21

Re: Gotikinė muzika

esu gotas nuo 13 metu ir su satanizmu tai nera susije isvis...gotika tai yra savotiskas jausmu pasaulis kuris parodo ikra gyvenima.... ir isvis satanimas tai yra filosofija o setono garbinimas tai fanatizmas ta pati galiu pasakkyti ir apie dieva...
jei nezinoe niekpo tai ir nesakykyte...
manu iskart reiketu issiaiskinti kasjus esate patys o veliau tik kelti pretenzijas pries gotus ar kito stilaius atstovus...

22

nematau tikslo pagal klausoma muzona formuoti savo stiliaus :V
tai jeigu man prie sirdie metalas, butinai turiu uzsizeldinti ilga seveliura :V arba jei hip hopa klausau tai reikia tapti nusmuktkelniu su trim dydziais didesne maike :V big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile
apsurdas wink big_smile:D big_smile big_smile

23

HIM. fsio. [;

24

ne labai domiosiu bet pora dainu kartais paklausau

25

Antanai, 5 metai kaip gotas, o dar gyvas... ai, ai, ai, nevykęs tu gotas.
nejau tau patinka šis pasaulis?

26

ačiū, kad pasakei. dabar jau žinosim.

27

esu irgi gote, man patinka sis stilius, nesutinku tik su keliais kulturos dalykais. manau kad visi esame skirtingi, ir tikrai negalima teist zmogaus del jo gyvenimo, stiliaus ar muzikos.

28

Antanas, 18 пишет:

esu gotas nuo 13 metu ir su satanizmu tai nera susije isvis...gotika tai yra savotiskas jausmu pasaulis kuris parodo ikra gyvenima.... ir isvis satanimas tai yra filosofija o setono garbinimas tai fanatizmas ta pati galiu pasakkyti ir apie dieva...
manu iskart reiketu issiaiskinti kasjus esate patys o veliau tik kelti pretenzijas pries gotus ar kito stilaius atstovus...

sutinku su tavim, bet ne visiskai, gal Dievo "garbinimas" ir yra fanatizmas pagal tavo akis, bet ne pagal mano.

29

as is gotikos paklausau tik type o negative ir moonspell..labai saunios grupes...gal kas turi video medziagos siu grupiu?domina live!

30

na kaip tulas moonspellu fanas imciau su liniuote dauzyt per nagus smile darkas tai ne tas pats kas gotika smile o del live, galejai laisvai i ju koncerta nueit (em, pries gal kokius 3-4 metus) - ko gero geriausias kada nors aplankytas koncas smile

31

na tai koki stiliu groja moonspell?

32

Antanas, 18 пишет:

shaunuolis smile trumpai ir aishkiai.

33

na,manyciau man visai nieko Lake Of Tears klausosi.megstu juos labai.turiu visa diskografija.beje,tema buvo apie gotikine muzika jei neklystu o ne apie tai ar jie satanistai,vandalistai ar kas kitoki.kurkit nauja tema jei jau taip norit pakalbet apie subkultura o ne muzika.
tiesa,dar prisiminiau kad visai man patiko dar keletas grupiu: Angelzoom ir Tiamat.

34

hrrrr....Charon...
pastaruoju metu vien ju muzika alsuoju...

35

o man tos kryptys visos panasios.. o cradle of filth gotai? :::716

36

Edita, 23 пишет:

o man tos kryptys visos panasios.. o cradle of filth gotai? :::716

ne

37

Antanas, 18 пишет:

nuo 13 esi gotas?aaaaaaaaaaxujienai:::639 nemanai kad jau laikas pabandyt ka kito?:D nes zinai-nepabandes gali nesuprast kas isties tau tinka.
gotai ir satanizmas nera susije,tai faktas.o tokie personazai kaip tomas,26,,,lai uzsiciaupia,nes nieko nezino apie tai ir isvis ne itin intelektualus atrodo is ivairiu savo pasisakymu.pats beje,regis yra gan nykus ir slykstus tipelis,tad geriau jau patyletu su savo nuomone,jog suaugusio ir savo galva turincio zmogaus nuomone turi formuoti KAUNO DIENA:::639:::639:::639:::639:::639:::639 ABSURDAS IR DEBILIZMAS.tai yra bulvarinis skaitalas,kuriame viena diena tas pats tomas gali perskaityt kad jo mociute voge bulves is maximos,,,nors ji ir butu seniai mirus.jie faktu netikrina,,,spausdina savo abejotinos literaturines vertes straipsnius tokiems intelektualams,kurie gyvenime knygos perskaite nera.
o gotikine muzika(tokia,regis buvo si tema,kol visi nepradejot koliotis ir varyt kaip mazvaikiai vieni ant kitu)ANAPILIS,bay laurel.,bella morte,faith,Fields of the Nephilim,London After Midnight,mano juodoji sesuo,lahka muza,love like blood ,swans of avon.,VA,This Mortal Coil ir t.t.ir pan.yra dalis tos muzikos,kuri man reikalinga kartais,,,yra sAvotiska ir vertinga savo savotisku atspalviu,o ne to\uom,kad garbina kazka savo textuose..tolerancijos,zmones,,,tolerancijos...nes jos nebuvimu savo galvose,jus griaunat savo pasauli,kuris viena diena nuo tiek pykcio ir neapykantos,susprogs.:::819:::819

38

visu laiku geriausia gothic grupe vistik yra SISTERS OF MERCY..senas geras 80-uju gotikinis muzonas,kuriam neprilygs visos po ju susikure grupes kartu,,,nes visos jos daugiau ar maziau juos kopijuoja ir net patys to nesupranta..:::639:::639:::607

39

Nemegstu isvis tokios muzikos
:::840

40

tai eik tu naaaaaaaaaaaaaaaaaaa:::639:::607