Re: Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
Viktorija, apie tokius krastutinumus as nekalbu.. tai visai kas kita.... cia beda.... ir net negali buti diskusiju siuo klausimu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
Viktorija, apie tokius krastutinumus as nekalbu.. tai visai kas kita.... cia beda.... ir net negali buti diskusiju siuo klausimu
As galvoju kad 18 metems rupi pasitusint o tam reikia pinigu tai jos ju ir iesko.22 metems pradeda rupet meile nes jos pradeda planot seiminini gyvenima,30 metems truksta demesio ir romantikos nes seimininis gyvenimas ir rutina jau atsibosta taigi skirtingu amziu zmonems reikia skirtingu dalyku ir jus cia apie skirtingus dalykus ir snekat.O del fifu tai paziurekit ar nors viena 30 metu matet aisku kad ne visos mazvaikes galvoja kad apsirenks graziai uzsishpaklios ir ras princa ant jodo mersedeso su kurio gyvens ilgai ir laimingai.Tik tokiems princams reikia tik sexo is tokiu fifu.Man asmeniskai nerupi pinigai nors ir uzdirbu neblogai bet trumpina kai susitinki su mergina o ji tik ir ziuri koki cia brangesni gerima ishsirinkt o tokiu labai daug.Ir jos nori visko ir is kart ir meiles ir pinigu!!!Yra meile ir bus pinigai jeigu vaikinas nekvailas.As tai del mylimos kolnus nuvrsciau kad negyvent skurde
Man atrodo kad mes vaikinai ir kalti kad mergos Lietuvoi tokios ispizdejusios!Patis per daug lepinam.Nors nesakau kad to darit nereikia. Pabandikit nuvaziuot i Rusija ten visi tokie paprasti ten mazai kam rupi pinigai bet ir kokia ji grazi butu.Ir bendraut daug smagiau ir lengviau!!!Ar tarkim Voketijoi irgi labai lengvai su zmonem bendraut.O cia Lietuvoi visiems rupi tik parodit savo grazuma ar koks krutas esi!!!
O kad paprastumas moteri puose nei viena negalvoja!!!!
tai uztai taip ir yra kad mano kuo sustesne bus tuo daugiau $ sumedzios... ;D
pirmoj vietoj meilė, jei ji tokia yra o piniginė man išvis mažiausiai reiškia... na taip, kai vaikinas absoliučiai neturi pinigų, negerai, bet... aš kreipiu dėmesį ne į piniginės storį, o į išsilavinimą ir mąstyseną... jei žmogus pvz sėdi be jokios veiklos ir artimiausiu metu net nežada kažką daryti, tai kam toks reikalingas... :V
o šiaip kavinėse ir pan visada susimoku pati už save, neleidžiu, kad už mane kas mokėtų... na būna išimčių, bet laaabai retai...
o kuriai merginai patiktu jei ji uzdirbtu daugiau nei vaikinas?
kuriam vaikinui patiktu uzdirbt maziau nei mergina?
tai taip ir gaunasi, kad turtingesnes merginos iesko turtingesiu vaikinu.
na aisq yra ir tokia merginu rusis, kurios yra tokios kvailos, kad jau iskart supranta, kad pacios nieko nepasieks ir todel pasiryzta tapti visiskai priklausomos nuo vaikinu. na tokiom aisq pinigai svarbiausi
Mindaugas dalinai sutinku su tavimi bet nemanau kad visos merginos yra tokios baisios kad jom butu materialines vertybes pagrindinis dalykas mano poziuriu taip buvo truputuka anksciau tokios tendencijos kad budavo geda kad merginos uzdirbancios ziuri turtuoliu na manau kad laikai ir poziuris lietuviu daugiau liberaleja ir viskas nera taip iskreipta kad jei daug money tai ir viska turi daug pazystu poru kurios buna kad vaikinai net isasocialiu seimu buna istraukti del vieno zodzio ir jausmo pasaulyje MEILE na kiek zinau tai abipusis jausmas nera kad mergina isiziojus puola jam ant kaklo bet jie abu kazka jaucia ir jau gyvena 10 metu kartu santokoja ir seimoje zmona did pajamas nesa namo. cia zinoma mano nuomone kad nesvarbu kas ir kiek uzdirba pagal galimybes seislaikai nekas, nesakau kad neimanoma.
