Тема: Megstamiausias Vilniaus klubas
Pagal muzika, susirenkancia publika,erdve ir kt.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias Vilniaus klubas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Pagal muzika, susirenkancia publika,erdve ir kt.
nzn, as tai megstamiausio neturiu, i visus net eiti nesinori reikia visko, bet po biski
i kitus verta nueit, kad nebekiltu noras i ta puse net pazvelgt, yra tokiu
ou klubu yra visokiu geru ir blogesniu bet reikia bandyti visus ir visur ties vienu reik retai kada apsistot nors aisq jei patix tai kas uzdraus
vasara faina ne klubai bet dance po atviru dangumi
VAULT!!! ir nieks neirodys kad yra geresniu
I "Galaxy" kartais verta nueit, bet man geriausias "Exit" kaune. tiek pagal muzika, tiek pagal publika, tiek ir pagal aplinka.
malonu matyt grazu akmeny i kauno darza atmesta
Apie geriausia kluba negaliu sakyt nieko. Kaip pastatas su technine iranga, kol kas geriausias mano nuomone yra Galaxy, taip pat puikiai irengtas naujasis Mans Factory. Taciau as noredamas gerai praleisti laisvalaiki renkuosi ne kluba, o tusa, o kur jis vyks, nera didelio skirtumo.
na kiek buvau,tai arka valdo!:)tiksliau sakant dnb!
didziausia ispudi paliko vault ~~ kaip gera jame buvo ir zmones fun! nei marozu nei fyfu.. jega!!
kaip ir giedrius 21 renkuosi ne kluba, o vakareli. Be toTieshwarzai terasoj ar koks nick warren @ utenos arena / buuren @ exit yra sunkiai palyginimi. Siaip vilniuj yra vos keli ishkirtiniai klubai - Mens Factory vienintelis tokio poziurio i klientu konfidencialuma na gal Gravity su savo indeliu i sokiu muzikos kultura Lietuvoje. Visa kita - popsas, skirta masofkei
kad as nzn:{}
Gravity,Artistai,Tamsta(kai groja gyvai,kokios grupes),Playclub,Smc vakareliai.Cafe de paris,Cozy.
p.s. rekomenduociau apsilankyti kuo daugiau klubu, kad imti komentuoti juos nes jei zmogus alnkesi tik keliuose - ka jis gali kalbeti apie tuos, kuriuose nebuvo
na jei imt tuos vadinamus "elitinius" Vilniaus klubus(Galaxy,Gravity,Fashion) tai man is ju labiausiai patinka Galaxy...ta prasme vieta,atmosfera,zmones yra super...na bet kluba renkuos kaip ir dauguma pagal vykstanti rengini!!
As lieku tik vienam klubui istikimas ir tai yra klubas Exit.Jis geriausias ir nera kalbu apie kitus,nes ten geriausia muzika ir dj:D~
Only Vault
na man asmeniskai patinka ring baras nes ten buna sezio ir hip-hopo tusai dar puse valnio helios bet tenleva chebra renkasi fifos ir tipo kruti diedai su dolce&gabana marskineliais ir galvoja kd griusim jiem po kojom
VAULT
mans factory
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Megstamiausias Vilniaus klubas