Re: Neformalai
Vaiva, 17 пишет:as neformale:)
kodel taip manai?:DDD
tai kad gatveje i mane daznai ziuri tikrai ne kokiais patenkintais veidais kaip juodas katinas vaikstau kur noriu sakau ka noriu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neformalai
Vaiva, 17 пишет:as neformale:)
kodel taip manai?:DDD
tai kad gatveje i mane daznai ziuri tikrai ne kokiais patenkintais veidais kaip juodas katinas vaikstau kur noriu sakau ka noriu...
dieve, bet mane gi nervina kai susilauki tokiu "komplimentu" is suaugusiu ar pagyvenusiu zmoniu.. mane ti uzknisa..
As tai susilaukiau is 30mecio vyro pasakymo "nusiimk akinius baisiai atrodai" ;D Tai aisku ne del akinuku... o del rubu cia buvo tas priekabis... ir del apavo:D
man shiayp paciay labay patinka berniukay neformalay .. todel ir pati tokia stengiuosi buti,bet man labiau ysheyna buti madingay negu neformaley,todel ash visom keturiom uzh tokius zhmones ;]
Meilė, 13 пишет:dieve, bet mane gi nervina kai susilauki tokiu "komplimentu" is suaugusiu ar pagyvenusiu zmoniu.. mane ti uzknisa..
As tai susilaukiau is 30mecio vyro pasakymo "nusiimk akinius baisiai atrodai" ;D Tai aisku ne del akinuku... o del rubu cia buvo tas priekabis... ir del apavo:D
mane tay dazhnay nuzhiuri zhmones kayp apsirengus tada jauciuosi zhvaygzhde,bet kartays knisa ju toks darymas..shiayp priekayshtus girdzhiu kayp atrodau tik ish giminiu rato ;]
Rimtai? Kad nepasakyciau jog fotkese labai kazkaip atrodytum, akd galetu prisikabint gimines ;D na man tai nieko nesako. mano teveliai labai jau tolerantiski Ir labai jiems uztai aciu
O mociute tik pasake, akd man tamsus plaukai labai tinka, kai nusidaziau;) Siaip jiems turbut visai visvien... mama tik issigando kai bliuska visa kaukuolem nusipirkau
bet pasijuoke ir tiek, jai tas nemaiso. Ir tai pasake, akd grazi tik akd labai daug kaukuoliu ;D
xi=) patinka man tokie zmogiukai, bet tik tokie, kurie nepradeda issidirbinet ir nusisvaigt su savo gyvenimo filosofijom.. arba kurie primeta neformalus nes dabar tokia mada.. arba kurie slaistosi gatvem, ruko, geria ir nusipeza apie gyvenima is tikruju normaliai negyvendami.. vat tokie tai yra pasityciojimas is zmoniu gimines, o ne neformalai
xi=) patinka man tokie zmogiukai, bet tik tokie, kurie nepradeda issidirbinet ir nusisvaigt su savo gyvenimo filosofijom.. arba kurie primeta neformalus nes dabar tokia mada.. arba kurie slaistosi gatvem, ruko, geria ir nusipeza apie gyvenima is tikruju normaliai negyvendami.. vat tokie tai yra pasityciojimas is zmoniu gimines, o ne neformalai
mane irgi uzknisa kurie bando tokiais vadint. vaikosi mados tiktais. atseit kuo daugiau kaukoliu ir auskaru tuo didesnis neformalas:DDD
As buciau neformalas kitu akimis ,bet neesu
Na,db sunku mieste pamatyti jauna zmogu kuris nebutu Neformalas
Sunku? Atvaziuok i Kauna.:D:D:D:D;D
man atrodo ne kokiais zvilgsniais zmones daznai ziuri ir i neformalus... per retai zmones sypsosi. o jei kas sypsosi, tai klausia kodel. sypsena - ne formalo bruozas, atrodo.
