181

Re: siaubo istorijos

ir nebijai tokiais dalykais uzsiiminet???

182

siek tiek bijau, bet esu surinkes daug informacijos shia tema ir tikrai reik ishbandyt....

183

as niekaip negaleciau dalyvaut bet stebet idomu butu arba pasiklausyti tokiu istoriju

184

o kaip stebetum nedalywaudama?

185

is sono.........bet jau abra kadabra burtazodziu netarciau........

186

Mielai prisijungiciau smile

187

tai organizuojam:) jau dwiese esam ir dar wiena ziurowa turim big_smile

188

jo uz ziurova tai tikrai as jau esu..o traskuciu galima pasiimti>>???o siaip kaip tu tai darytum???ju gi visokiu yra

189

aishku:) ir trashkuciu ir alaus ar sidro... big_smile tik esminiais momentais turesi nekramtyt big_smile o daryt galima wisaip... ir su weidrodziu ir su raidziu lenta..... kaifas;)

190

as buvau girdejusi su veidrodziu ir adata uzsidarius tamsioje spintoje ir dar zvake tipo reikalinga???per esmini momenta galiu pamirst kad dar is vis turiu dantis (is baimes),o ka jau apie kramtyma sneket:)

191

nejuokonkit siaubekai jus kaip isigandau drebeti pradejau:D):D)

192

Arkadijus, 21 пишет:

nejuokonkit siaubekai jus kaip isigandau drebeti pradejau:D):D)

tai gal irgi prisijungt nori?:D tik reik plota kur nors ishnuomot, nes jei netycia dwasiu nepawyktu atgal ishsiust, geriau, kad ne pas ka nors ish musu namie pasiliktu big_smile

193

Gediminas, 19 пишет:

nu nebloga nebloga istorijele... wink
hrrrr... zinau siaip, kad pawojinga, bet labai noreciau surengti koki lengwa spitritizmo seansa su bendraminciais.... gal kas nors prisidetu?

neapsimoka zinok...lengva nelengva **** gaunas po to...aj beje dvasio gali paskui tave kad ir ish lauko tavo draugo namu ar kitur paskui tave atsekt jej tavo energija jam tiks...

194

o kazin ziurovus irgi persekioja??

195

Viktorija, 24 пишет:

big_smile jau ishsigandai? big_smile

196

Viktorija, 24 пишет:

taigi sakiau uztenka pas drauga nuejt jej pas ji bildukelis bus ir tavo energija patiks seks paskui tave

197

weird

198

tada tureciau istikima drauga ir dar nematoma..cool:)

199

kai prigeri ne tik velniai matos bet ir vaidenas visokias nesamones smile

200

Arminas, 19 пишет:

pvz as girtas irgi maciau neryskes butibes jos dar dvejinosi, pagalvojau kad sielos bet pasirodo ten buvo mano draugai, nu zinai kaip zmogus perdaug isgeria tai ir vaidenas visokios neryskios butibes

as irgi taip noreciau:)