Re: O kokios merginos iesko vaikinai?
ooiii mergyte,nera temu kurios negaleciau diskutot,neturiu jokiu tabu. bet tu jug nekalbini o begi is musio lauko... su pralaimejimu
:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ooiii mergyte,nera temu kurios negaleciau diskutot,neturiu jokiu tabu. bet tu jug nekalbini o begi is musio lauko... su pralaimejimu
Ievute, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:Ievute, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:Ievute, 19 пишет:oooohoooo,cia tai jau akmuo i merginu darza
nemanau,na nebent tu su tokiom merginom bendrauji ir tenka gana daznai fyfackas aplink save matuti,bet patikek yra ir kitokiu merginu
o prie ko cia tas akmenu metimas,as nieko blogo ar neteisingo nepasakeu.bet tu pati sakai kad tau jau as nepatinku nes nesioju stambius papuosalus,o gal as mazas ir lengvas ir tam kad mane vejas nenunestu as jas uzsidedu
o tu mane uz tai jau nemyli
as tau nieko nesakiau,kad nepatinki,tik issakiau nuomone,kaip reaguoju i tokius vaikinus,jo jo patikejau visi jus ta pati sakot,vejas....hmmmm...neblogas pasiteisinimas ,bet as vis vien nepatikejau...;) va.... o ruses uz lietuvaites tikrai ne geresnes
pirmeusia jei patikciau butum parasius kada bent viena laiskuti, o gal galetum ivardint tuos dalikus kur lietuves pralenkia ruses?
parasius?????baik juokus as ne is tu merginu kurios siulosi pacios,oi tikrai ne.....;) lietuvaiciu neimanoma palyginti vien tik del to,kad jos jau yra LIETUVAITES,manau tai viska pasako
nu va tu jau pradejai mavitis as ne tokia as geriasne.... o ruselkos slirtingai nuo lietuviu zino ko is tikro nori,ir paraso,ir buna labai malonu jei mergina pirma paraso,manau kiek vienam vaikinui tai butu malonu
na nzn,kaip kam,as esu nebrendyla,ir man tai netrukdo,daugumai merginu vaikinai yra gyvenimo prasme,o as tame prasmes kazkaip neizvelgiu...na kaip ir minejau,tikiuosi anksciau ar veliau subresiu
ooiii mergyte,nera temu kurios negaleciau diskutot,neturiu jokiu tabu. bet tu jug nekalbini
o begi is musio lauko... su pralaimejimu
karas yra karas,o as megstu kariaut ir dar su priesinga lytimi,nerealiai malonus jausmas yra,kai gali triumfuoti
tai jau pasisteng subrest o laukt kol tave kas uzkalbins yra senamatiska,seis laikais mergynos pacios stato savo gyvenima
Sergejus, 25 пишет:ooiii mergyte,nera temu kurios negaleciau diskutot,neturiu jokiu tabu. bet tu jug nekalbini
karas yra karas,o as megstu kariaut ir dar su priesinga lytimi,nerealiai malonus jausmas yra,kai gali triumfuoti
tik ne sitoi situacijoi ir ne pries mane
tai jau pasisteng subrest
o laukt kol tave kas uzkalbins yra senamatiska,seis laikais mergynos pacios stato savo gyvenima
o niekas ir nesako,kad as nestatau savo gyvenimo,tik man nera to poreikio tureti lagamina....:D nu ir kas kad senamadiska.....tai net sakyciau idomu.....:p
Ievute, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:ooiii mergyte,nera temu kurios negaleciau diskutot,neturiu jokiu tabu. bet tu jug nekalbini
tik ne sitoi situacijoi ir ne pries mane
cha,kazkas bijo buti sutriuskintas....:p
Sergejus, 25 пишет:tai jau pasisteng subrest