tai yra norejau pasakyti i paprastus zmones
As pvz visad sypsausi,net kai viena einu gatve :DD O daugelis tada i mane,kaip i trenkta ziuri Ir tikrai nedel mano kerzu ar kokios kitos isskirtines aprangos detales
JIe taip ziuri del sypsenos
man patinka neformai )
manau lietuvoje mazai tikru neformalu dauguma bandos instinktui pasiduoda tarkim drauge sugalvojo "busiu "emo"" nes per telika rodo tokio hotel ir jai ten tipo lb grazu kaip tas baxurelis apsirenges ir t.t..
nu tai ir 10 draugiu is paskos irgi "emo" nzn jaunyste kvailyste kaip kas sugeba taip ir eina is proto
Čia toks bičas atrado įdomesnių minčių ką mano neformalai vieni apie kitus ir atvirkščiai .Informacijos šaltinis paslaptis Iškarto atsiprašau dėl linko kiek pastebėjau tek sudėliojau žvaigždutes;D smagaus pasiskaitinėjimo
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
banglai tai tokie maladiec tipeliai issiskiriantys savo stiliumi, apranga ( dazniausiai ilgoki plaukai na iki ausu ar pan, apsmukusios kelnes, per dzinsu sona daznai buna uzkabinta grandine arba petnesos...) Siaip banglai tai labai maladiec chebryte. Siaip ir ash buvau banglas, bet dabar nebesu. Apie forsusu pamirso pridet kad jie danziausiai vaiksto apsivilke treningus. Turiu toki filmuka apie forsus tai paziuretum is kart aisq pasidarytu kas tie forsai. Dar apiue banglus dazniausiai jie buna neagresyvus, atvirksciai nei forsai. Pazystu daug banglu ir siaip ne vienas yrea gaves i stoga nuo forsu.:)
=======================================
forsai - tai tokie zeurus tipeliai su tipo
ike treningais ir kepurelemis. jie vaiksto kaip remai: pusiau susikuprine, prasizerge ir pan. kai kurie yra banditai t.y. kisenvagiai, masinvagiai ir seip smulkus vagys. nu zd laAAAbai ziaurus tipai. geriau su tokiais neprasideti. o banglai - tai seip faini zmogenai:) su placiom kelnem, grandine ant klubu, su per dideliu dzemperiu. seip banglai ir hoperiai yra gana panasus. dazniausiai banglai megsta vazinet su skeitom, BMX... nu zd banglai jega, o forsai ****
FORSAI kieti ne kaip banglai vaiksciojantys nutysusiom kelnem ir apsiseileje. Tipo bangkai klauso punk-rock ar hard-rock visa tai shet ir tokius tik dauzyt jus isgamos banglai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekenciau tu forsu visalaika. B*l, jiem tik raumenys galvoj. Kas kart susitike jauciu sako, **** zinai iki sulios pabaigimo liko 2 menesiai, bet man net nesvajot apie atestata ir t.t Kazkada sedejau kabake ir isgirdau kaip sneka forsai apie busimas darbovietes. Vienas sako: - b@$*@, na@%@)!$ varysiu as silumvezio vairuot, ten sedi nac@*%$ perjungineji svirtis ir gauni stuka litu i menesi. Manau po kokiu 20 metu forsai isnyx kaip dinozaurai. nes jie nelabai pritampa. vaiksto tik su savo chebra (dazniausiai kaimieciai). seip pats neturiu jokio stiliaus, man patinka ilgi pluakai as pats su ilgais, nesioju rubus tokie kokie man patinka(ishskyrus treningus) ir man gerai. gerai bajgiu. viso.
