Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 40 из 74
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Nesuprantu
Konstantinas пишет:Nu bet iš tikrųjų jei Neištikima tikrai turi 4 vaikus aš jos vietoje ne po forumus valkatauciau o uzsiimciau pinigų ismusinejimu iš buvusių 4 vyrų ir iš valstybės. Gal bendroj sumoj ir nemažai išeitų. Bet aš tik apie pinigus galvoju
Ji juk nezino kas vaiku tėvwi, po 10 per diena juk pavaro
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Verso пишет:Fjord пишет:Verso пишет:Dirbs nelegaliai, papigiau biski, vosad ras tu, kurie prikišt norės.
Taip, yra paklausa bus ir pasiūla. Kaip kurioms tai vienintelis pragyvenimo šaltinis jei nieko daugiau nemoka.
Kiekviena skylė ras po kamšti
sviesios kelnes trumpos kojos kvailos mintys na taip skylė irgi aiski
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Arnas пишет:Verso пишет:Fjord пишет:Taip, yra paklausa bus ir pasiūla. Kaip kurioms tai vienintelis pragyvenimo šaltinis jei nieko daugiau nemoka.
Kiekviena skylė ras po kamšti
sviesios kelnes trumpos kojos kvailos mintys na taip skylė irgi aiski
Man atrodo tau pinigo makosui neužteko, tai nukrapstei nuo akumo rugsties?
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Verso пишет:Konstantinas пишет:Nu bet iš tikrųjų jei Neištikima tikrai turi 4 vaikus aš jos vietoje ne po forumus valkatauciau o uzsiimciau pinigų ismusinejimu iš buvusių 4 vyrų ir iš valstybės. Gal bendroj sumoj ir nemažai išeitų. Bet aš tik apie pinigus galvoju
Oi nekenciu tokiu kaip tu
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Neištikima ir Arnas gal tas pats asmuo (?)
Kažkaip keistai reaguoja.
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Fjord пишет:Neištikima ir Arnas gal tas pats asmuo (?)
Taip tas pats
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Arnas пишет:Fjord пишет:Neištikima ir Arnas gal tas pats asmuo (?)
Taip tas pats
Tai ok, bet kodėl taip reaguoti? Jeigu skaudi tema tai bent paaiškink kas ir kaip. O tai kas kaip supranta taip ir komentuoja
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Tai ir nesiparink
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Arnas пишет:Fjord пишет:Neištikima ir Arnam gal tas pats asmuo (?)
Taip tas pats
Keturi vaikai vienatve liudesys o viskas nuejo velniop tik paskutinio meiluzio smuikininko deka berniukai irgi
dejo kiausinius i bendra lizda dar neapsiplunksnae mazais bybukais bet dideliu polekiu su aistra akyse rag
avo ta obuoliuka
32 Ответ от Alegra 2023-06-03 00:18 (2023-06-03 00:20 отредактировано Fjord)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Arnas пишет:Arnas пишет:Fjord пишет:Neištikima ir Arnam gal tas pats asmuo (?)
Taip tas pats
Keturi vaikai vienatve liudesys o viskas nuejo velniop tik paskutinio meiluzio smuikininko deka berniukai irgi
dejo kiausinius i bendra lizda dar neapsiplunksnae mazais bybukais bet dideliu polekiu su aistra akyse rag
avo ta obuoliuka
Na, su keturiais vaikais lyg ir neturėtų būti kada liūdėti ir jaustis vieniša. Juk tiek rūpesčiu. Ir išlaikyti ir prižiūrėti ir auklėti...
Aš nežinau ką reiškia 4 vaikus auginanti, bet vienas irgi reikalauja daug dėmesio ir rūpesčio...o čia 4 kartus daugiau.
Velniop tai tikrai nenuėjo niekas, nes vaikai teikia džiaugsmą ir tik dėl jų reikia stengtis. Kaip užaugs bus lengviau ir viską galima atsigriebti.
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Arnas пишет:Verso пишет:Konstantinas пишет:Nu bet iš tikrųjų jei Neištikima tikrai turi 4 vaikus aš jos vietoje ne po forumus valkatauciau o uzsiimciau pinigų ismusinejimu iš buvusių 4 vyrų ir iš valstybės. Gal bendroj sumoj ir nemažai išeitų. Bet aš tik apie pinigus galvoju
Oi nekenciu tokiu kaip tu
Tai paimk tokias kuriuos per visus eina, ir išlaižyk jom, tau bus malonu
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Fjord пишет:Arnas пишет:Arnas пишет:Taip tas pats
avo ta obuoliuka
Na, su keturiais vaikais lyg ir neturėtų būti kada liūdėti ir jaustis vieniša. Juk tiek rūpesčiu. Ir išlaikyti ir prižiūrėti ir auklėti...
Aš nežinau ką reiškia 4 vaikus auginanti, bet vienas irgi reikalauja daug dėmesio ir rūpesčio...o čia 4 kartus daugiau.
Velniop tai tikrai nenuėjo niekas, nes vaikai teikia džiaugsmą ir tik dėl jų reikia stengtis. Kaip užaugs bus lengviau ir viską galima atsigriebti.
Berniukai sportuoja laksto o mergaites daugiau guli tik kai liudna o prisiglaudzia tyledamos nelabai grazios bet siltos siltos ----savo gerumu
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Fjord пишет:Arnas пишет:Arnas пишет:Taip tas pats
avo ta obuoliuka
Aš Laimutės vaikas ji turi nesantuokinių vaikų
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:Fjord пишет:Arnas пишет:Keturi vaikai vienatve liudesys o viskas nuejo velniop tik paskutinio meiluzio smuikininko deka berniukai irgi
avo ta obuoliuka
Aš Laimutės vaikas ji turi nesantuokinių vaikų
Tai va....bet jei man staigiai anūkų nesuveiksi, išadoptuosiu ir nebebūsi mana vaiks ir dar išbrauksiu iš testamento, va ! Kiek gi galima laukti (?!)
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
As vakar gimdziau -vel berniukas jau trečias bet sitas juodas gal del to kad per sikna normalios psihikos jau kalba siesiu plauku mergaite Tamara tečio vardu kumeliukas berniukas gime
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Arnas, Neistikima, Ignas, Zita yra vienas ir tas pats asmuo
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:Arnas, Neistikima, Ignas, Zita yra vienas ir tas pats asmuo
Taip taip Konstantinai, ir tam reikia daug laiko ir pastangų
Darom išvadas
Сообщений с 21 по 40 из 74
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.