o laukt kol tave kas uzkalbins yra senamatiska,seis laikais mergynos pacios stato savo gyvenima
o niekas ir nesako,kad as nestatau savo gyvenimo,tik man nera to poreikio tureti lagamina....:D nu ir kas kad senamadiska.....tai net sakyciau idomu.....:p
tai visai neydomu jei esi senamadiska,nieko naujo nes neparodisi,o jei vyra vadini lagaminu, tai manau ylgai jo neturesi su tokeis supratimais,galeciau ir as apie moteris ka nors grazaus paskit,bet susilaikisiu, busiu bent sitoi vietoi geriasnis uz tave
Ievute, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:tai jau pasisteng subrest
tai visai neydomu jei esi senamadiska,nieko naujo nes neparodisi,o jei vyra vadini lagaminu, tai manau ylgai jo neturesi su tokeis supratimais,galeciau ir as apie moteris ka nors grazaus paskit,bet susilaikisiu, busiu bent sitoi vietoi geriasnis uz tave
gerai jau gerai,cia truputuka per astriai pasakiau,bet nzn nusivylusi tais vaikinais,va.....oooo,ne as nesu senamadiska,esu greiciau klasiska,o klasika kaip zinia,niekada nepasensta,ji net is mados neiseina;)
Sergejus, 25 пишет:Ievute, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:tai jau pasisteng subrest
gerai jau gerai,cia truputuka per astriai pasakiau,bet nzn nusivylusi tais vaikinais,va.....oooo,ne as nesu senamadiska,esu greiciau klasiska,o klasika kaip zinia,niekada nepasensta,ji net is mados neiseina;)
nereikia saves guost,pasitaiko visiems
Edgaras, 19 пишет:Edvinas, 16 пишет:Sergejus, 25 пишет:pritariu kad dauguma lietuvaiciu ziuri i babkes,tada vyrai patarciau uzmegzt pazinti su kokia rusakalbe,visai kiti zmones,labai malonei bendrauja,atviri,nereiklus,ir nesimaivo be reikalo
Tj sakaj tik del to kad pacio saknys Rusijoje?
pas mane ir saknys rusiskos ir ka gal daba pradesim dar diskutot kad mes ne tikri lietuvai !!!! ne piletibei reikalas o koks zmogus yra !!!! lietuves 100% ziuri i babkes cia jau svesi tiesa nes labai pasikelusios tapo!!! o pajiemus is rusu kalbanciu mergynu jos paprastesnes jie save ne kelia i dangu !!! jos ziuri koks zmogus o ne i pinigus!!!!
kodel nepazinodamas visu Lietuvos merginu,sakai kad VISOS? "lietuves 100% ziuri i babkes cia jau svesi tiesa nes labai pasikelusios tapo!!!" zinok as galiu labai isizeist,labai labai labai ;(
)
zinai gali issizaeist man iki vienos vietos nes as zinau ir lietuvaiciu ir ukrainetes ir lenkes ir t.t. ir tik lietuves ziuri i tave is aukstai
Edgaras, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:pritariu kad dauguma lietuvaiciu ziuri i babkes,tada vyrai patarciau uzmegzt pazinti su kokia rusakalbe,visai kiti zmones,labai malonei bendrauja,atviri,nereiklus,ir nesimaivo be reikalo
as 6 metus pragyvenes ukrainoi ir pritariu tau !!!!! pas mane mergyna is ukrainos jau kartu 6 metus draugaujam ir ji ne ziuri i babkes jai idomus as koks esu o ne ka as turiu!!
taip cia irgi visos merginos i babkes ziuri, bet vaikinai, bent jau faini ir nevaidina kaip lietuvoje.
idomu as buvau 3 kartus usa ir nei vienos ne pazistu amereketes kuri ziuretu i babkes!!! gal cia pas jus californijoi taip bet chicago nera tokio !!!!!