Forsai yra paprasti berniukai,kuriu seimose dedasi negeri dalykai... ju tevai neturi pinigu,sunkiai gyvena... jie yra priversti neskoningai rengtis,"nesioti" pigias sukuosenas. Del problemu seimoje,jie pradeda agresyviau elgtis ir uz namu sienu... Forsu amzius svyruoja nuo 15 iki 19 metu. Pabaige mokyklas (jei isvis baigia),dalis ju atsiduria ikalinimo istaigose,o kiti dirba statybose,ir kitose auksto issilavinimo,bei specialiu ziniu nereikalaujanciose profesijose. Kai suauga,pasidaro normalus zmones,aisku dauguma ju priklauso zemiausiam zmoniu sluoksniui. Beja dauguma Forsu yra ne lietuviu tautybes zmones. Banglai yra irgi paprasti berniukai,kurie domisi muzika,menu,filmais... ju tevai daznai buna labiau apsirupine ir apsisviete... taisyklingai aukleja savo atzalas... banglai yra ne tas pats kas pankai,apie juos kita kalba... banglu amzius svyruoja nuo 14 iki 18 metu. Kai suauga,pasidaro normalus,issilavine jaunuoliai,studijuoja auksto mokslo mokyklose... aisku yra pilna isimciu,bei niuansu,bet tingiu gilintis...
banglai tai yra forsu ismislas. banglais jie vadina visus atrodancius kitaip nei jie patys, tai gali buti ir reperiai ir gotai ir pispankiai ir dar belekas. dar banglus galima vadinti tuos kurie klauso pvz nirvanos ir galvoja kad tai pankrokas arba klauso eminemo ir mano kad jie reperiai. zodziu toks bisky neapsisprendes jaunimas megstantis spalvotus drabuzius, batus, raistelius, daug papuosalu ant ranku bei kaklo. megsta sedeti miesto centre. kelnes nebutinai nusmukusios, bet taip buna dazniausiai. taip pat dominuoja ilgi plaukai. veliau sie zmones dazniausiai perauga i pankus, reperius, metalistus, gotus ir t.t. galima sakyti kad toks nesusitupejes alternatyvas =======================================
Jo,ir dar nepasakiau,kad is "forsu" as visada juokiuosi Man patinka stebeti kaip jie kalba,iskreipia savo snukius,bandydami atrodyti kuo kieciau... o kai perpisi per snuki visi kietumai pasibaigia... tada dazniausiai pasigirsta zodziai: "tau **** rytoj",ir kai kita diena pamatai ta pagi gaidi,jis apsimeta,kad neatsimena kas buvo... krc... man patinka jie
Seip as taip pat pries forsus nes as pats esu neformalas... ir nemaisykit neformalai ir neformatai ne tas pats... tokiu neformatu net nera... yra tik neformalai... o forsu nekenciu todel kad jiem nepainka musu stilius.. tiesiog mes rengiames taip kad kiti mieste wisalaik mus atpazins... be to mes esman nusistate pries banznycia ir apskitai visuomene... seima ir t.t... taippogi klausomes tokios progresyvesnes muzikos... aisku ne kokiu nesamoniu.. na kaip pvz linkin parkai... seip dawgiaw galeciaw wisko papasakoti bet lietuvoj tokiu kaip mes lb mazai taigi net newerta
niu va banglai tai yra labai gilus spalvoti romantiski zmogeliukai is visu pusiu tai paprasciausiai silti padareliai issiskerenys is minios stilium ir bendrawimu:)* o forsai tai gaidziai prisipute asteroidu i savo raumenis kuriu ten su ziburiu nerasi agresyvus ir seip hibridai padarai kurie nesupranta kas yra gyvenimas man ju gaila ...........:( niu taiva tokia mergaite kaip as manau kad forsai pedikai!!!!!! o bangliukai cool zmones!!!!!!!
