Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje
o ash manau, kad ne sekmes chia reikalas yra meile.. kazino gali sektis, bet meilej sekmiu ir nesekmiu nemanau, kad gali buti - kiekvienas judesys, zhodis ar darbas tures atsaka..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje
o ash manau, kad ne sekmes chia reikalas yra meile.. kazino gali sektis, bet meilej sekmiu ir nesekmiu nemanau, kad gali buti - kiekvienas judesys, zhodis ar darbas tures atsaka..
Galbut Taute ,tu teisi ir manau kad daugelis gali patvirtinti jog meile ne ,,KAZINO,,
Pries pusmeti perskaiciau viena mokslini straipsni apie meile. mokslininkai nustate jog ta jausma kuri vadina meile sukelia hormonai ir jie trunka apie metus, ir tada as susimasciau kas istikro yra meile. tikriausiai tas jausmas kuri jauciam daugeliui simpatisku zmoniu galim pavadinti siesiog susizavejimu ar simpatija, bet manau jog tai nera meile. zmogus susipazines su simpatisku zmogum kuriuo susizavejo, jis pradeda jausti, kazka svaiginancio, jis negali ramiai miegoti, dirbti, jis visa laika galvoja apie ta zmogu. ir jis tai vadina meile, bet as siuo momentu pasakyciau jog stipriai suklydo, as tai pavadinciau isimylejimu, nes laikui begant viskas pradeda silpneti( nevisu zmoniu santykiuose tai buna) tai pastebima, prasisdeda pykciai, tiesiog gatveja galetum pastebeti kas isimylejas kas jau nebe. Ir laikui begant jai pora isgyvena ta laikotarpi po metu ar dvieju kada jau hormonai nebesukelia tu jausmu, ir vistiek jie kartu, ir laimingi, tai va tai galeciau tikriausiai pavadinti jau meile arba bent jau kazkas panasaus. mano manymu meile nera vienas kazkoks konkretus jausmas, bet dalykas susidedantis is daugelio kitu jausmu pvz: pagarba, pasitikejimas, atvirumas, pagalba, ir t.t.
Gal as dar i jaunas esu, bet patys paziurekit i senelius ar jau subrendusias poras kurie vistiek yra kartu, nors ju santykiuose visko buna. kas juo sieja.
teisybe, isimylejimo jausma sukelia tam tikros medzhiagos, tik ten ne hormonai, nu bet chia ne esme (skaichiau ir ash ta straipsni) ash manau, kad meile ir buna tada jau, kai aistra ishblesta, kai lieka pasitikejimas, pagarba, atsakomybe uzh ta zhmogu.. visishkai sutinku su Stanislavu
o seneliai tai buna del to dazhniausiai kartu, nes jie kitaip aukleti buvo - kai jau susituokia, tai apie skyrybas nebekalbama, nebent pavieniai atvejai.. o dabar auklejimas paprastas - kas antra sheima ishsiskyrus, jei vaikai gyvena su motina, tai klausosi, koks ju tevas blogas buvo, ir kaip gerai mama padare, kad ishsiskyre su juo, o jei gyvena su tevu, tai girdi lygiai ta pati, tik ish tevo puses. ir gaunasi taip jau nuo vaikystes, kad ikalama, jei kas negerai - tai reikia skirtis. todel ir skiriasi zhmones..
Aciu Stanislovai uz issamu pokalbi ,gal siek tiek monologas ,bet manau kad merginos turi taip pat savo nuomone tokiu atveju ,..viena pasnekove mano kitaip bet kolkas ji neprisijunge ,manau kad as ja prikalbinsiu issakyti savo nuomone ,nes ji turi problemu....
Manau patirtis zmogui duoda ypatingu dalyku.
