Re: tattoo
![]()
![]()
Juokas ima paziurejus i tavo tatoo... ji turi kokia nors gilene prasme?
paskutinis tavo sakinys tik ir parodo kad esi zmogus kuriam labai truksta demesio... todel stengiesi ji tokiu budu gauti.
Hahaa 100% pritariu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tattoo
![]()
![]()
Juokas ima paziurejus i tavo tatoo... ji turi kokia nors gilene prasme?
paskutinis tavo sakinys tik ir parodo kad esi zmogus kuriam labai truksta demesio... todel stengiesi ji tokiu budu gauti.
Hahaa 100% pritariu
Tai dar pasidarykit tatu nuo uzpakalio iki ausu...
sveiki zmones ir ne zmones=D nu mano nuomone tattoo yra super dalykas ..ypac jej ji kazka tau reiskia..mano tattoo ten kur as pats nematau ir dazniausiai kiti nemato ir neznino..ja dariaus del saves ir tikrai man ji neatsibosta, nes as tiesiog pamirstu, kad ja turiu, kartais man darugai primena kad turiu tattoo..tada steniuos kaip imanydamas prie veidrodzio susilauzyt kad galeciau zvilgtelt:D tai va 2 su puse metu ir jokio atsibodesio:D tatuiruokites ir gyvenkit..beja tattoo uzkreciamas fdalykas viena kart pasidariai nori dar vienos=D kaip ir auskarai..aje?
va sitam tai as irgi pritariu. niekad gyvenime savo tattoo gerai nepamatysiu, bet labai dziaugiuosi kad ja turiu ir man ji labai brangi
manau jei nori darytis tattoo reiktu bent pora meteliu palaukti... savosios panasiai tiek ir laukiau. noras nepraejo. nera ko gailetis
Agne, 16 пишет:kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
kaip man ja prikalbint,,?:(
ar ne per jauna tokioms nesamonems zuikuti?:V
pakentenk pora metuku, pataupyk pinigelius, gal ir noras praeiso jei nepraeis, uz sukaupta suma galesi visa nugara issitaturuoti
D:
atsirasyciau!!! koks as tau zuikutis, ple! prasneko mat subrendes, kuris po forumiukus lankos,,,ir ish viso, nerodyk ce savo "ishkalbingumo"jei taip tai galima pavadint, che,,, ir dar vienas dalykas, nebook mandras, apsiks gandras!;D
Egidijus, 24 пишет:Agne, 16 пишет:kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
pakentenk pora metuku, pataupyk pinigelius, gal ir noras praeiso jei nepraeis, uz sukaupta suma galesi visa nugara issitaturuoti
D:
atsirasyciau!!! koks as tau zuikutis, ple! prasneko mat subrendes, kuris po forumiukus lankos,,,ir ish viso, nerodyk ce savo "ishkalbingumo"jei taip tai galima pavadint, che,,, ir dar vienas dalykas, nebook mandras, apsiks gandras!;D
Koks naglumas )) as ir galiu pasakyti nebuk nagla kaip tankas :PPP gerbk viresnius!!!
Giedrė, 19 пишет:ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai
pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt
as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose
Giedre, mes cia shnekam apie skiritngu dalykus..
---> tu shneki apie savo maza tatoo (maza!) kur pasidarei... ir tai yra grazu.
---> o mes shnekam apie ishtatuiruota visa vaikino ranka. ir sakom kad tai neprotinga.
nu tai vienam grazu maza tattoo, kitam isvis gerai be tattoo, o kitiem grazu dideles tattoo, ko smerkt zmogu kuriam yra grazu..
