones dirbt kad turetu uz ka vartot. Tai va cia atrodo is to uzdirba korporacijos. O ar mum reik tiek vartot? As tai dirbu , man sako kad as skupas, neleidziu pinigu. Tai kokio velnio man leist tuos pinigus menkaverciams dalykams as galvoju. Tai gal geriau maziau dirbt jei jau per daug pinigu? Bet ju per daug ner, tad geriau investuot, nors yra rizika kad numirsi neisleides bet nu dar tikiuos iki to laiko yra.
Pas mane kiek kita filosofija. Aš žiūriu ne kam isleidziu tuos pinigus o analizuoju jų judėjimą kur jie nukeliaus paskui. O atsidurs jie valstybės biudžete per mokesčius o aš nenoriu kad jie ten atsidurtų. Todėl aš esu skupas šalies viduje ir dosnus užsienyje. Pvz turiu pasirinkima nusipirkti daiktą is Lt shopo ar iš užsienio tai perku iš užsienio. Kad Lt politikai negalėtų vogti mokesčius. Investuoju i NT, i el komercija ir i verslu pirkima. Bet viskam savo laikas. Yra laikas ne tik investuoti bet ir atsikratyti pertekliniu turtu. Ir atsikratineti pradesiu likus 5 metams iki pensijos kad pasitikti senatvę ir mirtį be jokio turto. Tai yra gyvenime reikia kaupti turtą o senatvėje viską istaskyti bet istaskyti užsienyje. Nesvarbu kam: kelionėms kruizams mergoms ir panašiai
o tai kad uzsienyje valdzia vogs ok ?
be to siaip visi sako kad valdzia vagia, bet ar yra irodymu? nes kazkaip visur sako tik nepateikia irodymu. Toks atrodo kad gal cia visur valdzia kalta, tik ne as pats , kad blogai gyvenu. Nes daugiausia man atrodo sako kad valdzia vagia tie kurie prastai gyvena.
Nu neskaitant to cekiuku skandalo, bet ten sumos nedideles kaip cia komentaruose sako. Ir ten dar klausimas ar vagyste, nes lyg ir legaliai jie ten naudojosi?
Jus žinote kad jeigu jus numirsite ir neturesite palikuoniu jusu turtas atiteks valstybei ir bus isparduotas iš aukciono per Turto banka. Todėl kad taip neįvyktų taskykite savo turtą senatvėje kad po mirties nepalikti nieko
nu man sako kad turtas nueis sesei jei neturesiu vaiku.
O siaip tu gali juk testamenta parasyt - kam nori tam duot ji.
O beje kaip paskaiciuosi kiek tau reiks to turto tai senatvei kai nezinai kiek gyvensi? Kad nereiktu bomzaut ?
nors db irgi neprabangias masinas vairuoji kaip sakei ![]()
Darius пишет:Konstantinas пишет:Jus žinote kad jeigu jus numirsite ir neturesite palikuoniu jusu turtas atiteks valstybei ir bus isparduotas iš aukciono per Turto banka. Todėl kad taip neįvyktų taskykite savo turtą senatvėje kad po mirties nepalikti nieko
nu man sako kad turtas nueis sesei jei neturesiu vaiku.
O siaip tu gali juk testamenta parasyt - kam nori tam duot ji.
O beje kaip paskaiciuosi kiek tau reiks to turto tai senatvei kai nezinai kiek gyvensi? Kad nereiktu bomzaut ?
