Re: Mobilaus telefono panaudojimo paskirtis;)
Telefonas man : susiekimo priemone su draugais,zadintuvas, ir sms pasiuntimas draugui kai negali atsiliepti ir kalendorius su priminimais
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mobilaus telefono panaudojimo paskirtis;)
Telefonas man : susiekimo priemone su draugais,zadintuvas, ir sms pasiuntimas draugui kai negali atsiliepti ir kalendorius su priminimais
zadintuvas, kartais koks skambutis ar zinute, o siaip nereikalingas ir kenksmingas daiktas
Tik facebook.
galima telefono vibratoriu ne vien pagal paskirti naudot
Dar gal pasakyk kiaušiniene išplakt
skambuciai sms ir zadintuvas
o dabar mobilieji atstoja ir fotikus, ir gps, ir vietoj apmokėjimo kortelės.. kaip keičiasi laikai. kažkada buvo wow kai ant dviračio nusipirkau laikiklį https://electromarket.lt/lt/1113-telefo … -dviraciui ir naudojau kaip gps, maniau čia jau geriau nebegali būt. bet pasirodo gali, kaip tos tech pažengia..
O gal geriau klausimas butu KAM JOO Reikia siais laikais ??? Priklausomybe darosi LIGA
tam kad prisiinstaliuoti kuo daugiau appsu
NOKIA NOKIA NOKIA Please Come Back Suckss Samsung and ALL
NOKIA NOKIA NOKIA Please Come Back Suckss Samsung and ALL
Patinka NOKIA X30 5G?
Jei Atvirai AS nuo Mokyklos Laikuu TIK NOKIA Naudoju Suckss All Aifonai kazkokiee Pas Mane Daba 3 NOKIA Namie GULI
Jei Atvirai AS nuo Mokyklos Laikuu TIK NOKIA Naudoju Suckss All Aifonai kazkokiee Pas Mane Daba 3 NOKIA Namie GULI
"Obuolys" ir man nelabai, kažkaip nelimpa ir tiek.
Valioooo AS Nee Supista555 rusas SAUKSIUU VALIOOO ISIGIJAU nauja NOKIA eilin Syk VELL Suckss Aifon Samsung Shameless Thanks
Sveikinu
Shameless пишет:Valioooo AS Nee Supista555 rusas SAUKSIUU VALIOOO ISIGIJAU nauja NOKIA eilin Syk VELL Suckss Aifon Samsung Shameless Thanks
Sveikinu
Pas mane Alcatel ir Allview. Pigiausi smartfonai rinkoje. Viena telefa naudoju kaip routeri wi fi paskleisti o iš kito prisijungiu
Alegra пишет:Shameless пишет:Valioooo AS Nee Supista555 rusas SAUKSIUU VALIOOO ISIGIJAU nauja NOKIA eilin Syk VELL Suckss Aifon Samsung Shameless Thanks
Sveikinu
Pas mane Alcatel ir Allview. Pigiausi smartfonai rinkoje. Viena telefa naudoju kaip routeri wi fi paskleisti o iš kito prisijungiu
Įdomu. Nežinojau, kad taip daroma.
NOKIAA Alwaysss LEGENDA 20m KARTU ANDROID System
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mobilaus telefono panaudojimo paskirtis;)