Re: Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...
O jis velai grizta gal del to kad tu suspetum sutvarkyt savo norus ir nereiktu jam?:D
deja NE, jis grizes padaro...as noriu daug ir su visais... nu ar gi gaila!!!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
O jis velai grizta gal del to kad tu suspetum sutvarkyt savo norus ir nereiktu jam?:D
deja NE, jis grizes padaro...as noriu daug ir su visais... nu ar gi gaila!!!
mmm metai kaip ir :?, chujova
6 men. kai as toli nuoi savo mazyles..esu istikimas..bet, labai sunku..guodzia tik tai, kad jau greit griziu..
niu klausimelis, kai isduodi niu kad ir lovoj negrazia sazine?
Ai as is vis nesuprantu tokiu dalyku.Cia jum seksas kaip oras ar kaip? Del manes jo gali ir metus nebuti,jei yra tinkamas zmogus valio....ne vienam vakarui. Nera jo salia tai ir nereikia.Cia ziuriu vos ne visi be sekso menesio neistempia.
Na manau kad istikimybe yra labai slidus dalykelis,bet siaip reiktun pasitiket vienas kitu jei aisku nera jokiu itarimu o kai sakoma nezinai ir sirdies neskauda,cia liecia tuos kurie uzsienyje.;D
taip kai kitas nzn tai o paciam neskauda sirdies kad isdavei?
na as isbuvau kazkur 5 men gal 6 be sexo
Ai as is vis nesuprantu tokiu dalyku.Cia jum seksas kaip oras ar kaip? Del manes jo gali ir metus nebuti,jei yra tinkamas zmogus valio....ne vienam vakarui. Nera jo salia tai ir nereikia.Cia ziuriu vos ne visi be sekso menesio neistempia.
visgi ne pensininku klubas cia susirinkes brangioji
sexas jaunimui, o senoliams kas liko
turejau vaikina kuris isvaziavo i uzsieni metams:( as jo laukiau sazinyngai laukiau islaukiau visus 12 men ir kas is to? kai jisai gryzo as is artimu zmoniu kurie buvo taip pat toj sali suzinojau kad jisai man buvo neistikimas tj kokia prasme isviso buvo jo laukti?:?;|
turejau vaikina kuris isvaziavo i uzsieni metams:( as jo laukiau sazinyngai laukiau islaukiau visus 12 men ir kas is to? kai jisai gryzo as is artimu zmoniu kurie buvo taip pat toj sali suzinojau kad jisai man buvo neistikimas tj kokia prasme isviso buvo jo laukti?:?;|
Nu ka as zinau tiek laukti irgi jau nenormalu.... o pries tai kiek draugavot, buvo tvirti santykiai?
as tai jei reiketu taip isvaziuoti jauciu skirciausi nes kam skaudinti kita zmogu tiek save... vistiek metai- didelis laiko tarpas, nebent santykiai butu tikrai rimti, ta prasme viskas kryptu link vedybu bendros seimos ir panasiai...
6 men. kai as toli nuoi savo mazyles..esu istikimas..bet, labai sunku..guodzia tik tai, kad jau greit griziu..
tik anketoje ieskai merginos.. idomu
Giedre, 20 пишет:turejau vaikina kuris isvaziavo i uzsieni metams:( as jo laukiau sazinyngai laukiau islaukiau visus 12 men ir kas is to? kai jisai gryzo as is artimu zmoniu kurie buvo taip pat toj sali suzinojau kad jisai man buvo neistikimas tj kokia prasme isviso buvo jo laukti?:?;|
Nu ka as zinau tiek laukti irgi jau nenormalu.... o pries tai kiek draugavot, buvo tvirti santykiai?
as tai jei reiketu taip isvaziuoti jauciu skirciausi nes kam skaudinti kita zmogu tiek save... vistiek metai- didelis laiko tarpas, nebent santykiai butu tikrai rimti, ta prasme viskas kryptu link vedybu bendros seimos ir panasiai...
na pries tai mes draugavome metus ir gana rimtai na bent jau as tjp maniau
xexe
Mylek ta, kuris yra salia ir buk tikra, kad tas kuris yra toli - tau neistikimas...
ilgiausiai puse metu isbuvau:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pamatuokime savo kantrybes turi siuo klausimu...