101

Re: Sporto klubai

smile jei nedirbsi su jais ir nepamatysi.. big_smile

102

Na pasakysiu kogero tik tiek,kad kiekvienas turim galva ant peciu ir jei del kazko nesam tikri, tai turim galvoti patys apie galimas pasekmes, nes jokia maisto papildu parduotuve uz sveikatos sutrikimus, kuriuos gali sukelti vieni ar kiti papildai  tikrai neatsakys...

103

Nu bet ziuriu si tema sparciai analizuojama... super

104

aga kokie mes saunuoliai visi smile svarbu nesupykstam, o padiskutuoti ir susipazinti su nuomoniu ivairove nera blogai, netgi idomu smile

O kas del rezultatu, tai tikrai reikia laiko,kad ju pasiektum, svarbu praeiti ta etapa,kai norisi labai greitai, bet nieko nesidaro, o kai islauki nenuleidus ranku, ir pamatai rezultatus tada buna labai gerai wink as pirmuosius rezultatus kuno keitimosi atzvilgiu pamaciau gal po puses metu, ne anksciau, taip kad kantrybes visiems

105

o tie pirmieji rezultaiai kaip kuras tolimesniesiems pasiekimams smile

106

Taip Rolandai tas gryniausia tiesa, tik reikia galvoti sao galva, o ne pulti i viena banda, pvz jei tas geria ir valgo kazkokias tabletikes ir dziaugias laikinais rezultatais, vadinas ir as turiu ju nusipirkti,kad tureciau... ty va

107

sava galva bet kur reikalinga. lengviausia kai zinai ko nori. O keliu link tikslo gali rasti neviena: tiesiausia, sunkiausia, idomiausia ir pan. Cia skank kiekvienam savo.

108

O tai kas is jusu ka ir kur sportuojat taip ir nzn wink visai butu idomu suzinoti

109

As siaip svorius patampau siek tiek, treniruokliai dar. kitaip tariant padidinu te kur truksta, pamazinu kur per daug smile stazas 7 metai ir bendroje sumoje 2,5 metai pertrauku del ivairiu priezasciu smile

110

O tai tu jau veteranas cia pas mus wink saunuolis

111

najau najau veteranas smile veteranai > 40 o as tik siek tiek daugiau nei puse turiu tiek smile

112

Niu jau nesikuklink nesikuklink smile dar ne veteranas kaip tu sakai, bet visvien jau ipusejes wink

113

as visa laika kazkuo uzsiimu, buvau gimnaste, sokeja... Baseina lankiu si 4-is metus, savigyna dar ir t.t. nefiziniu.... O dabar einu i treniruokliu sale:)

114

Ojejau kaip smagu, kad laisvalaikis taip turiningai ir sveikai leidziamas wink

115

smile Nagi.. smile daabr atejo laikas Daliai pasipasakoti.. smile laukiam.. smile

116

Rokas, 19 пишет:

smile Nagi.. smile daabr atejo laikas Daliai pasipasakoti.. smile laukiam.. smile

saves irgi nepamirsk smile

117

Sveiki gyvi ,niu maniau,kad jau apie mane visi viska zino smile kazkiek jau buvau pasakojus, kad sportuoju antrus matus ir kolkas be jokiu pertrauku, isskyrus ta laika kai susirgus buvau, gaila aisku,kad anksciau nepradejau, bet viskas del to,kad islaike tevai ir pinigeliu truko, dabar kai uzsidirbu pati, galiu sporto klubui leisti, aisku tenka sio to kito atsisakyti, bet visai nesigailiu wink tikiuos sportuosiu ir dar artimiausius 20 metu smile

118

Super. smile kad daugiau zmoniu prisijungtu cia pas mus i sportininku skyreli.. smile butu linksmiau.

119

niu yra cia musu gi jau keletas smile ir tai labai smagu wink bet Rokai dabar jau tave eile papasakoti apie savo sporto kelia wink

120

Sveiki sportininkai wink Va ir as lankau sporto kluba. Kol kas esu tik pradedancioji, bet kaip sakoma: gera pradzia, puse darbo tongue