Re: Karas Ukrainoje
Dar yra Lyviai , Latvijos etninė grupė. Talsų ir Ventspilio rajonų senieji gyventojai finougrai (autochtonai).
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Страницы Назад 1 … 53 54 55 56 57 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Dar yra Lyviai , Latvijos etninė grupė. Talsų ir Ventspilio rajonų senieji gyventojai finougrai (autochtonai).
Tiesa, jei jus meginsite plesti naujus kapus, jums nieko nesigaus. Site nabastikai prisotinti konservantu ir jie nedulyja, jie mumifikuojasi. Tokio nabastiko kuna perpjovus, jus nieko nerasite. Reikia ieskoti senus kapus. Esu mates tokius kaulus, kai vietoje senu kapiniu kazka nusprendzia statyti. Man buvo keista, kaulai kaip kaulai, bet kazkodel kiti sektoriai buna gintarines spalvos. Tuose sektuoriuose susikoncentravo monomolekulinis auksas ir is jo galima, kaip sekla, toki auksa paseti i svino terpe. Tuomet tokiu gudrybiu nezinojau, o dabar, nors zinau, bet jau kita morale.
Nabašnikai gintariniai (?) . Gal žemė prie durpių, todėl ir paruduoja. Nežinau, kai iš pelkių koki mumijuką ištraukia tai irgi rudos auksinės spalvos oda ir plaukai. Anksčiau netgi buvo manoma, kad jie visi ryžiukai buvo, bet priėjo išvados, kad tai nuo durpių.
Tokio aukso pasaulyje gan daug, jis kazkaip identifikuojamas ir tuo paciu stabdoma tokia jo gamyba, nes tokiu budu bus paniekinti seni kapai ir aukso gali atsirasti labai daug, tuomet jo verte neisvengiamai kris, jis taps tiesiog eiliniu metalu. Del tos priezasties neekspluatuoja selfo tarp Vietnamo ir Australijos. Ten yra nerealus kiekiai aukso, bet del to, kad nenumusti rinkos kainos auksui, sis klodas taip ir guli neliestas.
Tai va, ale geriau būtų, kad aukso kaina pasmuktų. Va platina nupigo, nes mažiau gamina dizelinių automobilių. Be to išvogti visi katalizatoriai iš mašinų. Tas ir pripildė platinos rezervus. Kainos kritę. Platina pigesnė už auksą. Atsigauti rinka žada tik apie 2027 metus.
Cia pamastymui. Kiek jums reikia kazko saldaus: ledu, saldainiu, sokoloda, pyragu, bulkuciu? Jei jumyse yra potraukis saldumynams, jus turite savyje kirminu ir jie jumis manipuliuoja. Tai jau irodyta. Tokie kirminai turi kolektyvine samone ir kai jiems reikia maisto, jie zino kokius nervus kamienus reikia veikti, kad gautu maisto. Pasakysyte, gal tuomet vaikai serga tais kirminais, jug koks vaikas nenori saldziai? Taip, tai tiesa, bet visi vaikai taip pat infekuoti, isskyrus tie, kuriems neiduosi nieko saldaus. Mano dukru sunus, ju niekuom saldziai nepavaisinsi. Man buvo keista, bet taip yra. Del manes saldumynu skyrius, kazkas kaip chemija, tai nevalgoma. Geriu arbata, labai retai kava, jas saldinu medumi, produktu, kuri atryja bites. Visa tai galima susitvarkyti, tik, arba jus valdo kirminai, arba jus jiems skelbiate kara.
Aš tik žinau, kad vėžio ląstelės pagrinde maitinasi cukrumi. Gal žmonės mėgstantys cukrų turi vėžio ląstelių (?) Tik ne visada tas vėžys tampa piktu ir užmuša žmogų. Vėžio ląstelės irgi turi kolektyvinę sąmonę. Jei piktasis vėžys atsiranda iš mutuojančių ląstelių tai jis metastazuoja tol kol visos ląstelės mutuoja ir galop žūsta pats su žmogumi. Savižudis vėžys, durnelis kažkoks
kirminų šiais laikais jau mažai kas turi, bet jau ne tiek kaip anksčiau.
Parantu, ar tau teko girdėti, kad senovėje buvo moterys žolininkes (raganos). Jos mokėjo skiepyti vaikus nuo vėžio. Tam imdavo iš vėžio pažeisto organo audinių gabalėlius arba žaizdų sekretą ir tepdavo kūdikių ir vaikų gleivines. Dažniausiai burnos ertmę.
