161

Re: Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?

Viktorija, 15 пишет:

drugio efektas, kiti, memento

Ooo "kiti" , super filmas. Kazkada kino istorijai dariau prezentacija apie ji. Kidman mano manymu viena geriausiu Holivudo aktoriu.

162

paskutiniai du geri kuriuos maciau sia savaite Finding The Neverland ir Crash wink

163

man tai ir asmenis 2 baisus filmas ane

164

as

165

Man didziausia ispudi paliko sie filmai: "Skeletai spintoje", "Smagus zaidimeliai". Ten kaip psichologiniai trileriai, dramos. Kai ziuri, lb per nervus varo, net sirdies plakimo ritmas pasikeicia:) Dar visai nieko filmas "Suviliotas mirtinu iliuziju".

166

neskaiciau ka cia zmones rase, parasysiu man patikusius:
Zalioji mylia;
Laumzirgis;
Vanilinis dangus;
Prisiminti pavojinga;
Papludimys...

dar gyvenimo mokykla...

167

Nuodemiu miestas,Mis ir misis Smitai,Poseidonas,x Man knflikto finalas,Alen vs Predator,AnderWorld(abi dalis),Basik inkstinktas...

168

dar geri visi Midvejaus kuriniai, cia Mortal kombato gerbejams:=D

169

man patinka tokie, kurie kurti pagal knygas tada idomu pasiziuret ekranizacija kai perskaitei knyga.

170

Linai 10 anizinis saldainis .Net knigos nereikia skaitit

171

Tomas, 24 пишет:

Linai 10 anizinis saldainis .Net knigos nereikia skaitit

aaa...mmm... o cia kur jo ieskot? nes as kinematografijoj lb jau menkai gaudausi.. :}

172

sokoladas su johny depp
egzorcistas sena versija
    he hebrew hammer
igbey goes down

173

O as rekomenduoju siuos filmus: "Drugio efektas", "Pianistas", "Perl Harboras", "21 gramas", "Kovos klubas", "Dzo Bleko viesnage", "Zinute butelyje", tai tokie filmai, kuriuos norisi paziureti dar karta, butent tokius as ir vadinu gerais filmais wink

174

Reikia savo skoni turėti ir rasi ko nori.Aš labai mėgstu filmus ir juos perku.Ilgi liūdni vakarai,tai labai gerai pasižiūrėti,tai kas tau patinka.Aš turiu mylima filma,tai "UOLA" su Nicolu Keidžu,Šonu Koneriu.O kodėl gal ir nepasakysiu,bet jo scenarijus labai patinka.Gal ir matei.

175

patarciau jums paziet filma skerdynes texase benzininiu pjuklu toks nerealus siaubekas kad shakes

176

You Got Served.

177

paziurek Xostel tongue

178

Jurgita, 25 пишет:

O as rekomenduoju siuos filmus: "Drugio efektas", "Pianistas", "Perl Harboras", "21 gramas", "Kovos klubas", "Dzo Bleko viesnage", "Zinute butelyje", tai tokie filmai, kuriuos norisi paziureti dar karta, butent tokius as ir vadinu gerais filmais wink

Vat dar pridet reiktu "Snatch", "Wolfs creek".

179

Geras yra siaubiakas "Nuodai" big_smile,  fantastinis filmas "fantastiskas ketvertas", nieko visai "Negyvuju snabzdesiai" (mistinis toks), taip tad geras yra "Sala" (cia veiksmo trileris), taip pat "Smurto istorija", "Pavojai gelmese", "Palikti vandenyne" toks neblogas, tik tiek kad didzioji filmo veiksmo dalis vyksta vandenyne:) nu nzn daug yra geru:D

180

The Ring