Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 22 23 24 25 26 … 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 461 по 480 из 562
- Ieva
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: visureigiai
Konstantinas пишет:Buvau) linkiu ir jums ten pabūti
Gerai, kad nepadūrė niekas.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Andre пишет:Važiuoju šiandien ramiai, lėtai per miškelį, į saulutę žiūriu, duobėse linguoju. Tik staiga prieky iš šalutinio takelio išlekia džipas ir sustoja, Skersai MANO kelio. Na, ir aš stoviu, kaip tik geroj vietoj, kur dvi mašinytės gali prasilenkt. Iš džipo vyrai iššoka, šoka aplink keistą šokį. Nukreipiu žvilgsnį esminį nuo dangaus į juos - aga, iš po kapoto dūmai rūksta, numeris kadaruoja... Bach, bach, antras džipas - dar garsiau, visai jau kelią užstato. Dar krūva vyrų lauk išvirsta, suka draugišką ratelį aplink du džipus. Dūmija ir antras, numeris irgi kreivas šleivas. Na, jei vyrai leidžia suprasti, kad niekur nesitrauks, kad jei man reikia, tai apvažiuosiu sniegu, tai aš taip ir padarau... Negi atimsiu iš jų džiaugsmą - jie visi pralėkė kelią, kuriame gal 30 metrų ištisa gili bala žiemą vasarą (aš net pėsčia nedrįstu ten eiti). Tik po jų vietoj ledo dabar juodas vanduo, kuriame vienas vyrukas kažką bando surasti., net ant kelių beveik atsiklaupęs...
Tai va, tokie tie visureigiai ir laimingi jų murzini keleiviai (savininkai tai kažin, ne remontuot tai visgi teks...)
Tiesa, paskui juos atvažiavo ir trečia mašina. ne džipas. Kadangi jų neskiriu, tai labai priminė klasikinę bmw. Ir numeriai vietoj, ir variklis neužkaitęs... Kilo keistų minčių...
smagus epizodas
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:Laimutė пишет:Šaunūs vyrai. Jie gyvena svajonę, o kaip kurie tik filmuotą medžiagą žiūri ir seilę varvina iš pavydo, nes mielai būti jų vietoje, bet vietoj to sėdi apgirtę ieškoke ir pilsto nesąmones iš tuščio į kiaurą.
Laimutė ko tokia pikta? Aš tai snd sniegą kasiau aplink mašina vos atsikasiau) jokiom svajonemis negyvenu pas mane žemiški rūpesčiai kaip išvažiuoti ir kaip neuzbuksuoti. Snd net buksirsvimo kilpa ir trosa radau rytoj prasidės veiksmas
buvo ir pas mus sniego. Trumpai
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Laimutė пишет:Konstantinas пишет:Laimutė пишет:Šaunūs vyrai. Jie gyvena svajonę, o kaip kurie tik filmuotą medžiagą žiūri ir seilę varvina iš pavydo, nes mielai būti jų vietoje, bet vietoj to sėdi apgirtę ieškoke ir pilsto nesąmones iš tuščio į kiaurą.
Laimutė ko tokia pikta? Aš tai snd sniegą kasiau aplink mašina vos atsikasiau) jokiom svajonemis negyvenu pas mane žemiški rūpesčiai kaip išvažiuoti ir kaip neuzbuksuoti. Snd net buksirsvimo kilpa ir trosa radau rytoj prasidės veiksmas
buvo ir pas mus sniego. Trumpai
Aš dabar apie šimtą km nuo tavęs kalnuose. Sniego labai daug
465 Ответ от Shameless 2023-01-29 00:34 (2023-01-29 00:38 отредактировано Shameless)
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Andre пишет:Važiuoju šiandien ramiai, lėtai per miškelį, į saulutę žiūriu, duobėse linguoju. Tik staiga prieky iš šalutinio takelio išlekia džipas ir sustoja, Skersai MANO kelio. Na, ir aš stoviu, kaip tik geroj vietoj, kur dvi mašinytės gali prasilenkt. Iš džipo vyrai iššoka, šoka aplink keistą šokį. Nukreipiu žvilgsnį esminį nuo dangaus į juos - aga, iš po kapoto dūmai rūksta, numeris kadaruoja... Bach, bach, antras džipas - dar garsiau, visai jau kelią užstato. Dar krūva vyrų lauk išvirsta, suka draugišką ratelį aplink du džipus. Dūmija ir antras, numeris irgi kreivas šleivas. Na, jei vyrai leidžia suprasti, kad niekur nesitrauks, kad jei man reikia, tai apvažiuosiu sniegu, tai aš taip ir padarau... Negi atimsiu iš jų džiaugsmą - jie visi pralėkė kelią, kuriame gal 30 metrų ištisa gili bala žiemą vasarą (aš net pėsčia nedrįstu ten eiti). Tik po jų vietoj ledo dabar juodas vanduo, kuriame vienas vyrukas kažką bando surasti., net ant kelių beveik atsiklaupęs...
Tai va, tokie tie visureigiai ir laimingi jų murzini keleiviai (savininkai tai kažin, ne remontuot tai visgi teks...)
Tiesa, paskui juos atvažiavo ir trečia mašina. ne džipas. Kadangi jų neskiriu, tai labai priminė klasikinę bmw. Ir numeriai vietoj, ir variklis neužkaitęs... Kilo keistų minčių...
Gailaa kad Nepazinai Masinyciuu Modeliuu Kai Pamatom kokia Pelke MES Dzipistai VISADA NORISI Jaa Isbandytt TOKIA Musu Politikaa Nesupratlyvom Bobom TOO Nesuprast Amziams
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
prie ko čia pelkės??? va, ko nesupratau, tai nesupratau - kodėl paprasta lengvoji (mano akimis) apdėjo visus džipus važiuojant per tą pelkę? tai kieno varikliai ir jų pribumbasai geresni pelkėse???
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
a tam odna doroga ))
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
https://www.youtube.com/watch?v=55slx78GOsk
Extreme Mashines Goo Crazyyy
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
https://www.youtube.com/watch?v=FG1dWI3alZc
Ukininkuu Pasaulis (girtuu)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Nieko sau .... vyrai ir technika
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Bet jie tokie ramūs visi, be panikos, taip šaltai reaguoja
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Tokių video begalės, bet man nepatinka, kad jie mažai kalba apie saugumą. Truputį neatsakinga jaunimo atžvilgiu. Prisižiūri paskui paaugliai tokių dalykų, bando patys ir žūsta.
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Gerai, nekenčiam. Ir tau jau sunku iš jo išlipti būtų, senuk ?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Tu dar jaunas senukas, bet kai tiek rūkysi greitai būsi senas senukas
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Сообщений с 461 по 480 из 562
Страницы Назад 1 … 22 23 24 25 26 … 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.