eejj.. banglai.. nutsas zhodis neturi tikslios prasmes.. chia forsu ishgalvotas zhodis.. skamba kazhkaip pazheminanchiai.. o shiaijp tai yra neformali publika.. yra skirstoma i daug daliu.. tai skaterpunkai, hoperiai, pankai ir t.t. o forsai.. forsai lieka forsais.. neishsilavine padugnes.. dazhniausiai tevai bedarbiai.. tai ir vaikai tokie ishauga.. i shule neijna, nes kam chia reijkia.. geriau pakarosins gatvese uzh save labiau ishsilavinusius.. nesveikas pavydas grazhiai pasakius.. zhodzhiu.. forsai sukelia didele geda lietuvai.. kiek turistu atvaro, o padugnes forsai gadina visa ivaizdi.. wa kaip vln grazhu, kai normalus zhmones vaikshto.. o pnvz arba kaunas - tragedija.. nieko.. keleriu metu begyje policija ishvaikys nutsus ishgamas.. o neformali publika izhengs i nauja pasauli..
Daþniausiai nekreipiu dëmesio, kaip þmogus apsirengæs, taèiau forsams darau DIDÞIULIÀ iðimtá. Kai tik pamatau treningus ir prieð saulæ ðvieèiant plikæ, tai dedu á kojas, nes þinau, kad mane, kaip banglæ tuoj pat apspardys arba maþiausiai, kas begali atsitikti apstumdys. Forsai yra GAIDÞIAI, nes muða ne tik banglus, taèiau ir bangles, kurios yra visiðkai bejëgës, prieð tokius pitbulius, kaip jie. Taigi, kuo daugiau þmoniø kovos su forsais tuo maþiau jø egzistuos Lietuvoje. Taip sakant: "Forsus þudai, Lietuvà valai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Jau geriau skinai, kurie nerealûs patriotai, naudojantys smurtà prieð kitatauèius, negu tokie daunai, kaip forsai, kuriems, nepatinka originalûs, ðviesûs þmonës, kurie reiðkia antipatijà intelektualiai muzikai ir renginiams. Þodþiu forsai yra neiðsilavinæ muþikai, vaizduojantys miesto piþonus, kuriais jie TIKRAI nebus ir tai tik liks Neiðsipildþiusi maþo vaiko svajonë... Deja, bet tai tiesa, forsai gimë tokiais ir liks tokiai ir nieko èia nepadarysi
Tai va banglai , gal ir yra siek tiek vaikiski,mat kai buvau mazesne buvau bangle,bet daug kas sako kad geriau atrodziau tada,nei dabar...beje ta dauguma dabar mane fyfa vadina...tokia nesijauciu tarp kitko(nors bendrai nieko keisto,zengciau sesers pedomis is bangles i fyfa)...Beje man patinkantis vaikinas yra banglas ir seip tokie mane daugiau traukia...ir jis tikrai nevaikiskas o labai fainas bachuriukas... del gotu tai ju daug kas nemegsta,jie daznai rengias juodai(nevisada),taciau jie tikrai faini zmones,ju poziuris i gyvenima yra kitoks ir net brandesnis nei kitu...pazistu ir viena metaliste,tei ji truputi i styliu nepataiko,bet nieko;)...vienu zodziu galima pastebet kad su visais susibendrauju,kiti sako kad as labai draugiska...susieinu ir su forsais mat tai labai paplites stilius,taciau ju tarp mano pazistamu maziausiai,nes dauguma ju yra labai gerai apie save galvojantys...zodziu tie keli mano pazystami forsai negrynakraujai,taciau su jais retokai susitinku... pazystu daug ivairiu zmoniu tarp ju yra ir nieko neisiskirianciu,taciau net ir geru visai tuom,mat atrodo paprasti(grozis paprastume)ir daug rimtesni nei kiti;)
tas banglizmas ar forsizmas visu pirma tai ne kazkoks stilius, o tam tikras mastymas zmoniu. so, vieniem labiau rupi demonstruot savo jega, vaidint kietekus erelius, mokytis kokioj profkej ir t.t... \as isdauzysiu visus, bo as kietas\ kitiem stai patinka kuom nors dometis, reiksti savo mintis, laisvalaiki leist ne dubasinant neformalus, o bendraujant, skateboardinant, ir t.t.. is dalies tai pritariu paukssciukui kuris ce savo nuomone kovo menesi pareiske...kas labiausisi uzknisa, tai kai koks zmogas apsimauna placius dzinsus ir atseit jis jau banglas. ir isvis, forsai yra pasityciojimas is skinheadu. nueikit i http://tradskin.hardcore.lt/index.htm nu ka as zinau, skinais ir nesidomiu. banglai man labiau patink. ale ir ten visko buna.
