101

Re: Pasimatymu grafikas

Irina, 17 пишет:

o, as manau kad darykit geriau ta pasimatyma klaipedoj, ziurekit, kaip butu faina visiems prie juros susirinkt.... wink

tai bandem kad tik niekas nenori eiti

102

Darius, 19 пишет:

vo ovis su aiste i pasimatyma jau sauna big_smile

jau parsoviau is pasimatimo :DDDD

103

o gal tik kviesti nemokate?;)

104

agha... ir kaip tyčia, kai laiko yra ir neturiu ką veikt, niekas niekur nekviečia... hmm

105

butu laiko ir liesu pakviesciau :DDD

106

lėšos dzin, į parkelį išeit lėšų nereik big_smile o laiko... na taip, čia jau didesnė problema... :V mama, verksiu ;(

107

Justė, 20 пишет:

o gal tik kviesti nemokate?;)

Juste, pamokyk mus nabagelius, kaip reikia kviesti ? ;]

108

imi ir pakvieti, o ar sutiks, ar ne, jau kitas klausimas big_smile

109

As noriu i pasimatyma!! smile

110

Aušra, 20 пишет:

imi ir pakvieti, o ar sutiks, ar ne, jau kitas klausimas big_smile

Ausra, as zinau kaip kviest tongue lyg ir patyrei tai big_smile bet jei zmogus sako, kad mes nemokam, tai sakau, gal pamokys ko nors ko nezinom, isduos kokia paslapti smile

111

aš irgi noriu, bet kas iš to..? big_smile

112

Ausra, einam kartu big_smile

113

ne nu, bet kokie zmones nesupratingi, abi rekia vos ne visur, kad nori i pasimatyma ir nieks nekviecia big_smile ziauru, uzjauciu paneles, kad vyrai tokie nevyke forume ;] tik i mane pirstais nebadykit, as per gerai jus pazistu, kad noreciau eit i pasimatymus big_smile:D:D (juoko forma)

114

sakai per gerai pazisti, ane? labai man idomu, kaip?? ir is kur?? tipa is pasisakymu forume? nesamone!!

115

Karolina, 18 пишет:

sakai per gerai pazisti, ane? labai man idomu, kaip?? ir is kur?? tipa is pasisakymu forume? nesamone!!

nematau sypseneliu, juk parasiau, kad juokauju tongue beje, galit ir pacios kviest ka norit, o ne laukt kaip princeses kol kas pakvies ;]

p.s. Karolina, mus gaidziais ana moteriske isvadino, bet ten jau nenoriu rasyt, kad vel neapsauktu big_smile

116

Aleksandras, 21 пишет:

ne nu, bet kokie zmones nesupratingi, abi rekia vos ne visur, kad nori i pasimatyma ir nieks nekviecia big_smile ziauru, uzjauciu paneles, kad vyrai tokie nevyke forume ;] tik i mane pirstais nebadykit, as per gerai jus pazistu, kad noreciau eit i pasimatymus big_smile:D:D (juoko forma)

nevykę ne tik forume, bet ir realiai tikriausiai big_smile na dabar galima ant vyriškos giminės pavaryt big_smile
agha Aleksandrai, ir aš tave per gerai pažįstu, kad eičiau (; (;

117

Karolina, 18 пишет:

gerai, kada? šiandien? o gal per jonines, per laužą pašokinėsim? big_smile

118

Aušra, 20 пишет:
Karolina, 18 пишет:

gerai, kada? šiandien? o gal per jonines, per laužą pašokinėsim? big_smile

Per jonines tikriausiai isvaziuoju, reik kita diena planuot big_smile

119

Karolina, 18 пишет:

Is forumo temu....

120

Ovydas, 19 пишет:
Karolina, 18 пишет:

Is forumo temu....

tipa mano sukurtu?