21

Re: tattoo

Rokas, 19 пишет:

smile smile smile Juokas ima paziurejus i tavo tatoo... ji turi kokia nors gilene prasme?

paskutinis tavo sakinys tik ir parodo kad esi zmogus kuriam labai truksta demesio... todel stengiesi ji tokiu budu gauti. smile

Hahaa 100% pritariu

22

Tai dar pasidarykit tatu nuo uzpakalio iki ausu...

23

Justis, 18 пишет:

sveiki zmones ir ne zmones=D nu mano nuomone tattoo yra super dalykas ..ypac jej ji kazka tau reiskia..mano tattoo ten kur as pats nematau ir dazniausiai kiti nemato ir neznino..ja dariaus del saves ir tikrai man ji neatsibosta,  nes as tiesiog pamirstu, kad ja turiu, kartais man darugai primena kad turiu tattoo..tada steniuos kaip imanydamas prie veidrodzio susilauzyt kad galeciau zvilgtelt:D tai va 2 su puse metu ir jokio atsibodesio:D tatuiruokites ir gyvenkit..beja tattoo uzkreciamas fdalykas viena kart pasidariai nori dar vienos=D kaip ir auskarai..aje?

va sitam tai as irgi pritariu. smile niekad gyvenime savo tattoo gerai nepamatysiu, bet labai dziaugiuosi kad ja turiu ir man ji labai brangi smile
manau jei nori darytis tattoo reiktu bent pora meteliu palaukti... savosios panasiai tiek ir laukiau. noras nepraejo. nera ko gailetis big_smile

24

Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:

kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
kaip man  ja prikalbint,,?:( smile

ar ne per jauna tokioms nesamonems zuikuti? wink :V
pakentenk pora metuku, pataupyk pinigelius, gal ir noras praeis wink o jei nepraeis, uz sukaupta suma galesi visa nugara issitaturuoti wink D:

atsirasyciau!!! koks as tau zuikutis, ple! prasneko mat subrendes, kuris po forumiukus lankos,,,ir ish viso, nerodyk ce savo "ishkalbingumo"jei taip tai galima pavadint, che,,, ir dar vienas dalykas, nebook mandras, apsiks gandras!;D

25

Agne, 16 пишет:
Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:

pakentenk pora metuku, pataupyk pinigelius, gal ir noras praeis wink o jei nepraeis, uz sukaupta suma galesi visa nugara issitaturuoti wink D:

atsirasyciau!!! koks as tau zuikutis, ple! prasneko mat subrendes, kuris po forumiukus lankos,,,ir ish viso, nerodyk ce savo "ishkalbingumo"jei taip tai galima pavadint, che,,, ir dar vienas dalykas, nebook mandras, apsiks gandras!;D

Koks naglumas smile)) as ir galiu pasakyti nebuk nagla kaip tankas :PPP gerbk viresnius!!!

26

Rokas, 19 пишет:
Giedrė, 19 пишет:

ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai big_smile pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt big_smile as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose

Giedre, mes cia shnekam apie skiritngu dalykus..
---> tu shneki apie savo maza tatoo (maza!) kur pasidarei... ir tai yra grazu.
---> o mes shnekam apie ishtatuiruota visa vaikino ranka. ir sakom kad tai neprotinga.

nu tai vienam grazu maza tattoo, kitam isvis gerai be tattoo, o kitiem grazu dideles tattoo, ko smerkt zmogu kuriam yra grazu..

27

Agne, 16 пишет:
Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:

ar nereiketu per kelius tave maze persisverti ir berzine kose pavaisinti :V :V :V big_smile big_smile big_smile
o kodel as i sita foruma uzsuku ne tavo sup***as reikalas tongue
gal as specialiai pasamdytas, kad stebeti tokias pienburnes ir ju kvailus pasisakymus cenzuruoti wink big_smile big_smile big_smile

28

Giedrė, 19 пишет:
Rokas, 19 пишет:
Giedrė, 19 пишет:

ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai big_smile pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt big_smile as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose

Giedre, mes cia shnekam apie skiritngu dalykus..
---> tu shneki apie savo maza tatoo (maza!) kur pasidarei... ir tai yra grazu.
---> o mes shnekam apie ishtatuiruota visa vaikino ranka. ir sakom kad tai neprotinga.

nu tai vienam grazu maza tattoo, kitam isvis gerai be tattoo, o kitiem grazu dideles tattoo, ko smerkt zmogu kuriam yra grazu..

Giedre niekas cia nieko nesmerkia tiesiog daugumos nuomone tokio dydzio tatoo kaip pas ta vaikina atrodo neprotingai ! va ir viskas. O tai jau kiekvieno asmeninis reikalas ar daryti tatoo ir kokio dydzio ja darytis... va ir viskas..

29

Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:
Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:

ar nereiketu per kelius tave maze persisverti ir berzine kose pavaisinti :V :V :V big_smile big_smile big_smile
o kodel as i sita foruma uzsuku ne tavo sup***as reikalas tongue
gal as specialiai pasamdytas, kad stebeti tokias pienburnes ir ju kvailus pasisakymus cenzuruoti wink big_smile big_smile big_smile

pasakyki kita karta, kada galesiu juoktis, gerai

30

pavaisink, jei sugebesi, vyre!

31

Ovydas, 19 пишет:
Agne, 16 пишет:
Egidijus, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:

Koks naglumas smile)) as ir galiu pasakyti nebuk nagla kaip tankas :PPP gerbk viresnius!!!

bet kai tu pasakysi, net juokas neims, va , net pravirkau!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

32

Visi jus teisus savoms nuomonems o istikro kiekvinas zogutis turi savo nuomone o visiems neitiksi big_smile

33

mano drage delfina spalvota isitatuiravo 200lt kainavo...grazu

34

Viktorija, 24 пишет:

didele?

35

nu kazin ar apsimoka tos tatto? laikui began jos pabos ir vel islaidos kol nusiimi

36

o kaip ji gali atsibost jei ji netrugdo smile

37

Agne, 16 пишет:
Viktorija, 24 пишет:

didele?

na ant peties net nezianu ar tai skaitosi didele???bet gerai matoma,butu buvusi didesne jei su dviem kartu plaukianciais delfinais bet paprasem kad vienas pats butu pavaizduotas

38

Viktoras, 20 пишет:

nu kazin ar apsimoka tos tatto? laikui began jos pabos ir vel islaidos kol nusiimi

na grozis visada reikalauja auku...

39

Agne, 16 пишет:

pavaisink, jei sugebesi, vyre!

i s.h.u.*** ranku nekisu wink

40

Viktorija, 24 пишет:
Agne, 16 пишет:
Viktorija, 24 пишет:

didele?

na ant peties net nezianu ar tai skaitosi didele???bet gerai matoma,butu buvusi didesne jei su dviem kartu plaukianciais delfinais bet paprasem kad vienas pats butu pavaizduotas

agha...dekui uzu issamia info...:D