Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 61 по 71 из 71
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Kur perkate rūbus??
Originalą isgraibsto pačios pardavėjos ir rusiuotojos. Tu gauni svetimus pribezdetus skudurus. Beje nezinojau kad Humanoje algos tokios geros kol nepamaciau rekvizituose
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Bulvytė пишет:Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
Reikia ne po Humanas raustis o registruotis vizitui į prabangius butikus. Tu atvyksi tave ten lauks pardavejos visas shopas dirbs tik dėl Tavęs nes aptarnauja individualiai. Paliksi kokius desimtis tūkstančių eurų ir išeisi naujais drabužėliais
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:Bulvytė пишет:Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
Reikia ne po Humanas raustis o registruotis vizitui į prabangius butikus. Tu atvyksi tave ten lauks pardavejos visas shopas dirbs tik dėl Tavęs nes aptarnauja individualiai. Paliksi kokius desimtis tūkstančių eurų ir išeisi naujais drabužėliais
Negaliu to pakęsti. Nemėgstu to dirbtino mandagumo ir perdėto žavėjimosi viskuo, ką beužsivilktum. Mato ****... kad netinka ir visvien lenda į sūbinę, kad tik parduoti. Aš mandagiai atsisakau pardavėjų paslaugų ir patarimų. Humanoje galima rasti tikrų vintage drabužių iš labai reto grožio audinių.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Aš renkuosi marozo stiliuka) juodi treningai ir juodas džemperis su gobtuvu) tinka visur ir beje labai patogu
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:Aš renkuosi marozo stiliuka) juodi treningai ir juodas džemperis su gobtuvu) tinka visur ir beje labai patogu
Mano anūkas mėgsta tuos hoodie džemperius. Turi visokių ten. Praktiškas rūbas.
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
musu rate svente skamba The Passenger visi sukrito ant grindu net kokteilinem suknelem moterys o mum nuo 6 iki 69 m
https://www.youtube.com/watch?v=-fWw7FE9tTo
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Na su kokia moteryte aš nieko prieš būčiau sukristi
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Romas пишет:musu rate svente skamba The Passenger visi sukrito ant grindu net kokteilinem suknelem moterys o mum nuo 6 iki 69 m
https://www.youtube.com/watch?v=-fWw7FE9tTo
Ka svenciate?
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
East hame purviniausiam Londono rajone yra čia geru uzeigu su teisinga muzika
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Romas пишет:East hame purviniausiam Londono rajone yra čia geru uzeigu su teisinga muzika
O gal vertėtų ką nors paieškoti brangiausiam rajone? Ir ten apsigyventi
Сообщений с 61 по 71 из 71
Страницы Назад 1 2 3 4
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.