Re: vyriausia-ias, jauniausia-ias sekso partnere-is
Ir kas pasisakys?
Pažadino, Maženutę, pakilęs rytinis "smalsumas" šeštą ryto....ai,ai,ai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vyriausia-ias, jauniausia-ias sekso partnere-is
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ir kas pasisakys?
Fjord пишет:Mazena пишет:Ir kas pasisakys?
Laimute---
Tu is prigimties kale,lojanti ant visu ar gyvenimas ,kale padare.
as tokiuose metuose, kad jau galiu sau tai leisti, vaikuti. sunkiau tiems, kas mano jumoro nesupranta ir prisitaiko viska sau kaip pikta lojima.
Mazena пишет:Fjord пишет:Pažadino, Maženutę, pakilęs rytinis "smalsumas" šeštą ryto....ai,ai,ai
Laimute---
Tu is prigimties kale,lojanti ant visu ar gyvenimas ,kale padare.as tokiuose metuose, kad jau galiu sau tai leisti, vaikuti. sunkiau tiems, kas mano jumoro nesupranta ir prisitaiko viska sau kaip pikta lojima.
JO jusu metu suprantu lot ir kandziotis, kas jau belieka...
Laimutė пишет:Mazena пишет:Laimute---
Tu is prigimties kale,lojanti ant visu ar gyvenimas ,kale padare.as tokiuose metuose, kad jau galiu sau tai leisti, vaikuti. sunkiau tiems, kas mano jumoro nesupranta ir prisitaiko viska sau kaip pikta lojima.
Nesistenk, vistiek neišprovokuosi. Geriau paklausk savęs, kodėl taip savotiškai humorą supranti? Panašu, kad pačiam nieko daugiau ir nebelieka.
Mazena пишет:Laimutė пишет:as tokiuose metuose, kad jau galiu sau tai leisti, vaikuti. sunkiau tiems, kas mano jumoro nesupranta ir prisitaiko viska sau kaip pikta lojima.
Nesistenk, vistiek neišprovokuosi. Geriau paklausk savęs, kodėl taip savotiškai humorą supranti? Panašu, kad pačiam nieko daugiau ir nebelieka.
Isprovokuoti nesistengiu,tik zinok savo vieta lok tik nesikandziok.
Mazena, koks tu toks piktas ant manęs ?
Mazena, koks tu toks piktas ant manęs ?
Pati pamastyk ...
Laimutė пишет:Mazena, koks tu toks piktas ant manęs ?
Pati pamastyk ...
Nu... nežinau, anksčiau taip meiliai su manimi bendravai, o dabar labai grubus pasidarei, gal ką ne tą suvalgei ar išgėrei .... Ar šiaip, gal kas skauda?
Nebesigylink.
Kuo vyresnės, tuo geriau. Su sąlyga, kad kiaušidės ir visa kita veikia gerai. Jaunos yra gavno.
Manau amzius esmes nesudaro.
Manau amzius esmes nesudaro.
dar ir kaip sudaro) va jeigu mergai 15 metu 11 menesiu ir 29 dienos tu jau pedofilas ir keliauji i gaidyna. o jeigu mergai 16+ metu tu jau doras pilietis) jauti skirtuma?
Norit zinot reikia daug patirties turet.
Kuo vyresnės, tuo geriau. Su sąlyga, kad kiaušidės ir visa kita veikia gerai. Jaunos yra gavno.
**** orangutangas kaimietis
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vyriausia-ias, jauniausia-ias sekso partnere-is