man paciai zinoma,kad meiles man nereikia tu pinigu jie laimes neatnesa... pvz.mano klasiokas yra ziauriai turtingas tai jis tera draugas visiems tik del pinigu man tai ziauru.....
jei nemyles reikes tik pinigu isamuuu
meile,tai kai gali paaukoti viska del to zmogaus,ir kai galvoji diena,nakti ,ryta,visada kur bebutum.vien pagalvojus apie ta zmogu tavo kunu nubega siurpuliukai.kai nori ji pamirsti,bet negali,kartais nekenti pati saves uz tai,bet negali nieko pakeisti.kazkas tau vadovauja is vidaus....ir kai negali gyventi be jo.....zinau,kad meiles nenupirksi.siaip tai vaikinai dabar iesko pasiturinciu merginu,kad moketu uz juos kavinese.galiu pasakyti,kad vyru nebera.gal man taip atrodo?vyrai nori,kad aplink juos panos lakstytu,kas per laikai atejo?
laikai keicias. siaip ar neatrodo, kad geru vyru mazai belike, tai jie ir uzsikelia verte ;] jei nori gera gaut, tai laikas ir palakstyt apie ji ;]
Ten tom kur myli visus reikia pinigu visokiu daiktu. O tos kurios myli viena reikia meiles
reikia daug meiles ir shiek tiek pinigu. negerai kai bachuras skregina i kavine nusivest
meile,tai kai gali paaukoti viska del to zmogaus,ir kai galvoji diena,nakti ,ryta,visada kur bebutum.vien pagalvojus apie ta zmogu tavo kunu nubega siurpuliukai.kai nori ji pamirsti,bet negali,kartais nekenti pati saves uz tai,bet negali nieko pakeisti.kazkas tau vadovauja is vidaus....ir kai negali gyventi be jo.....zinau,kad meiles nenupirksi.siaip tai vaikinai dabar iesko pasiturinciu merginu,kad moketu uz juos kavinese.galiu pasakyti,kad vyru nebera.gal man taip atrodo?vyrai nori,kad aplink juos panos lakstytu,kas per laikai atejo?
zhinok pachios panos nusipigino.... lipa ant tu bachuru kai pamishe ir jie jau gali rinktis...
Daina, 32 пишет:meile,tai kai gali paaukoti viska del to zmogaus,ir kai galvoji diena,nakti ,ryta,visada kur bebutum.vien pagalvojus apie ta zmogu tavo kunu nubega siurpuliukai.kai nori ji pamirsti,bet negali,kartais nekenti pati saves uz tai,bet negali nieko pakeisti.kazkas tau vadovauja is vidaus....ir kai negali gyventi be jo.....zinau,kad meiles nenupirksi.siaip tai vaikinai dabar iesko pasiturinciu merginu,kad moketu uz juos kavinese.galiu pasakyti,kad vyru nebera.gal man taip atrodo?vyrai nori,kad aplink juos panos lakstytu,kas per laikai atejo?
zhinok pachios panos nusipigino.... lipa ant tu bachuru kai pamishe ir jie jau gali rinktis...
manau merginos ziuri y pinigine taip buvo ir bus
Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
o ar bent vieno is situ dalyku galit pasiulyti???
mums reikia romantikos, veiklumo, spontaniskumo, susizavejimo mumis, nuosirdumo, bendravimo, supratimo, lauko geliu, mielu zodziu, apkabinimo, sypsenos, rupinimosi ir meiles....
nemanau kad tai daug kainuoj....
kiekviena skirtingai galvoja vienai reikia meiles kitai pinigu bet manau meile ir jausmai nugali ne tik portauki pinigams bet ir kitam kas su tuo yra susijes tik reikia ta meile atrasti o veliau viskas savaime susides
man asmeniskai tai meiles nes jos uz jokius pinigus nenupirksi....sunkiausia akimirka pinigai nepades o tik artimo meile
priklauso nuo to, ką jau turi...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?