Тема: malonumas
kur maloniausia kai jus liecia ......... praleiskime tarpkoji, kokios dar yra kuno vietos, kurias lieciant, buciuojant jus galime netekti "proto"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → malonumas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kur maloniausia kai jus liecia ......... praleiskime tarpkoji, kokios dar yra kuno vietos, kurias lieciant, buciuojant jus galime netekti "proto"
Praleidziant tarpkoji...:D Liezuviu lieciamas kaklas, ausys, nugara..
Dar pilvuka pamirsai, trupituka zemiau bambos
Tai ten jau labai sunku atskirti ta riba kur prasideda tarpkojis..:D Bet aisku ir pilvukas tinka..O siaip tai galbut viskas iskyrus tas vietas kur kutena..:D
siaip tai man ziauriai patinka kai mano pirstukus laizo ranku dieve dzieve jega;D
geriausia vyro erogenine zona yra kai nuoga moteris jam alaus atnesa salto ir maitina rankomis visai besiglaustydama;)nepriestaraus ne vienas manau;)
siaip matet gi daugelis tuos paveiksliukus vyro ir moters erogenines zonas, pas vyro nera nei vienos apart "tapkojo":-]
uzpakaliuko apatine dalis ikalne (ziurint nuo koju) mrrr:*
Labai saunus pojutis kai mergina isideda i burnyte leduka (turiu omeny tarp dantuku) ir juom liecia visa tavo kuna.. Maloniausios vietos:visas kunas..
viskas vada is proto kai esi su mylimu zmogum vat:P
o cia vat yra isealistinis poziuris kuris kartais gyvenime nepasitvirtina
Tox pasakymas man asocijuojasi su nekaltos, nepatyrusios, prisifantazavusios kad jei tik yra mylimas zmogus tai butinai viskas bus ok, svajone..Deja istikro realybeje gali buti ir kitaip..:D
Birute, 18 пишет:viskas vada is proto kai esi su mylimu zmogum vat:P
Tox pasakymas man asocijuojasi su nekaltos, nepatyrusios, prisifantazavusios kad jei tik yra mylimas zmogus tai butinai viskas bus ok, svajone..Deja istikro realybeje gali buti ir kitaip..:D
kalta, patyrus bet megstu pafantazuot:D kiekvienos situacijoj reik atrast tam tikro zavesio:Do gerai niekada nebuna:D
Tomas, 26 пишет:Birute, 18 пишет:viskas vada is proto kai esi su mylimu zmogum vat:P
kalta, patyrus bet megstu pafantazuot:D kiekvienos situacijoj reik atrast tam tikro zavesio:Do gerai niekada nebuna:D
1) budama 18 geriau nesigirk patirtimi, bo kazkaip iskart negeros asociacijos kyla
2) apie kokia patirti tu gali sneket, jei teigi kad gerai niekada nebuna? pati sau priestarauji, mergyt ;D
o tu maziau gilinkis ir megaukis gyvenimu
Siaip mane varo is proto kai buciuoja kakla,nugara...
Hmmm... norejau ir as ysiterpt, bat jau viska ispasakojot... :V
na man tj yra maloniausia kaip buva pasakyta pilvukas.. ir kaip buciuoja kaklo sriti... tada per visa kuna siurpuliukai begioja
nu fainiausias jausmas kai matai kaip mergina su kepinia liecia svelniai tavo automobili... nuplauna ji ir paskui nuvaksuoja... nepakartojamas malonumas
xa xa xa
xi xi xi
xu xu xu
kaklas silpnoji vieta
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → malonumas