Re: Ar yra Hardstyle gerbeju?:)
tiesa pasakius as klausiau Hardcore iki 1998 metu
geri renginiai ta tema: Sensation Black.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar yra Hardstyle gerbeju?:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tiesa pasakius as klausiau Hardcore iki 1998 metu
geri renginiai ta tema: Sensation Black.
jo jo svilpaut yra gerewse:D durnas tu gal?:DDDD wisa gywenima zmones klauso wjentik muzika, nors ir primitywe bet klauso:D
Vitalijau man asmeniskai Hardcore tj nelabai patinka...nors ji turi daug panasumu su Hardstyle....
seip Sensation Black yra hardstyle hardtrance stiliaus muzika grojama ne hardcore jei gerai supratau jei ne tai kablelius reik det :D o hardcore tai MOH geru renginiu padaro ir seip hardcore4life ,project hardcore renginiai nerialus aisq tiep[atys olandai viska pasidaro
nu va imeciau Dj Zandy gabaliuka is qlimax 6 dar noras buvo uploadint qlimax 2004viedo bet ilgai siust tingiu
Dj Zandy - Science & Religion (Science Mix) [Qlimax 6]
tj njeko pajklausysim sita gabaliuka:)
Robertai, dekuj kad ymeti geru dajnu;)
nera uz ka kiek ju turiu nesutilptu i yousendit
dieinu tokia muzika!!!!
gal zinot kur galima parsisiusti?
Julija zinau seip torrentu daug yra dc ++ emule visur naujausios galima gaut is forumu tai vat keliu dienu leidymu unrealeasu ir tt smagu kad panai patinka tokia muzika respect
Ciky gabaliukai..Tokie masinoj gerai bumsi..Textas tai isvis ciky "Don tel me to be cool..Im cool!..":D
O neturi kazko nzn kaip paaiskint bet kad nebutu tox monotoniskas vienodas ritmas..Nu kad bumciko natos keistusi bent dvi trys atsirastu..:D
nu va prisibaliavojom biski :d ka as zinau visokiu yra pas mane pagrindas albumai bet ne atskiros dainos bet vienas setas turi kakzoki tai pavadinima toks dalykas bet neatsimenu kaip vadinas jei nori galiu imest hardbass 8 albuma 240 mb mazdaug 2 cd bet setiniai
nu va prisibaliavojom biski :d ka as zinau visokiu yra pas mane pagrindas albumai bet ne atskiros dainos bet vienas setas turi kakzoki tai pavadinima toks dalykas bet neatsimenu kaip vadinas jei nori galiu imest hardbass 8 albuma 240 mb mazdaug 2 cd bet setiniai
tj tu tik ymesk:) lb dekingas busiu:)
vyrai vyrai palaukit biski cia tu baliu visokiu buvo nebuvo kada normaliai prisest savaites begyje imesiu ~
gerai lauksim=] as jau senaj irgi ce buwaw=]
nu va laukem laukem ir sulaukem 1 cd antra imesiu veliau jei patiks zinai poilgiai ten dejo kiek supratau laikys ta cd 7 dienas jei nespesi tai jau nemano bedos :D Hardbass Vol 8 CD 1
esu hard style gerbeja ir jau laaabai seniai.....
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ar yra Hardstyle gerbeju?:)