nors db irgi neprabangias masinas vairuoji kaip sakei
Paskaiciuosi remiantis statistika vidutine vyru gyvenimo trukme ir panašiai. Todėl ir sakau reikia pradėti atsikratineti turto likus 5 metams iki pensijos. Jeigu dabar pensijinis amžius 67 metai tai būdamas 62 metu jau galima pradėti viską ispardavineti. Uždarinėti verslus, pardavinėti turtą ir likusi gyvenimą tiesiog ilsėtis užsienyje. Va butą nusipirkau būdamas 40 metis ir aš jau planuoju kada pardavinesiu. Būtent po 22 metų kai man sukaks 62. Po savęs paliksiu tik skolas ir jokio turto. Nu nebent savo tinklapiams apmokesiu domeną ir hostinga šimtui metų į priekį kad jie gyvuotu po mano mirties
su tom skolom gerai
tik turbut sunkiai kas beskolins. Ar zinai kas ten dar gali priskolint senam kur rizika kad negrazinsi? 100 metu hostingas ir domenas nemazi pinigai veltui ismesti butu. Gali nuorodas numest i tinklapius ? pasireklaminsi tuo paciu
O del statistinio amziaus - tai gali taip atsitikt kad gyvensi ilgiau nei statinisnis vyras ir tada gali tekt bomzaut.
Darius пишет:Konstantinas пишет:Pas mane kiek kita filosofija. Aš žiūriu ne kam isleidziu tuos pinigus o analizuoju jų judėjimą kur jie nukeliaus paskui. O atsidurs jie valstybės biudžete per mokesčius o aš nenoriu kad jie ten atsidurtų. Todėl aš esu skupas šalies viduje ir dosnus užsienyje. Pvz turiu pasirinkima nusipirkti daiktą is Lt shopo ar iš užsienio tai perku iš užsienio. Kad Lt politikai negalėtų vogti mokesčius. Investuoju i NT, i el komercija ir i verslu pirkima. Bet viskam savo laikas. Yra laikas ne tik investuoti bet ir atsikratyti pertekliniu turtu. Ir atsikratineti pradesiu likus 5 metams iki pensijos kad pasitikti senatvę ir mirtį be jokio turto. Tai yra gyvenime reikia kaupti turtą o senatvėje viską istaskyti bet istaskyti užsienyje. Nesvarbu kam: kelionėms kruizams mergoms ir panašiai
o tai kad uzsienyje valdzia vogs ok ?
be to siaip visi sako kad valdzia vagia, bet ar yra irodymu? nes kazkaip visur sako tik nepateikia irodymu. Toks atrodo kad gal cia visur valdzia kalta, tik ne as pats , kad blogai gyvenu. Nes daugiausia man atrodo sako kad valdzia vagia tie kurie prastai gyvena.
Nu neskaitant to cekiuku skandalo, bet ten sumos nedideles kaip cia komentaruose sako. Ir ten dar klausimas ar vagyste, nes lyg ir legaliai jie ten naudojosi?
Užsienyje valdžia tiek daug nevagia. Gal ir norėtų vogti bet negali nes konkurencija tarp politikų daug didesnė. I kiekvieną šiltą vietą pretenduoja daug didesnis žmonių kiekis ir jeigu kažkoks politikas pradės vogti tuo iš karto pasinaudos opozicija bus didžiulis skandalas ir tokiam politikui bus karjeros pabaiga todėl jie ir nevagia nes prisibijo. Aš negyvenu blogai o netgi geriau už lietuvišką vidurkį. Nors ir esu marginalas ir vatnikas. Taip kad ne tik blogai gyvenantys keikia valdžia. Yra ir gerai gyvenančių ir verslininkų kurie irgi keikia. O vagia čia Lt belekiek. Visokie cekiuku skandalai, briendzio dėžučių skandalai, pinigų plovimai per viešuosius pirkimus, provincijose giminių klanai kur susodintos giminės i visas vietas kur vaikšto valstybės pinigai. Ir kad kovoti su šia sistema ką reikia daryti? Nemokėti mokesčių ir nieko neinvestuoti ir iš karto uzsisuks pinigų kranelis
nu bet lietuvoj irgi atrodo yra kruvos norinciu i ta valdzia- kai eini i rinkimus nu pilna tu zmoniu sarauose.
O kodel tu vatnikas ? ![]()
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Įdomūs video