Egidijus, 24 пишет:Agne, 16 пишет:kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
D:
ar nereiketu per kelius tave maze persisverti ir berzine kose pavaisinti :V :V :V
o kodel as i sita foruma uzsuku ne tavo sup***as reikalas
gal as specialiai pasamdytas, kad stebeti tokias pienburnes ir ju kvailus pasisakymus cenzuruoti
Rokas, 19 пишет:Giedrė, 19 пишет:ka jus kalbat kaip mano tevai ir seneliai
pati irgi nesenai pasidariau tatoo ant kojos, siaip ir norejau nuo mazens.. aisku nedaug praejo laiko bet man grazu manau ir bus grazu veliau. kokie geri darbai koks seimas? i seima gi neisi su sortais ir trumpom rankovem dirbt
as dariausi pnaevezy pas toma, salonas tomastattoo, verta ten darytis nes pakliuni tikrai i geras rankas, lygtais 2004m jis buvo pripazintas geriausiu..o kainos tokis kaip visur salonuose
Giedre, mes cia shnekam apie skiritngu dalykus..
---> tu shneki apie savo maza tatoo (maza!) kur pasidarei... ir tai yra grazu.
---> o mes shnekam apie ishtatuiruota visa vaikino ranka. ir sakom kad tai neprotinga.
nu tai vienam grazu maza tattoo, kitam isvis gerai be tattoo, o kitiem grazu dideles tattoo, ko smerkt zmogu kuriam yra grazu..
Giedre niekas cia nieko nesmerkia tiesiog daugumos nuomone tokio dydzio tatoo kaip pas ta vaikina atrodo neprotingai ! va ir viskas. O tai jau kiekvieno asmeninis reikalas ar daryti tatoo ir kokio dydzio ja darytis... va ir viskas..
Agne, 16 пишет:Egidijus, 24 пишет:Agne, 16 пишет:kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
D:
ar nereiketu per kelius tave maze persisverti ir berzine kose pavaisinti :V :V :V
![]()
![]()
![]()
o kodel as i sita foruma uzsuku ne tavo sup***as reikalas![]()
gal as specialiai pasamdytas, kad stebeti tokias pienburnes ir ju kvailus pasisakymus cenzuruoti![]()
![]()
![]()
![]()
pasakyki kita karta, kada galesiu juoktis, gerai
pavaisink, jei sugebesi, vyre!
Agne, 16 пишет:Egidijus, 24 пишет:Agne, 16 пишет:kaip as noreciau tatoo, tik nemanau, kad mama gerai reaguos...
D:
Koks naglumas)) as ir galiu pasakyti nebuk nagla kaip tankas :PPP gerbk viresnius!!!
bet kai tu pasakysi, net juokas neims, va , net pravirkau!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Visi jus teisus savoms nuomonems o istikro kiekvinas zogutis turi savo nuomone o visiems neitiksi
mano drage delfina spalvota isitatuiravo 200lt kainavo...grazu
mano drage delfina spalvota isitatuiravo 200lt kainavo...grazu
didele?
nu kazin ar apsimoka tos tatto? laikui began jos pabos ir vel islaidos kol nusiimi
o kaip ji gali atsibost jei ji netrugdo
Viktorija, 24 пишет:mano drage delfina spalvota isitatuiravo 200lt kainavo...grazu
didele?
na ant peties net nezianu ar tai skaitosi didele???bet gerai matoma,butu buvusi didesne jei su dviem kartu plaukianciais delfinais bet paprasem kad vienas pats butu pavaizduotas
nu kazin ar apsimoka tos tatto? laikui began jos pabos ir vel islaidos kol nusiimi
na grozis visada reikalauja auku...
pavaisink, jei sugebesi, vyre!
i s.h.u.*** ranku nekisu
Agne, 16 пишет:Viktorija, 24 пишет:mano drage delfina spalvota isitatuiravo 200lt kainavo...grazu
didele?
na ant peties net nezianu ar tai skaitosi didele???bet gerai matoma,butu buvusi didesne jei su dviem kartu plaukianciais delfinais bet paprasem kad vienas pats butu pavaizduotas
agha...dekui uzu issamia info...:D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tattoo