Re: pirmas bucinys (laizekas)
niu net nezinau kox tas jausmas- geda biski buewa ,bet patiko..:):):):)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
niu net nezinau kox tas jausmas- geda biski buewa ,bet patiko..:):):):)
ir kuom jis tau taip patiko ?
niekad nepamirsio to pirmo buckio kai net mano vaikinas atejo atsisedes ka cia atejas priverstas draugu:) atsisedo salia ir paklause "Nori su manim pasilaizyti" galvojau mirsiu is gedos ...
kas cia tokio ?
Sveiki ar galit kas pasakyt kaip ismokt pasilaizyt nes as nemoku?:|:|
cia vaikai kalba...jau tokie patyre kad baisu...
niekad nepamirsio to pirmo buckio kai net mano vaikinas atejo atsisedes ka cia atejas priverstas draugu:) atsisedo salia ir paklause "Nori su manim pasilaizyti" galvojau mirsiu is gedos ...
siaubas rimtai mirciau jei vaikinas taip pasakytu sakyciau tai turi ivykti savaime...
Sveiki ar galit kas pasakyt kaip ismokt pasilaizyt nes as nemoku?
Sveiki ar galit kas pasakyt kaip ismokt pasilaizyt nes as nemoku?
susirask merga tada mokinkis
nu cia mokslo nera,viskas ivyksta savaime:) as ir taip manaiu,ispradziu jaudinaus po to kaip isijautem
Kai pirmą kartą pasibučiavau, tai buvo šlykštu, nes ir man ir jam buvo pirmasis bučinys ;//// Tai tik pabandykit įsivaizduoti kaip man nebuvo gerai O laižekas buvo nerealus ;}}}~~~ Buvau keturiolikos toose ir susipažinau su tokiu Aurimu iš klaipėdos.Jam buvo 19 ir kažkaip pasilai-ėm.Va tas tai mokėjo ;DDD
tau gerai...
sakot 13 taip velai ?
o pats ?
Laizekas tai tarsi meiles itvirtinimas jei rimtai drauguji
:-))
:-)
man pirmas prancuziskas buvo vakar..per draugo isleistuves..jausmas buvo neapsakomas..;p;p
deja jis manim suabejojo kad man buvo pirmas toks..:D
14metu;]
sunkeu pamenu nes koma buwo ;]]]]
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)