Juste, 15 пишет:Edgaras, 19 пишет:Sergejus, 25 пишет:pritariu kad dauguma lietuvaiciu ziuri i babkes,tada vyrai patarciau uzmegzt pazinti su kokia rusakalbe,visai kiti zmones,labai malonei bendrauja,atviri,nereiklus,ir nesimaivo be reikalo
as 6 metus pragyvenes ukrainoi ir pritariu tau !!!!! pas mane mergyna is ukrainos jau kartu 6 metus draugaujam ir ji ne ziuri i babkes jai idomus as koks esu o ne ka as turiu!!
taip cia irgi visos merginos i babkes ziuri, bet vaikinai, bent jau faini ir nevaidina kaip lietuvoje.
idomu as buvau 3 kartus usa ir nei vienos ne pazistu amereketes kuri ziuretu i babkes!!! gal cia pas jus californijoi taip bet chicago nera tokio !!!!!
nezinau gal tu nepastebejai, bet cia yra toks dalykas kaip mandagumas ir i akis nieko neparodymas. pati pazistu labai daug panu kurios draugauja su vaikinu nes jis vairuoja 2005 metu mersedesa aisku jos to nepripazista.
cia vadinasi pasirodit pries savo drauges kad va matot koks pas mane vaikinas or kokia pas ji mashina o jum dar augt ir augt i tokio ligio va kas cia
ai krc gristu po rit i i lietuva ir ziuresiu kas yra kas,fifas nuleidinesiu taip zemai kad jos dar taip zemai nekrito, o normales bei paprastas mergynas nesiosiu ant ranku
ai krc gristu po rit i i lietuva ir ziuresiu kas yra kas,fifas nuleidinesiu taip zemai kad jos dar taip zemai nekrito, o normales bei paprastas mergynas nesiosiu ant ranku
yes,kadangi as nesu fyfacka,yra sansu,kad kai kas ant ranku nesios....:D:D:D juokauju....siaip fyfos irgi lyg panasios i zmones,bet per daug jau sau kartais leidzia.....:p
cia vadinasi pasirodit pries savo drauges kad va matot koks pas mane vaikinas or kokia pas ji mashina o jum dar augt ir augt i tokio ligio
va kas cia
ne cia vadinasi gerai pagyventi ant kito pinigu.
Gytis, 27 пишет:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis
pritariu, ruses bent rupinasi ne tik savimi bet ir nepalieka be prieziuros mylimo zmogaus,jos moka reikiamu laiku ir **** paslat i k serdcu prizat
jei lietuviss teka uz ruses jis luzeris. baigesi tie laikai ir lietuvoje...:)
Sergejus, 25 пишет:Gytis, 27 пишет:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis
pritariu, ruses bent rupinasi ne tik savimi bet ir nepalieka be prieziuros mylimo zmogaus,jos moka reikiamu laiku ir **** paslat i k serdcu prizat
tu dare ne daugai kad taip sprest paugsi galesi tada sakyt kai jau bus tau apie 25-30 metu !!!!!
as suszedaves su ukrainete ir ka as luzeris ne manau nes jus lietuves ne mokat taip priziuret vaikinu kaip rusu kalbancios mergynos
Juste, 15 пишет:Sergejus, 25 пишет:Gytis, 27 пишет:Nu jei lietuvoje butu siek tiek kitokia socialine aplinka ir aplinkiniu zmoniu nuostai... tai dauguma vaikinu atiduotu lietuvaites "arabams", o patys importuotu zmonas ish rusijos... ruses dar net zino ka reikia daryt virtuveje.. o ne tik nagus lakuotis ar kitaip fyfintis
tu dare ne daugai kad taip sprest paugsi galesi tada sakyt kai jau bus tau apie 25-30 metu !!!!!
as suszedaves su ukrainete ir ka as luzeris ne manaunes jus lietuves ne mokat taip priziuret vaikinu kaip rusu kalbancios mergynos
mano mama pati ruse, bet gimus lietuvoje, o tikras tete lietuvis. as labai dziaugiuosi, kad mama atsitokejo ir pabego nuo jo
lietuviai nori daug gauti ir mazai duoti.
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?