Re: house
Bet vistiek House paliks House Nes tai gruzinanti vezanti atpalaiduojanti muzika! I love this!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Bet vistiek House paliks House Nes tai gruzinanti vezanti atpalaiduojanti muzika! I love this!
monotonishkaiusia muzika koke gali buti man kaskodel progresyvas yra...
progresyvas beja irgi house
zmones kam sneket kad tik parasyt.. jai nezinot tai patylekit..
Kodel neatsiras kas mexta rap? As mextu..Eminemas mano dievas..:)
Juokauju.:)
As labiau savo laiku muzika klausau, dabar jau oldscoolla..aisku ir siu laiku kaika..
nu ashnaujesnio oldscool klausau pvz jurasic 5
zdz..
ohhh no
slepkites progresyvckai!!!!!! ;D
seip house yra pats stipriausias elektronines muzikos stilius pasaulyje, o stipriausias is house deep house. beja dabartinis "POP" butent ir yra kiles is house...
deja deep housas nugarmejo i prazuti ;(
net ir pooley paskutini karta kai buvo vilniuje jau grojo nebe deep house, o elektruske
Progressive ir electro yra geris o paprastas house taj ir lieka paprastu house ...
muzika turinti isliakamaja verte niekada neprazus!
be to electro taip pat house atmaina o pooley man atrodo funnky house atstovas
na man patinka ne grynai house bet toks pure house... o isskirt galeciau raph myerz, andrew k, goldfrapp....;)
House music its a spiritual thing, a body thing, a soul thing
house music its beautiful!
ir kaip tai gali buti su sintetine muzika? m?
Progressive ir electro yra geris o paprastas house taj ir lieka paprastu house ...
ziauru... kas yra paprastas house? ar bent supranti ka rasai? susidaro toks ispudis kad tu daugiau nieko nezinai isskyrus progressive ir electro...
www.filteredtools.com - stai kur geris )
ydomu isai bent zino kas yra normalus elektro:D ir progresyvas....
Erikas, jei tu zinai tik "paprasta" house ir Progressive tai nors tau "jau" 16, bet siulyciau pasigilint i kitu atsaku pavadinimus. Gali buti disco, funky, filtered, deep, jazzy, speed garage, soulfull ir daug kitu elementu. Jei tu megsti progressive ir electro, tai nereiskia kad visi kiti prastesni uz tave.
man tai is vis house jega nes tai siu dienu dziaugsmas