As tai ismokau jau be meiles gyvent.. Nezinau man sitoj sryti kazkaip nesiseka.. o gal tesiog nelemta..
visiems lemta yra, dar jauna esi labai.. ash pirma karta isimylejau, kai man buvo 19 metu, o iki tada irgi panashiai galvojau, kaip ir tu. savrbiausia yra ishlaukti to, kuris sugebes pats duoti tau tai, ko tau reikia.. nes kai sutinki koki loxa ir po to dar isimyli ji (neduok dieve tokios nelaimes) tai ilgai kankiniesi, nes meile ne taip lengva ishbraukti ish shirdies..
ok, mano dosje:
draugavau su vienu vaikinu.. santykiai buvo tokie - jam manes reikejo be proto, man jo visai nereikejo.. praktishkai buvau su juo tik del lovos.. nu dazhniausiai buna atvirkshchiai bet taip jau kazhkaip man gavosi.. tai va, kiekviena karta saves klausdavau - kam man jo reikia, ir del ko ash su juo bunu?? niekad i ta klausima nerasdavau atsakymo rimtesnio, nei "lova". po to kazhkuria diena prabudo tai, ka galiu vadinti jausmais, ir labai greitai ishaugo i didzhiule meile jam.. tuo metu jis keite darba ir persikrauste gyventi i kita miesta, nors ir priesh tai ne tam pachiam mieste gyvenom, todel atstumas chia niekuo detas. jausmai ish jo puses pradejo blesti.. jo jausmai bleso, mano vis didejo, machiau, kad viskas eina blogyn, bet nieko negalejau padaryti su savim ir negalejau pasakyti sau STOP, per toli nuejau.. tai va, karta sedejau su juo mashinoj ir pradejau verkti, nei ish shio, nei ish to. pasakiau, kad ji myliu, kad nebegaliu buti atskirai, kad noriu buti su juo kasdien, o ne matytis kas savaitgali, ar kas antra savaitgali.. tai vat, o jis suprato, kad ash ish viso nebegaliu to perneshti, ir pasiule pertrauka.. per ta pertrauka suzhinojau, kad jau puse metu tamposi su kita merga ir ruoshiasi ja vesti.
dabar galit sakyti - durna buvau, zhenklu nemachiau, t.t. esme ta, kad dabar jau puse metu praejo po tu visu dalyku, bet pamirshti vistiek negaliu.. ir nezhinau, kada nustosiu sapnuoti ji, nezhinau, kada nustosiu galvoti apie ji. jis kasdien su manim - mano galvoje.
tai klausimas yra toks: kaip ishsilaizhyti visas shitas zhaizdas??
na kadangi cia yra suduzusiu sirdziu klubas tai noriu paklausti kodel mergina nuolat bando isitikinti vaiko jausmais merginai? nes as su viena draugavau ir vis ji klausinejo ir bande isitikinti, bet galiausiai isejo taip jog paliko nes ji man kaip ir nieko nejaute. toks dalykas mane tikrai iskaudino, jog budamas isimylejas, visaip bandai parodyt ka jauti, o galiausiai iseina jog pati mergina nieko neisitikino savais jausmais :-{
ok, mano dosje:
draugavau su vienu vaikinu.. santykiai buvo tokie - jam manes reikejo be proto, man jo visai nereikejo.. praktishkai buvau su juo tik del lovos.. nu dazhniausiai buna atvirkshchiai bet taip jau kazhkaip man gavosi.. tai va, kiekviena karta saves klausdavau - kam man jo reikia, ir del ko ash su juo bunu?? niekad i ta klausima nerasdavau atsakymo rimtesnio, nei "lova". po to kazhkuria diena prabudo tai, ka galiu vadinti jausmais, ir labai greitai ishaugo i didzhiule meile jam.. tuo metu jis keite darba ir persikrauste gyventi i kita miesta, nors ir priesh tai ne tam pachiam mieste gyvenom, todel atstumas chia niekuo detas. jausmai ish jo puses pradejo blesti.. jo jausmai bleso, mano vis didejo, machiau, kad viskas eina blogyn, bet nieko negalejau padaryti su savim ir negalejau pasakyti sau STOP, per toli nuejau.. tai va, karta sedejau su juo mashinoj ir pradejau verkti, nei ish shio, nei ish to. pasakiau, kad ji myliu, kad nebegaliu buti atskirai, kad noriu buti su juo kasdien, o ne matytis kas savaitgali, ar kas antra savaitgali.. tai vat, o jis suprato, kad ash ish viso nebegaliu to perneshti, ir pasiule pertrauka.. per ta pertrauka suzhinojau, kad jau puse metu tamposi su kita merga ir ruoshiasi ja vesti.
