Re: Sporto klubai
joa.. Dalia teisi.. sportuojanti zmogu galima atskirti net is laikysenos ... !
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai
joa.. Dalia teisi.. sportuojanti zmogu galima atskirti net is laikysenos ... !
Niu rimtai, dabar eini gatve petukai tiesus, krutine pirmyn laikysena daili neblogai ziurisi
Taip raumenys taiso laikysena. taciau jei ju per daug jie gali viska gadinti... Tikliau ne ju kiekis o ju neelastingumas. Auginant raumenis butina juos tampyti, kad nepasidarytum medinis, nelankstus ir griosdiskas. Tai dar labiau aktualu zemesnio ugio zmonems.
Zemesnio ugio zmones turi daugiau raumenu ??? :D:D:D
niu lia berniukai jei apie laikysena tai mano atveju ja pataise ne raumenu mase, bet nuolatines pastabos kad issitiesciau ir beabejo specifiniai pratimai, kuriuos atliekant nugara ir peciai privalo buti tiesus, kitaip neatliksi teisingai to pratimo
Zemesnio ugio zmones turi daugiau raumenu ??? :D:D:D
ju proporcijos visai kitos, jie kitaip ir atrodo
o as va saunuole vakar apie stadiona, kuriame dar berniukai futbola zaide, apibegau gal 20 ratuku nemazu, kojeles taip atsigavo, kad ilgai dar dege
tikrai saunuole. As po tiek jau numires buciau
jiega.. man labiau patinka begioti ne lygiom vietom.. mishkeliais, i kalnus ir tt. vilniuj yra super parku begiojimui..
kas bande vartoti esteroidus
O man labiausia patinka visokiais miskeliais su dviraciu
Sporto klube Impuls nukrito kainos..
Gal kainininka galima?
http://www.impuls.lt/index.php?lng=lt&page_id=21
siandien suzinojau naujiena aktualia kanieciams. jau greitai bus atidarytas sporto klubas IMPULS kaune.
ot aciu Rokai tau uz naujienas
tiksliai neznau kada ji atidarys bet ten jau ieshkomi klientai ir t.t. zodziu atidarymas jau ne uz kalnu.
vel sportininkai susirinko geriause sportoti yra stadijone ir ant turniko man labiau prie sirdes miskelej palakstyti
Oij tu Arkadij ar bent kada buvai sporto klube?
turnikas geriausias draugas... ir nemokamai..
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai