Тема: tattoo
ka manote apie tattoo? gal kas zino kiek kainuoja, kur pasidaryt galima butu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tattoo
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ka manote apie tattoo? gal kas zino kiek kainuoja, kur pasidaryt galima butu?
tokia tema jau yra,kiek zinau....
ir ne viena tokia tema apie tatoo o kokiam tu mieste ieskai tatoo??
Na matau, kad panele is mzk:) Na mazeikiuos tik viena tattoo salona zinau:) Jis tarp "MAzeikiu lokio" ir turgaus, na o kainos priklauso nuo tatuiruotes,
zinau kur yra Vilniuje tai degtuku dezutes nespalvota tatoo kaina 50-60lt.Bet dazniausiai po ilgu metu visi nori ju atsikratyti.
pasidarikit po 2metu noresit isdegint!
zinau kur yra Vilniuje tai degtuku dezutes nespalvota tatoo kaina 50-60lt.Bet dazniausiai po ilgu metu visi nori ju atsikratyti.
Na tai mazeikiuos turbut bus dvigubai pigiau:)
as dariausi "drakono zenkle" wln.. patarciau ten, nes tikrai malonu ten:-D kaina priklauso nuo dydzio.
Turiu super Tattoo per visa ranka ir tikrai nesinori jos panaikinti O tik praplesti Turiu jau nevaldoma nora nuo 5klases prasidejo viskas palaipsniu nuo labai mazytes o isaugo net per visa ranka ir tai tikrai ne pabaiga ! Tik zmoniu zvilksnis mane dar labiau paskatina jas darytis
pasidarikit po 2metu noresit isdegint!
labai cia protingai pasakei... vienas mano pazystamas taip irn orejau ishsideginti tatoo.. nekciai uzsidejo raishti su spiritu... nakty raishtis nusmuko ir liko nedeginta oda visam gyvenimui..
Jei turi pinigu pasidaryti tatoo tai turek pinigu ir ja pashalinti.
Turiu super Tattoo per visa ranka ir tikrai nesinori jos panaikinti O tik praplesti
Turiu jau nevaldoma nora nuo 5klases prasidejo viskas palaipsniu nuo labai mazytes o isaugo net per visa ranka ir tai tikrai ne pabaiga ! Tik zmoniu zvilksnis mane dar labiau paskatina jas darytis
Juokas ima paziurejus i tavo tatoo... ji turi kokia nors gilene prasme?
paskutinis tavo sakinys tik ir parodo kad esi zmogus kuriam labai truksta demesio... todel stengiesi ji tokiu budu gauti.
Turiu super Tattoo per visa ranka ir tikrai nesinori jos panaikinti O tik praplesti
Turiu jau nevaldoma nora nuo 5klases prasidejo viskas palaipsniu nuo labai mazytes o isaugo net per visa ranka ir tai tikrai ne pabaiga ! Tik zmoniu zvilksnis mane dar labiau paskatina jas darytis
nu bet cia tai zostkai biski. ar tikrai nemanai, kad kada nors pasigailesi subjaurojes sau visa ranka ? nejau neketini dirbti gero darbo ? ar buti seimo nariu abejoju ar busi priimtas su tokia isvaizda.
ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt
as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose
Saunuole uz palaikima !!!
beje, tautvydai lygtai tu ten i mane ziurejai, nu speju tu, kiek gi tautvydu 19 metu su tatto per visa ranka siaip niekio, grazu, bet pati tokios dideles nesidaryciau
na kaip vaikinui tai visai nieko. Speju daug skausmo kentejai
kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
kaip man ja prikalbint,,?:(
na as tai nekalbinau, nes ir taip zinau ju nuomone, tiesiog nuejau ir pasidariau, po poros saviciu parodziau...beje jie gi man nedraus daryk ta ar nedaryk to, jau amzius leidzia daryt ka nori savarankiskai. Bet zinojau kad jiem labai tai nepatinka del to is anksto ir nesakiau, kaip ir del auskaro liezuvy
kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
kaip man ja prikalbint,,?:(
ar ne per jauna tokioms nesamonems zuikuti? :V
pakentenk pora metuku, pataupyk pinigelius, gal ir noras praeis o jei nepraeis, uz sukaupta suma galesi visa nugara issitaturuoti
D:
ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai
pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt
as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose
Giedre, mes cia shnekam apie skiritngu dalykus..
---> tu shneki apie savo maza tatoo (maza!) kur pasidarei... ir tai yra grazu.
---> o mes shnekam apie ishtatuiruota visa vaikino ranka. ir sakom kad tai neprotinga.
sveiki zmones ir ne zmones=D nu mano nuomone tattoo yra super dalykas ..ypac jej ji kazka tau reiskia..mano tattoo ten kur as pats nematau ir dazniausiai kiti nemato ir neznino..ja dariaus del saves ir tikrai man ji neatsibosta, nes as tiesiog pamirstu, kad ja turiu, kartais man darugai primena kad turiu tattoo..tada steniuos kaip imanydamas prie veidrodzio susilauzyt kad galeciau zvilgtelt:D tai va 2 su puse metu ir jokio atsibodesio:D tatuiruokites ir gyvenkit..beja tattoo uzkreciamas fdalykas viena kart pasidariai nori dar vienos=D kaip ir auskarai..aje?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tattoo