Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 … 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 125
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Тема: Suzinotos lietuviu VBE (testo) uzduotys. Ka apie tai manote?
As esu nerealiai pikta. Sorry, mokiausi saziningai vakar iki 2h nakties, parasiau tikrai labai gerai, o kazkokie debilai blyn jau is vakaro zinojo uzduotis, kuriom, nejausdami jokio gedos jausmo, pasinaudojo. Man sitas egzas pats svarbiausias ir reikalingiausias, o jo balas krenta. Vis tiktai 5000 nera mazai. Ir balas krenta zauriai. hmm.. keista kaip ramiai parasiau.. siaip ziauriai susnervinus esu, net valerijonas nebepadeda.. as tai sito ramiai tikrai nepaliksiu!!
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Suzinotos lietuviu VBE (testo) uzduotys. Ka apie tai manote?
o ka tu gali padaryt? norinciu lengwai pasiekti tixla wisada buwo ir bus... wienintele wiltis tau tiketis, kad anuliuos rezultatus, nubaus kaltininkus ir galesi ramiai perlaikyt egza, kurio uzhduociu niex nezinos
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
niekas nekaltas kad nemoki suktis as pvz nepikstu kadangi jei norasbutu buves ir pats gali ieskot tas uzduotis suzinot bet nieo nedarei tik skaitei tuos popieriukus nereikia pykt kad yra protingesniu kurie prasisuka pvz niekadnepygdavau kai kazkas nusiraso irgauna daugiau zinai kodel ogi todel o kas man neleidzia nusirasyt ??
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Robertas, 21 пишет:niekas nekaltas kad nemoki suktis as pvz nepikstu kadangi jei norasbutu buves ir pats gali ieskot as uzduotis suzinot bet nieo nedarei tik skaitei tuos popieriukus nereikia pykt kad yra protingesniu kurie prasisuka
Protingesniu??? sorry, as pirmenybe teikiu saziningumui, o ne sukciavimui!! prie ko cia nemoki suktis?? as ir be jokiu is anksto suzinotu uzduociu sita egza puikiai islaikyciau!! man nereikia atsakymu, nereikia uzduociu! naudojuos savo protu! ir visiskai negerbiu tu, kurie savo tixlo siekia pinigais!! ir man pikta, ziauriai pikta, vien del to, kad mano balas automatiskai krenta! jei nebutu man sitas egzas pats svarbiausias ir reikalingiausias norint istot ten, kur visa gyvenima svajojau, nieko nesakyciau, dzin man butu. bet kadangi jo rezultatai man lemia ar istoju ar ne, tikrai netylesiu!
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Gediminas, 19 пишет:o ka tu gali padaryt? norinciu lengwai pasiekti tixla wisada buwo ir bus... wienintele wiltis tau tiketis, kad anuliuos rezultatus, nubaus kaltininkus ir galesi ramiai perlaikyt egza, kurio uzhduociu niex nezinos
butent to as ir tikiuosi.. arba tada tegu vertinimo sistema keicia. tegu nevertina nuo auksciausio rezultato, o vertina pagal taskus. man dzin, tegu tie sukciai ir gauna po 100, man visiskai vienodai! man svarbu, kad nenukentetu mano balas! o kaip zinia, pakartotine visada buna ZYMIAI sunkesne, ir jei tokia padarytu, vis tiek visu balas kristu.. tegu vertina pagal taskus, taip butu teisingiausia, mano manymu..
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tai jei tiap islaikytum tai ko cia nervinies vistiek istosi kur noresi su savo puikiu balu
- Zydrune, 18
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
tai ziauriai balas kris dabar nuo to???
- Raminta, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
As kai suzinojau tai galvojau pasiusiu is pykcio! bet supratau, kad Lietuva jau tokia salis, o mes, lietuviai, tik taip ir mokam gyvent...
- Zydrune, 18
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
ai bet kaip bus taip bus is tikruju..
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Zydrune, 18 пишет:tai ziauriai balas kris dabar nuo to???
balas ziauriai kris, jei bus 5000 daugiau 100uku.
Zydrune, 18 пишет:ai bet kaip bus taip bus is tikruju..
man, asmeniskai, ne dzin kaip bus!
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Robertas, 21 пишет:tai jei tiap islaikytum tai ko cia nervinies vistiek istosi kur noresi su savo puikiu balu
to, kad as visiskai neturiu noro zudyt savo neatsinaujinancias nervu lasteles! man ir taip streso siuo metu pakankamai!
- Agne, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
jo, ce is tikro nesamone uzvire, gal anuliuos, nors neturiu jokio noro perlaikinet, tuo paciu ne uz tai, kad bala mustu per "savo jegom puikei issprendusius".
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
neanuliuos, nes LR istatymai tai draudzia.
- Agne, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
manau, kad LR istatymai neleidzia ir info nuteketi, bet.. gerai, jei viskas vyktu pagal istatymus =]
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
del info nutekejimo, tai cia zinai.. nebutinai issiaiskins.. bet jei sumanytu visus rezus anuliuot, tai tada jau LT tikrai skandalas visuotinis butu..!
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Karolina, 18 пишет:Robertas, 21 пишет:tai jei tiap islaikytum tai ko cia nervinies vistiek istosi kur noresi su savo puikiu balu
to, kad as visiskai neturiu noro zudyt savo neatsinaujinancias nervu lasteles! man ir taip streso siuo metu pakankamai!
Deja pasene zinios mokslininkai irode kad sportuojantys sunku fizini kruvi zmones jiems daugeja smegenu ten tu protingu lasteliu kurios jei prireiks gali ir ismokt bei saugot info tad manau biologijos neislaikytum :D:D
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
[quote=Robertas, 21
Deja pasene zinios mokslininkai irode kad sportuojantys sunku fizini kruvi zmones jiems daugeja smegenu ten tu protingu lasteliu kurios jei prireiks gali ir ismokt bei saugot info tad manau biologijos neislaikytum :D:D
1. Kas tau sake, kad as gaunu sunku fizini kruvi? 2. I biologijos VBE programa tai neieina
3. Biologijos VBE laikiau. Rezultatai parodys ar islaikyciau, ar ne 4. Cia bisk ne i tema, bet kiek is lietuviu egzo gavai?:)
- Stanislovas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tik vienas dalykas tiems kas nusipirko ir nusirase, istoje geriausiai i univera nebus geriausi, nes univeras yra visai kas kita nei mokykla, ir univere isryskeja kas istikruju mokinasi o kas tik bb volioja
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
bet uztat per juos neistos tie, kurie is tikruju to verti!
- Stanislovas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
na cia ir tiesa. del to ir siek tiek sh gaunas
Сообщений с 1 по 20 из 125
Страницы 1 2 3 … 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.