woohoo pritariu!!!!FORSUS ZUDAI LIETUVA VALAI!!!!ce sveiti o ne valai:DDD joa...banglai-valdo ir valdys:))jie labai mieli ir draugiski zmogeliai,ne tokie kurie visus dauzo ir visur spjaudo!!!nu jei bangla kas dauzytu tai tas nestovetu ir nelauktu o trenktu tam forsui i kiausus:DDDturboot visa supratot:)))D
Skaiciau skaiciau ir tiek prisiszvengiau, patiko afigenai,tai pasakysiu ir sawo nuomone: visu pirma reiketu visos knygos nusakyti forsams ir fyfoms, forsai- tai tokie zmones kuriu skustos galvytes blizga uz kilometro, platus "trenigiukai" su keliais dryziais kaip skunko kailis, vairuoja koki lauza dazniausiai "golfa" dedantys tiuninga nevykusi ir kuriu kalboja apie 70% keiksmazodziu, kimbantys prie kiekvieno sudo, vienu zodziu tokius zmones reikia uzjausti, nes protishkai neisivysto visa gyvenima tik ir svajoja turet kuo krutesni vezima, snukuciai pikti, o ir bajeriai kaip pradinuku. Mano shulioj kas treecias forsas, i galva dar nebuvau gaves bet visalaika girdisi apsnekejimai del mano kerzu, lenciugo ziuri i mane kaip pirma karta pamate zmogu.ish viso neformalu mano shulioj yra gal 10 kokie, trys metalistai(ash vienas ish ju), vienas gotas, keturi pistgociai, ir keli spygliai kurie bando pamegdzioti mus... Pamenu kadaise ir ash buvau forsas,bet sunkioji muzika ir atvira draugu kompanija ishbridau is to sudino liuno ir dabar suprantu kokiam giliam mesle buvau paskendes. Banglai tai visu pirma daug stiliu kurie ryshkiai skiriasi, na bet geriau banglas negu forsas ar gezas. Forsu tolerancija gal -10 todel zmones bukim mes tolerantishki ir tiesiog nekrepkim demesio, i tuos vargshus, kurie net nezino kas yra gyvenima s ir draugai, kuriems svarbiau koki tepala pilti i automobiliu varikli.
pasiskaitai kaikuriuos komentarus ir juokas paima ....rekia:neformalai jega cool lia lia lia ir prideda (as viena/s is ju) tai jeigu jau bandot kazkuo buti tai bent nerodykit ir nesigirkit tuo...metalistas as metalistas musu sulioj 10 neformalu as vienas is ju ai ai ai...net zvengas ima...kokie mazu vaiku pasisakymai...o apie forsus ir fyfas tai cia tokios dziovyklos kokiu reta... pas fyfas tona spakliaus idomu kaip dar snuki ant peciu islaiko nepametusios...su tokia turgine apranga vaiksto...kazkada cia kaune vero modoj ar kur ispardavimas buvo tai visos memes tokius pat megsztukus uz 10lt nusipirko ir trankesi gatvemis kokios jos krootos vaizduodamos...net baisu buvo ziuret...o forsai tai treningiukai sudukai sporbatukai...trumpi plaukuciai,golfas...tipiski kaimieciai...nieko nepridursi... o apie banglus galiu pasakyti kad tai yra zmones kaip zmones tikrai geriau negu visi siti turginiu mergu ir bernu issidirbinejimai...
