21

Re: kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?

As siulau, lietuviams neimigruoti big_smile

22

Loreta, 16 пишет:

As siulau, lietuviams neimigruoti big_smile

ka nors geresnio pasiuilysi???negi pati nenoretum pavazineti sen bei ten

23

londonas nepatinka ir man,m s.airija geriau smile beje  viktorija sakai visi bega kur daugiau moka?????????? pvz taip londone gauni atlyginimus aukstus taciau lygis kitas, moki daugiau uz buta, maista ir t.t o ir reik daugiau laiko tupet taupyt pinigus negu pvz sedint s.airijoje arba p.airijoje. tenm atlyginimai mazesni ir islaidos mazesnes gyvenant 2-3 susitaupyt pinigu gali daug daugiau ir greiciau nei londone:P

24

vienas draugas gyvena londone,, gauna apie 300 svaru,, tacianera susitaupes,, as gyvenu north welse,,, esu per men susitaupiusi 500svaru,, ir tiesa nereikia man airijos:D

25

visur gerai kur musu nera

26

vita o tai ziurint kiek tu gauni smile)) 
Viktorija ......... jo cia pataikei kaip pirshtu i aky wink:D~

27

Londone gyventi yra negerai big_smile Bet va as gyvenu 20 kilu virs londono ir labai labai patenkintas. Ramu, labai mazai negru ir babaju ir labai pigu pragyventi. Tieiog rojus o ne gyvenimas big_smile

28

evaldas 21,,, as gaunu 150svaru per savaite,,, taciau nei uz buta nei uz maista, nei siluma nei vandeni nemoku,, tad sie pinigeliai iskarto man i kisene,, ir galiu su jais daryti ka noriuu,,,:D

29

as gyvenu londone jau 4metai... londonas centru nesibaigia.. cia yra ir priemiesciai , kuriuose po miskus kaip lietuvoje braidzioji... tik reikia zinoti kur vaziuoti gyventi. Kada dauguma lietuviu , su indusais siukslinuos prikimstuos rajonuos gyvena , tai zmones ir susidaro nuomoine , kad londonas siukslynas , su begalybe zmoniu... nesamone... kam reikia , klauskit-tokiu vietu londone prirodysiu, kad sakysit , o gal cia visai ir nieko !!!

30

bet is esmes... lietuva mums nieko neduoda , kad joje pasilikti... ka. ten gyvenant centa prie cento deti , ir gyvenima tarp uzdaru sienu praleisti..??? cia dirbi , bet nors si ta pamatai... se ten nueti gali , taip nesijaucia...
nu , bet cia kiekvieno nuomone , man gerai cia , o y lietuva visada gali sugrizti , kai dantis stiklinej pamerkes sedesi, ir sodely y trilitreka broskes raskysi.. wink

31

vita ne nu tai blemba tu lygini degtine su vandeniu taip gaunas wink) ugne smile) nu jo lietuvoi nieko gero smile) as ir nezadu gryst man ir airijoje gerai smile) ugne o tu poto kai laikysi pamerkus dantis stiklinei galesi man pririnkti 3 trylitriakus brashkiu ? wink)

32

Jo gyventi londone tarp babaju ir smirsti, netolkas big_smile Dauguma anglu pabego is londono i uzmiescius, nes ten dar nesugadintas gyvenimas big_smile~

33

Jonas, 17 пишет:

I armija ait tarnaut galima,3500sv.per menesi, smile

gali daugiau apie armija paaiskinti,dekui

34

mano brolis per diena uzdirba 40 svaru=200lt

35

Julija, 15 пишет:

londonas yra sudukas ant pagaliuko bet sako kad ten grazus atlyginimaj wuoa tep

mergaite nenusisnekek ten visa laika toosai ir bernai tai va

;D;D;D;D

36

Donata, 17 пишет:
Julija, 15 пишет:

londonas yra sudukas ant pagaliuko bet sako kad ten grazus atlyginimaj wuoa tep

mergaite nenusisnekek ten visa laika toosai ir bernai tai va

;D;D;D;D

siaip ne anglijoj
o skotijoj vat
;D;D

37

Danielis, 19 пишет:

Jo gyventi londone tarp babaju ir smirsti, netolkas big_smile Dauguma anglu pabego is londono i uzmiescius, nes ten dar nesugadintas gyvenimas big_smile~

nu jo bet ir uzmiesciuose tu babaju kaip pri****kta vat

:::123

38

nes kitu vietu ne pazysta big_smile

39

nevarykit ant to londono.jeigu butu taip blogai, tai lietuviu tiek jame nebutu

40

gyvenu dabar londone,nera taip blogai cia yra mano draugai brolis,atrodo nieko netruksta,,bet,,,nezinau reik stipriu nervu kad atlaikyt toki surmuli,turi but tolerantiskas ,nes cia visiems viskas ****,jie gyvena o ne ziuri kaip gyvena kiti,nera apkalbu ir t,t. man patinka cia nes cia  jauciu kad esu dar zmogus ,,atradau zmoniu kurie yra lb proting ir begalo draugiski,kurie pades man be jokio atligio..tad nepabuvoje cia nesnekekit nesamoniu,juk babajai irgi zmones ir lietuvoj yr smirdanciu zmoniu,kurie saves neprisiziuri ..http://forumas.ieskok.lt/imgload/1185