Ką, vėl skriaudžiamas moterų pasijutai, Ar šiaip susikaupė biškelis kritikos (?)
Medus turi biologinę atmintį. Norint sužinoti ar medus tikras ir grynas, reikia šaukštą medaus įdėti į lėkštę ir užpylus vandeniu sukti lėkštę tai į kairę tai į dešinę. Jei medaus paviršius tampa kaip korys (šešiakampiais), vadinasi tikras. Jeigu ant jo paviršiaus susidaro bangelės, vadinasi pridėta priemaišų ir daug cikraus
Mano abi mociutes buvo zolininkes, gyde savo kaime daug zmoniu. Rodos, mano dukryte atsigime i tokia, keista ji, bet jos vyras ja zavisi. O moters tokios bliadskos savybes, cia is istoriniu saltiniu. Zinai, kai pats nudegi, tai kaskart kai matai verdanti vandeni, apima skausmas.
Man šito nesuprast, nes aš nebuvau nudegusi, bet žinau, kad reikia pamiršti ir gyventi į priekį.
Aš nors ir mieste ir prie miesto gyvenu, bet vistiek darau labai daug ką pati. Mušu sviestą, kepu duoną ir visa kita. Nebūtina gyventi nuobodų gyvenimą spaudžiant mygtukus. Galima ir mieste susikurti kažką panašaus kaip anksčiau.
Jokiu budu negalima pamirsti. Jei tai tokia patirtis, ji be abejo buvo reikalinga, kad galop ismoktum atskirti grudus nuo pelu. Kolkas del manes visos vien pelai, bet vistik tuos pelus vartau, gal tarp ju nors vienas grudas pasitaikys. Matai, vis neprarandu vilties.
Gerai darai. Taip ir reikia.
Kiek priemoniu nuo coronos aprasyta, kiek visokiu vakcinu, bet nei zodzio apie chlorofena, kuri pats isbandziau. Klausimas. Tuomet korona labai reikalinga, jei atsisakoma realiai veiksmingu priemoniu. Jei pats sau nepadesi, niekas kitas tau nepades.
Tai dezinfekcijos priemonė. Nežinau, nebandžiau, bet gerti tokius "vaistus" pavojinga. Gali būti nuodingų medžiagų sudėtyje.
Beje, yra labai daug žmonių kurie niekaip nepasveiksta nuo viruso. Be jėgų, su skausmais, psichika sutrikusi ir panašiai. Jie čia netgi invalidumą gauna.
Yra žmonių, kurie ir vandenilio peroksidą geria. Pradedant po kelis lašus į vandenį ir pamažu didinant dozę net iki 20-30 lašų. Sako ir kaip profilaktinė ir gydomoji priemonė nuo daugelio ligų.
Tą duonos kepimo mašiną turiu, bet tik du kartus joje kepiau duoną. Ne tas ir viskas. Jaunimui tai tinka, sutaupo laiko. Nu, bet rankomis minkyta tešla (10 minučių) ir mažiausiai du kartus kildinta ir formuota. Tada špizinėje formoje po dangčiu kepta duona neprilygsta tai iš automato. Gaunasi vienodo storio traški pluta ir nuostabus skonis.
Vistik amerikosai nepraleido pro sali Putinos susitikima su Kim CIn Ynu. Jie tai konstatuoja, kad rusija tiek zemai smuko, kad eme prsyti pagalbos pas atstumtuosius. Man rodos, amerikosai turi rimtu problemu su savo mastymu.
Vakarai susirūpinę dėl saknciju, kurias turės panaudoti tuo atveju, jei Kim pažeistų konvencijas dėl ginklų teikimo ir kitos tiesioginės pagalbos Rusijai ir betarpiško įsikišo į karo veiksmus.
Jau peržiūrimi reikalai su elektronikos ir kitų importo produktų iš Korėjos.
Reikia išbandyti. Įdomu koks tas skonis.
Bideno sūnus įkliuvo dėl ginklų pirkimo. Gresia teismas.
https://youtu.be/a-Lp2uC_1lg?si=C-wJDAVCIrbW2CPI
Birmos merginos grazios ir ju sokiai kazkas tokio, nieko panasaus nesu mates,.
Jo, gražūs judesiai.
Vanessa Mae atlieka gerus solo. Drąsus ir stiprus grojimo stilius.
Mirtinas Nipah-virusas Indijoje. Karantinas.
Страницы Назад 1 … 53 54 55 56 57 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje