61

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

Sveiki sudauzytu sirdziu klubo dalybiai.   

Stebejau sia tema ir galiu pasakyti tik viena.. tikrai labai skaudu kai netenki mylimo zmogaus.. skaudu kad visos svajones, planai duzta i shipulius ir lieka tik mlonus prisiminimai, kuriems vargu ar lemt pasikartoti... gaila netekti dalies saves bet kartais taip nutinka del musu paciu kaltes... 

Labai svarbu tiek vaikinam tiek ir merginom suvokti kad MES NEMOKAME SKAITYTI MINCIU... ir tikrai nezinome kaip jauciasi artimas zmogus, ka galvoja.. galime tik spelioti, arba daryti ishvadas o veikiau spejimus pagal to zmogaus skleidziamus neverbalinius siganlus... 

Mano nuomone esminis dalykas ko labai daznai truksta dvieju zmoniu snatykiuose tai SHNEKEJIMAS... jei jautiesi blogai turi shneketi su juo, jei manai kad butu geriau pasielgti kitaip ar priimti kitoki sprendim turi shneketi... jei jauti kad kazkas negerai turi shneketi... nesuprantu kodel zmones tai pamirshta? pradzioje viskas buna puiku, rupestis ir visi kiti malonus dalykai, taciau laikui begant zmones tarsi pamirsta tai kad reikia kalbeti apie savo bedas su artimu zmogumi, kalbeti apie tai kas tau nepatinka ar ka nori pakeisti... ir tuomet esu tikras kad jokiu problemu neliks!!! Kalbejimas skatina savitarpio supratima, pasitikejima... o butent pasitikejimas ir yra santykiu pagrindas...

Sveiki...Rokai sakyciau nieko gero is to snekejimo... Istekejusi buvau pries 9 metus.Man vyras atsojo viska...buvo vyras,draugas ,geras pasnekovas ir meiluzis.Kartu viska darydavom,kartu praleisdavom vakarus besiplepedami apie dziaugsmus ir vargus.Turejom daug bendru svajoniu.Stengemes kad viskas butu gerai.Susilaukem pirmo sunaus,po 2 metu dukreles.Atrodo gyvenom laimingai.Nieko netruko.Meile liejosi per krastus...bet taip tik man atrode.Po 6 metu bendro gyvenimo vyras paliko seima,isejo.Ilga laika mano mintys sukosi galvoje,kodel taip ivyko? Ka as blogai dariau? Bet kuo daugiau galvojau,tuo sunkiau sekesi...Nustojau galvoti ir emiau kurti savo ir savo vaiku gyvenima is naujo.Manyciau po 3 metu skyrybu galiu pasakyti,kad sustiprejau,pasikeiciau radikaliai.Nenoriu daugiau galvoti apie praeiti...tarsi ir neegzistuoja praeitis,tik vaikai ir foto ir teprimena. Taigi ko vertas pasitikejimas,jei nelieka jokiu jausmu,pagarbos ir t.t. Manau vyrus traukia tokios moterys,kurios jis negali perprasti iki galo,kuri atrodo paslaptinga ir sunku ta paslapti atskleisti...http://forumas.ieskok.lt/imgload/865

62

Na Gyte matau Rokai uzdave tau sunku klausimeli ,jei esi etery pabandyk isnarplioti si gordijaus mazgiuka ,gal tikrai nereikia visko zinoti apie savo partnere,o gal vyras buvo tikras slapukas,kaip cia gali buti ,kad nepasimesti jausmuose?

63

niu net nezinau kaip ten buvo,bet kai ji dabar pamatau juokas ima kaip buvau tokia kvaila.Apskritai nesuprantu vyru,kas jie per padarai ? ko jie nori is musu dailiuju atstoviu? sexs sexs ir sexs...o kur jausmai pagarba? gal vyrukai galetu i tai atsakyti?

64

8 metai,juokas is saves ima:)

65

Taip Gintarai, Rokas eteryje ir vel.. big_smile

Mielos moterys, mano gyvenimishka patirtis nesulyginamai mazesne nei jusishke... taciau manau kad sutiksite su manim kad NIEKO NEBUNA BE PRIEZASTIES...

Saule kas ryta kyla o vakare leidziasi todel kad zeme sukasi...
Lija lietus nes danguje prisikaupia vandens...
Kazkas grobsto mokesciu moketoju pinigus nes nori gyventi geriau...

Kiekvienas musu veiksmas turi motyva. Mielieji, galite sakyti ka tik norite bet kol numirsiu reksiu kad kiekvienas musu zingsnis siame gyvenime turi motyva... priezasti kodel taip ar kitaip elgiames..

Foidas sake kad kiekvienas zmogus turi dvi priezastis kazka daryti, ta kuria jis pasako ir tikraja.. galbut cia taip pat yra tiesos...

Gyte, is tavo pasakojimo galima susidaryti vaizda kad viskas buvo idealu, tai dziugina, taciau kodel tuomet istorijos pabaiga tokia kokia yra ??? Kodel si pasaka negalejo pasibaigti posakiu "ir jie su vaikais ilgai ir laimingai gyveno" ???
Kazas nutiko... arba kazkas vyko nuolat (neigiama prasme) kad taip atsitiko, galbut tu pati nenori to pripazinti, arba nenori galvoti kad taip nutiko butent del to... gal tai tiesiog savisaugos instinktas tau neleidzia suvokti tikrosios tokio poelgip priezasties...

Vyrai (kaip ir moterys) neatsikelia viena ryta ir nepasako kad "as taves nebemyliu, susirink daiktus"... tai nulemia arba staigus ivykis.. arba ilgas neigiamas porcesas...

smile Laukiu jusu nuomoniu.

66

Ramune, 26 пишет:

niu net nezinau kaip ten buvo,bet kai ji dabar pamatau juokas ima kaip buvau tokia kvaila.Apskritai nesuprantu vyru,kas jie per padarai ? ko jie nori is musu dailiuju atstoviu? sexs sexs ir sexs...o kur jausmai pagarba? gal vyrukai galetu i tai atsakyti?

Ramune, nesupranti ??? O kaip stengiesi juo suprasti ??
Stengiesi juos suprasti apkaltindama kad jiems rupi tik sex?
Stengiesi suprasti kaltindama kad jie neturi jausmu ir nemoka gerbti?

Vargu ar tai teisingas kelias vedantis prie supratimo... greiciau tai kelias vedantis i prieshinga puse...

67

Rokai, tu shaunuolis, ish tikro! smile kazhkaip nuuostabiai aishkiai ir paprastai viska destai - nerealu smile
ash ir manau, kad kazhkas turejo vykti ilga laika, nes taip staiga neatsitinka tokie dalykai..
zhinau, kad po vaiku gimimo daug kas sheimoje pasikeichia, ivyksta santykiu krize, meiles perdalinimas.. gal vyrui tai buvo smugis? jis juk negalejo pasakyti, brangioji, ash pavydzhiu savo vaikams, nes jie gauna ish taves daugiau demesio!.. arba kazhka panashaus.. Gyte, tiesiog kazhka praleidai pro akis.. arba pro ausis.. nekaltinu taves, nes ir pati dariau tokiu klaidu, dar ir dabar del to shirdi skauda, kad nemachiau, o tiksliau, nenorejau matyti. o gal tai buvo visai ne tavo klaidos, o tavo buvusiojo..
ash tokiais atvejais stengiuosi ishrishti kiekviena momenta, kiekviena akimirka - ishsiaishkinti viska nuo pradzhiu iki galo, kad daugiau nebedarychiau to paties.. arba neuzhsirauchiau ant tokio, kuris daro tokius pat dalykus..
vat ir viskas smile

68

Kai pradejau skaityti, maniau, pati tikrai nieko nerasysiu, bet.... smile
Mes zmones gyvename, klystame, mokomes is klaidu, kartais jas kartojame, niekas nuo to neapsaugotas... tik reikia tai suvokti patiems, o neversti kaltes kitiems...
o tu, Rokai, tikrai labai idomiai ir teisingai rasai, pritariu smile

69

Taip jus teisus...Jei taip nutinka,vadinasi kazka ne taip ar kitaip dariau.Galbut mes ne taip ar kitaip darem.Galbut vyras ir pavydejo...bet kodel sake kitaip? Matyt tapus man mama mano ausys nenorejo nieko kito girdeti aprt gerio......................Bet kodel tada vyras sekioja dabar is paskos ir nori viska pradeti is naujo? Kodel sakosi klydes? Bet man dabar jau vistiek.Nenoriu su juo visko toliau  testi.Mes sutariam gerai ir dabar,bet tikrai nebenoriu nieko...

70

ash manau, nereiktu testi nieko su juo.. nes nera ir ka testi. juk pati sakei - pasikeitei, sustiprejai vidum, atsigavai smile jis dabar tave visai kitokia mato - stipresne, ramesne, etc.. todel ir nori viska ish naujo pradeti, lyg su kita moterim butu.. galejo buti ir per santykiu krize, kada tau labiausiai reikejo palaikymo, o kazhkodel nere i krumus.. matyt, kinkos per silpnos.
palaikau tave 100 proc, tik nepasiduok jo spaudimui smile

71

KOKS KEISTAS GYVENIMAS,VISI KAŽKO IEŠKOME,BET NERANDAME.O SURADE NETENKAME.IEŠKOJIMU ŽMONĖS PAVADINO GYVENIMĄ,O RADIMA LAIME!

72

Ivona, 33 пишет:

KOKS KEISTAS GYVENIMAS,VISI KAŽKO IEŠKOME,BET NERANDAME.O SURADE NETENKAME.IEŠKOJIMU ŽMONĖS PAVADINO GYVENIMĄ,O RADIMA LAIME!

Ir kaip nekeista tai tiesa...Ir manau kad kazka bandau atrasti is naujo...Juk esu laiminga,vadinasi atradau,bet ar ilgai truks tai priklausys tik nuo gyvenimo...o jis daznai mums ka nors padovanoja ar iskrecia...

73

Tautė, 24 пишет:

ash manau, nereiktu testi nieko su juo.. nes nera ir ka testi. juk pati sakei - pasikeitei, sustiprejai vidum, atsigavai smile jis dabar tave visai kitokia mato - stipresne, ramesne, etc.. todel ir nori viska ish naujo pradeti, lyg su kita moterim butu.. galejo buti ir per santykiu krize, kada tau labiausiai reikejo palaikymo, o kazhkodel nere i krumus.. matyt, kinkos per silpnos.
palaikau tave 100 proc, tik nepasiduok jo spaudimui smile

Taute,as ir nesiruosiu...nesizvalgau atgalios...Man jo tikrai nereikia.Mus sieja tik bendri mudvieju vaikai,uz kurios mes esame atsakingi.Ir jis puikiai zino,kad kaip buvo,jau nebebus.Kad as gyvenu sau ir savo vaikam,o jis sau...Kuriu ateities planus,bet be jo,svajoju,bet ne apie ji...Dabar as laiminga ir be jo...O laiminga,kad turiu gyvenima ir svajones,kurie duoda stimula toliau gyventi.Del nieko nesigailiu,o tai mane dar labiau stumia i prieki...Gyvenimas-tai sapnas,kuri mes kiekvienas sapnuojame.Ir kiekvienas vis kitoki:)))))))

74

shaunuole! sveikinu! smile
ish tikro, net pavydzhiu shiek tiek, nes taip ir neisheina dar iki galo atsitiesti man pachiai.. sapnai persekioja.. mintys..

75

Ateis laikas ir nebeliks minciu sapnu...
Žiūrėk kaip nori , gyvenimas - keistas daiktas . Baisiai keistas . Pavyzdžiui , neginčytina , jog mes visi sudaryti iš visiškai tokios pat materijos , kaip ir protingiausios , kūrybingiausios , įstabiausios visatos būtybės . Maža to , mes susidedame iš lygiai tokių pat atomų struktūrų , kaip ir aukščiausi planetos kalnai ar šviesiausios Galaktikos žvaigždės . Aišku , tą patį galima pasakyti ir apie bulvę , sraigę ar mėsos vyniotinį . Gal todėl gyvenime tiek daug nesusipratimų.(...)

Todėl daryk , kas tau prie širdies , ką veikdamas jautiesi laimingas , ir stenkis atlikti tai kuo geriau - nesvarbu , kad lipdai tik sniego gniūžtes , bandai kuo ilgiau išbūti po vandeniu , rėkti iš visų plaučių ar meistriškai valdai plaukų džiovintuvą . Svarbiausia , kad pačiam tai patiktų . (...)

Kai iš tiesų mėgaujiesi gyvenimu , pasiskonėdamas geri jį lig paskutinio lašelio , viskas aplinkui ima mainytis ir sužimba skaisčiausiomis spalvomis . Darydamas tai , kas tau prie širdies , kas rytą smagiai nubloški antklodę , nes nauja diena tave džiugina , todėl pasitinki ją sklidinas užkrečiamo linksmumo .(...)

Bet užvis nuostabiausia štai kas : jei gyveni taip , kad pačiam net ūsiukai riečiasi iš malonumo (aišku , jeigu ūsiukus turi ) , tuomet tavo pavyzdys įkvepia ir kitus , o šitaip , mielas drauge , mes keičiame pasaulį ! (...)

Ir dar žinai ką ? Jeigu klausysiesi širdies balso ir netingėsi pakrutinti smegenis , tai niekad ir nesuklysi.

Vat kaip reikia gyventi..............

76

grazhus zodzhiai, Gyte.. jei visi taip gyventume, nemanau, kad kiltu tokiu bedu, kokios yra aptarinejamos chia.. visi mes esam vienodi, bet visi ir skirtingi labai.. vienodi jausmais, skirtingi mastymu.. visiems reikia to paties - shilumos, artumo, meiles, dzhiaugsmo, tachiau visi skirtingai link to einam ir skirtingais budais to siekiam.. smile

77

Butent...tu Taute teisi...Ir as pritariu,kad esam vienodi ir kartu skirtingi... Zodziai isties grazus,juos man atsiunte labai geras  draugas.Pagal juos gyvendama viska istveriau...Aisku buvo ir buna visko.Buna labai sunku,labai sirdi kazkas slegia...bet pagalvoju apie malonius dalykelius ir nuotaika iskart pagereja,pakyla upas siekti uzsibrezto tikslo...Manau sudauzyta sirdis jau sugijusi ir kazka atrado is naujo...

78

Sveiki ,
malonu, kad musu pustas muilo burbuliukas
pasidare tikru drambliu ,
nes igijo svariu argumentu
pries keistas tiesas ir prietarus ,
vadinasi dar mylesime ir gyvensime graziai,
nes saule sviecia tai vienodai visiems.
Gero savaitgaliuko ir neuzmirskite ,
kad kompiuteris gerai ,
bet reikia ir ultravioletiniu spinduliu odai ,
aisku ne per daug.......
Gintariukstis.

79

Suduzusiu sirdziu klubas. Na manau pataikiau buten kur reike.

80

O cia visi laukiami su savo mintimis ir isgyvenimais