Re: Sporto klubai
jei nedirbsi su jais ir nepamatysi..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jei nedirbsi su jais ir nepamatysi..
Na pasakysiu kogero tik tiek,kad kiekvienas turim galva ant peciu ir jei del kazko nesam tikri, tai turim galvoti patys apie galimas pasekmes, nes jokia maisto papildu parduotuve uz sveikatos sutrikimus, kuriuos gali sukelti vieni ar kiti papildai tikrai neatsakys...
Nu bet ziuriu si tema sparciai analizuojama... super
aga kokie mes saunuoliai visi svarbu nesupykstam, o padiskutuoti ir susipazinti su nuomoniu ivairove nera blogai, netgi idomu
O kas del rezultatu, tai tikrai reikia laiko,kad ju pasiektum, svarbu praeiti ta etapa,kai norisi labai greitai, bet nieko nesidaro, o kai islauki nenuleidus ranku, ir pamatai rezultatus tada buna labai gerai as pirmuosius rezultatus kuno keitimosi atzvilgiu pamaciau gal po puses metu, ne anksciau, taip kad kantrybes visiems
o tie pirmieji rezultaiai kaip kuras tolimesniesiems pasiekimams
Taip Rolandai tas gryniausia tiesa, tik reikia galvoti sao galva, o ne pulti i viena banda, pvz jei tas geria ir valgo kazkokias tabletikes ir dziaugias laikinais rezultatais, vadinas ir as turiu ju nusipirkti,kad tureciau... ty va
sava galva bet kur reikalinga. lengviausia kai zinai ko nori. O keliu link tikslo gali rasti neviena: tiesiausia, sunkiausia, idomiausia ir pan. Cia skank kiekvienam savo.
O tai kas is jusu ka ir kur sportuojat taip ir nzn visai butu idomu suzinoti
As siaip svorius patampau siek tiek, treniruokliai dar. kitaip tariant padidinu te kur truksta, pamazinu kur per daug stazas 7 metai ir bendroje sumoje 2,5 metai pertrauku del ivairiu priezasciu
O tai tu jau veteranas cia pas mus saunuolis
najau najau veteranas veteranai > 40 o as tik siek tiek daugiau nei puse turiu tiek
Niu jau nesikuklink nesikuklink dar ne veteranas kaip tu sakai, bet visvien jau ipusejes
as visa laika kazkuo uzsiimu, buvau gimnaste, sokeja... Baseina lankiu si 4-is metus, savigyna dar ir t.t. nefiziniu.... O dabar einu i treniruokliu sale:)
Ojejau kaip smagu, kad laisvalaikis taip turiningai ir sveikai leidziamas
Nagi.. daabr atejo laikas Daliai pasipasakoti.. laukiam..
Nagi.. daabr atejo laikas Daliai pasipasakoti.. laukiam..
saves irgi nepamirsk
Sveiki gyvi ,niu maniau,kad jau apie mane visi viska zino kazkiek jau buvau pasakojus, kad sportuoju antrus matus ir kolkas be jokiu pertrauku, isskyrus ta laika kai susirgus buvau, gaila aisku,kad anksciau nepradejau, bet viskas del to,kad islaike tevai ir pinigeliu truko, dabar kai uzsidirbu pati, galiu sporto klubui leisti, aisku tenka sio to kito atsisakyti, bet visai nesigailiu tikiuos sportuosiu ir dar artimiausius 20 metu
Super. kad daugiau zmoniu prisijungtu cia pas mus i sportininku skyreli.. butu linksmiau.
niu yra cia musu gi jau keletas ir tai labai smagu bet Rokai dabar jau tave eile papasakoti apie savo sporto kelia
Sveiki sportininkai Va ir as lankau sporto kluba. Kol kas esu tik pradedancioji, bet kaip sakoma: gera pradzia, puse darbo
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai