Re: pirmas bucinys (laizekas)
tai sakai nepatiko
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
tai sakai nepatiko
15-16....:)
inesa su patinkanciu ar tikseip?
man taj pirmas bucinukas taj nlb,nes vajkinas buvo nlb fajnas..o pirmas "laizekas" taj per ta mano girtuma...gal butu buve geriau jei jo nebutu..ajsku patiko lbj..bet kadangi vajkinas buvo tik draugas,ir taj buvo tik per girtuma taj...bet deja tik ir galvoje tas pirmasis..
pirmasis bucinis buvo trylikos jausmas buvo keistas ir malonu ir nelabai
o mano pirmas bucinys buwo irgi 13 metu...tai buwo su klasioku...ziauriai keista buwo..ir tuo paciu juokinga...nzn kodel...
Mykolai...su tokiu nieko visai...normalus tvarkingas...isimylejes...;)
Xax kas tiesa tas tiesa,pirmas bucinys,niekuo neisimintinas,neubo nieko ipatingo...:)
na is tikro tai kiek pamenu buvo lyg pasirodymas pries drauges,as jau...kai pagalvoju tai labai kvailai dabar atrodo...visos dare ir tau reikia...:Vvaikyste...:V
na is tikro tai kiek pamenu buvo lyg pasirodymas pries drauges,as jau...kai pagalvoju tai labai kvailai dabar atrodo...visos dare ir tau reikia...:Vvaikyste...:V
na daukam jie neispudingi bet jaigu su savo meile psibuciuoji tai kas kita?
Greta nesupyk,bet mano manymu tavo ar mano amziaus meiliu nebuna,nebent tik didelis susizavejimas.Taip nemanai?:)
Greta nesupyk,bet mano manymu tavo ar mano amziaus meiliu nebuna,nebent tik didelis susizavejimas.Taip nemanai?:)
meiles niekada nebuna tik susizavejimas sita tai zinau bet meile grazesnis zodis nei susizavejimas
kodel sakai kad meiles NIEKADA nebuna?Ji buna tik su laiku...
Raimonda, 14 пишет:Greta nesupyk,bet mano manymu tavo ar mano amziaus meiliu nebuna,nebent tik didelis susizavejimas.Taip nemanai?:)
meiles niekada nebuna tik susizavejimas sita tai zinau bet meile grazesnis zodis nei susizavejimas
oj kaip klysti! kai ish tikruju pamilsi, tada ir suprasi skirtuma tarp meiles ir susizhawejimo. iki 17metu ir man tai buwo wienas ir tas pats... o kai pamilsti, tada ishkart wiska ir supranti.
kuri cia klysta?
zinoma, kad gretute
aa aisku
na gerai tai gal as jau tada viena berniuka isimylejau is kiemo nes jy (myliu) 5ar 6 metus
zinoma, kad gretute
klysti galima gyvenime
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)