ammm...man tej ce kazkajp kejstaj joos nusikalbat kaj kurie ten...ypac mergos\bangliukes\tipo bangles tyrewsios\ash bangle myliu banglus esu tararara...\ishky juokinga pasidare bet neesme...zhodziu bangliukaj eera geri zmogeliukaj;]meeliu ir meelesiu wysada o forsiukaj tej blogiukaj ech kajp man jie nepatinka.. laaaabaj tie skustagalviai asiliukaj...b*liamba tokius tik walyt ir terejkia...ash asmeniskaj ju bijau...ar taj normalu kad mergajte bijotu kazkokiu forsu...
man tej kazkajp zewru...wisada jej wiena ejnu bijaw kad neisplestu ish wejdo awskaru arba kur ten neprimustoo arba ish wis isprievartautu ir primustu
kazkajp zewru forsiukaj negeri labaj negeri kada jie susiwoks...turboot niekada rejkia lietuvoj walymo ir dar kokio
ir newarykit ant banglu...pfe ir ant kitu neformalu nias ju protelis tikraj geresnis ir swaresnis kad ir kiek bandeetumet yrodit ;]~
cia ziu kai kas mano kad banglai gejai bet real pamascius tai banglai nesikabineja prie forsu o forsai atvirksciai kabinejesi taip jie isreiskia gal savo jausmus nu venu zodziu su tai pidarais tai atsargiau nes ant savu varot tipo forsai p*darai:D~ ir apskritai geju ir visokiu ir forsai ir banglai gali buti gejai cia b*l*e jau ju proble jie jau iskripe gyme... ir isvaisda nesvarbi ar tu skustas gejus ar apauges, ju visokiu buna...
FORSAI IR BANGLAI TAi isivaizduojamos zmoniu grupes, kurie niekaip negali saves tiksliai reprezentuoti (jie egzistuoja tik teorishkai ishtikruju tai meshlai visokie n* n* juos kad prasmektu tie punkeriai smirdziai nebegaliu nervai nebelaiko, krc man irgi patinka muzika bet ash nesiskaitau kashkoks b* pankas ar pn*, nesirengiu kaip bomzas b**e, nebegaliu ziuret i tuos pankus, tai jei rengetes kaip pankai metalistai, nesvarbu, tai stiliaus ribose o ne bent kokius skudurus uzsimeta ishsidazo kai shunis ir jau i trasa koks ash kietas ishskirtinis ir pan n*..... Paziurekit geriau i tos pacios grupes The Prodigy DJ Liam aprangos stiliu..
Tomai nereikejo situ maloletku paistalu ikelti ir rodyi. jau wienos temos forume buwau parashes kas tokie tie forsai. tai yra ka cia shitie zhmogeliukai parashe apie forsus, tj kalba buwo apie urlikus urlaganus. tie treninguoti ish skurdzhiu sheimu dabar populiaru wadinti juos "gopnikais" pereauga i forsus rimtus arba sedi kalejimuose ir t.t
Adminai ishvis reiketu tokias temas drausti nes kiekwienoje skiltyje apie stiliu ta pati per ta pati kalba. Ir dar kalbes daug metu, nes dar daug metu lietuwa, nesuaugs:)
Tomai nereikejo situ maloletku paistalu ikelti ir rodyi. jau wienos temos forume buwau parashes kas tokie tie forsai. tai yra ka cia shitie zhmogeliukai parashe apie forsus, tj kalba buwo apie urlikus urlaganus. tie treninguoti ish skurdzhiu sheimu dabar populiaru wadinti juos "gopnikais" pereauga i forsus rimtus arba sedi kalejimuose ir t.t
Adminai ishvis reiketu tokias temas drausti nes kiekwienoje skiltyje apie stiliu ta pati per ta pati kalba. Ir dar kalbes daug metu, nes dar daug metu lietuwa, nesuaugs:)
tokia musu Lietuva;D nuo jos nepabegsi
Lietuva juk neseniai pilnamete tapo ir ka is jos noreti?:)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neformalai