1

Тема: Apie politika Lietuvoje

Koks politikas jums patinka? ar maziausiai nepatinka:) Ir ka padarytumet jei butumet valdzioje
Aciu

2

Re: Apie politika Lietuvoje

tokio nera.....jei buciau valdzioje......vis del to,kas bebutu i valdzia neiciau.....ten renkasi nuobodus dedes ir tetos.....:D

3

jauciu dauguma nemegsta visu politiku.....as kalbu apie jaunus zmones....

4

nu tas..kur buvo..kur ant backos priesais seima stovejo big_smile barzdotas tokis ;D ubagu karalius :V

5

labiausiai patinka kubilius ir zingeris.
o i valdzia net neiciau, per daug purvinas dalykas :-O

6

as nepasitikiu politikais...

7

nepatinka politika ten nesvaru.

8

Na ir man jie nepatinka:) Bet megstamiausi J. Sabatauskas, E. Masiulis ir aisku Valdas Adamkus:)

9

oj oj... nesvaru kai reiks pinigu dar ne ta padarysi:D

10

O man Uspaskichas fainas vyras:D

11

politikai ir pati politika yra cirkas ;D korupcija ir tt. nieko gero isvis politikas nei vienam simpatijos nejauciu gal Adamkui siek tiek, jei buciau politikoj jei tikrai galeciau, kaip nors ten atsidurti tikrai bandyciau kazka pakeisti, bet siaip tai nzn.....ten turtingi "dedes" viska valdo smile

12

Na o as jei buciau politikoj:) Tai vogciau kaip ir visi:D

13

tu gudrus, Linai smile

14

as tikiu kad kada nors zmones i politika eis ne vogti o kazka kurti.....dirbti zmonems
nes kartais pasiziuri telika ir galvoji kad problemos valdzioje yra tik tos kad vienas kita apkaltinti, atsakyti tuo paciu kaltinimu.....ar jums taip neatrodo?

15

musu valdzios vyrai tik kakucius ant kitu drebt tesugeba.. na manaiau kkad Lietuveleje amzina korupcija ir Brazauskas.. bet  Brazaukas jau ne valdzioje, tai gal ir korupcija posiaigs wink big_smile

16

VALDAS<VALDAS MES MYLIM VALDA!!!!!!;D

17

na dar valdo nzn uz ka nemylet.. bet ko mes cia dejuojam dawai patys i polotika lyskim ir viska keiskim is pagrindu wink big_smile

18

Loreta, 17 пишет:

tu gudrus, Linai smile

Na  o kas man belieka:D

19

oi Linai visi gudrus ;D

20

Jei kas nors man leistu laisvai issakyt viska, ka manau apie siuolaikine musu politika, ko gero buciau ismesta is sito forumo uz "keiksmazodzius ir nepagarba kitiems".. Taip kad geriau pasilaikysiu savo nuomone sau smile Vien motuza ko vertas! Svietimo sistema, ugdymas jaunimo taip sakant..! Sudo verti jie visi!