dabar galit sakyti - durna buvau, zhenklu nemachiau, t.t. esme ta, kad dabar jau puse metu praejo po tu visu dalyku, bet pamirshti vistiek negaliu.. ir nezhinau, kada nustosiu sapnuoti ji, nezhinau, kada nustosiu galvoti apie ji. jis kasdien su manim - mano galvoje.
tai klausimas yra toks: kaip ishsilaizhyti visas shitas zhaizdas??
siek tiek suprantamas jausmas, buvau labai seniai isimylejas viena mergina bet ji manes ne. buvo tikrai sunku, pasiuliau draugauti bet ji atsisake det tam tikru priezasciu. tai ja praktiskai pamirsau gal per 2 ar 3 metus. o db net susitikt nenoriu kad vel neprasidetu viskas is naujo :-{.
manau, kad del to ir klause, kad pati nebuvo tikra savo jausmais..
Aciu visiems uz klausimus atsakymus ir dosje ,matau kad ne pirmas ir ne paskutinis kartas cia susitinkam ir ne viena dar kalsim prie ,,dosje lentos,, tuos kurie tai panores daryti .
Tautei:
Ziauriai pasielge vaikinas ,ir manau net ir metai mazas laiko tarpas per kuri gali ivertinti savo klaidas ir jo.Jei atsirastu vaikinas kuris moketu suprasti ir svarbiausia ne egoistiskai elgtis su tavim ,manau sugebetum pamirsti ta skauduli.
Stanislovui:
Aciu ,
uz issakytas mintis ir manau kas nedaro nieko tas neklysta,
As ne uz klaidas ,bet uz tikra sirdies sauksma is abieju sirdziu.
Labutis visiems as cia pirma karta paskaiciau jusu mintis ir mane sudomino pabendrauti su jumis ar galiu prisijungri?
Merginos,juk as ne riboju jusu ,prasom issisakykit ,juk jei buvo gal kada sudauzyta sirdis ,visada iskluasysim jusu istorija ,paskui galim diskutuoti ir kai kam manau tai i nauda.
Chebryte, nepykit, bet sita tema panasi i anoniminiu alkoholiku kluba: sveiki, mano vardas Jonas, asl alkoholikas. Visi kiti klausosi, linksi galva ir sako: issiverk ant mano peties nes as irgi esu alkoholikas, ar galima ir as ant tavo paverksiu.
Taip Dzoni,....gali padaryti nauja atradima,visus iskeikti ir isdeti i suns dienas ,mazas stresas zmogui visada reikalingas tam kad nebebijotu pats saves ...kai slapstomes patamsiais ir norim paslapties galvojam kad mes tik vieni esam tokie nuskriausti kad nemyli musu ar neturim drasos,cia ir yra adrenalino maza doze kur gali be baimes issisakyti ,susitikti ir galima niekas nedraudzia,as visada uz naturalu bendravima ,bet ka tu paskytum jei zmogus gyvena kitoj pusej lietuvos ir tik neta turi,gal ir alkoholikai ...zmones.
Nenoriu as cia det visus i suns dienas, tiesiot truputika juokingai visa tai skamba. Ir alkoholikai irgi zmones. Vat tik nemanau kad reikia cia skelbt visiems kas tau i duse prisiko (atsiprasau). Mano asmenine nuomone. As neskelbciau, nes tai yra mano isgyvenimai ir niekeno kito
Jonai matau tu uzdarokas zmogutis ,niekas ir neziuri i tave kaip i atskira vieneta ,o jei tai realybe tai vadinasi tu su visais daliniesi ja.
As ir nelinkes knaisiotis po nesvarius marskinius todel ir neprokuroras.
kazkaip tu cia dabar labai protingai isvartei viska, kad nieko neimanoma suprast
Gerai laukiam kitu paporinimo ,jei jau visi neisvare prie ezeriuku ir i boulingus.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje