Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 81 по 100 из 272
- Konstantinas, 20
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Re: Automatine vs. mechanine pavaru deze
Kaip jau sakiau pusiau-automatinės pavarų dėžės yra mano pasirinkimas ir didysis gėris, o pats dydžiausias gėris, bent man, yra mano ankščiau minėtas pavarų dėžė su galimybe perjunginėti pavaras ant vairo (na tipo F-1 stiliumi)
- Agnius, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Algirdas, 24, su siu laiku automatinem pavaru deze begius gali zeminti ir aukstinti taip pat.
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
Teisingai agnius pastebejo. As irgi kiek vazinejau su automatais tai visad gali permesti i +/- rezima ir staigiai keisti pavaras.
- Simonas, 23
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as tik uz automata bet su geru varikliu, sport rezimu gali but ir triptronikas.Aisku metai svarbu. Matos kad su automatai tik esat pabande vaziuot arba isvis nesat vaziave nekeisciau i nieka jau tris metus su automatais vazineju isbandziau visokiu
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Man geriau mechaninė , nors automatas turi ir savų pliusų , tačiau mechaninė man labiau prie širdies
- Darius, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
automatas gerai bet tik ne man nebent nusipirkciau automobili kaip bmw7 ar audi a8 gal tada ir su automatu vazineciau su automatu patogu vaziuoti bet ..., man geriau mechanika pats viska kontrolioji jungi begius kaip nori ir pagal aplinkybes pvz reik aplenk ka nors ir siaip automatas pvz ziema ant sniego suksi spaussi gazo ant posukio dar sugalvos perjungti begi o tada tai laukia bedos, geriau kai pats jungi kazkaip man geriau
- Darius, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Konstantinas, 21 пишет:Kaip jau sakiau pusiau-automatinės pavarų dėžės yra mano pasirinkimas ir didysis gėris, o pats dydžiausias gėris, bent man, yra mano ankščiau minėtas pavarų dėžė su galimybe perjunginėti pavaras ant vairo (na tipo F-1 stiliumi)
visiskai pritariu
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
na mechanine deze skirta agresyviam vairavimui, bet jei esi ramus ir nemegsti mankyt rieciagos tai automatine pavaru deze kaip isganymas
- Benas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
NA manyciau mielieji perskaites nuomones nusprendziau kad nera visiskai jokio skirtumo tarp tu abieju aparatu bent jau as taip manau,bet manyciau kad as rinkciausi tik mechanine.
- Lina, 18
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
As tik uz mechanine, nes su automatu nejauti masinos...
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Darius, 19 пишет:automatas gerai bet tik ne man nebent nusipirkciau automobili kaip bmw7 ar audi a8 gal tada ir su automatu vazineciau su automatu patogu vaziuoti bet ..., man geriau mechanika pats viska kontrolioji jungi begius kaip nori ir pagal aplinkybes pvz reik aplenk ka nors ir siaip automatas pvz ziema ant sniego suksi spaussi gazo ant posukio dar sugalvos perjungti begi o tada tai laukia bedos, geriau kai pats jungi kazkaip man geriau
Na dėl aplenkimo tai man visai automatas patinka , kaip važiuoji žemom apsukom , tik tapkę iki dugno , pats permeta į reikiamą bėgį ,apsukos tik sukyla ir pirmyn
Bet vistiek mechaninė geriau
- Viktorija, 18
- Forumo Vanagas
- Неактивен
mechanine ir taskas :D:]
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Ne taškas , o šauktukas
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
Lina, 18 пишет:As tik uz mechanine, nes su automatu nejauti masinos...
kas tau taip sake? o kaip tu isivaizduoji jautima?
- Aurelijus, 25
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
tai tikriausiai jutimas per uzpakali pasireiskia...:)
- Aurelijus, 25
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
ai beje gerai tas automatas kol nesugenda:) man katik pareja tei remontas >3000lt pigiau mechanine isidet:)
- Karolina, 27
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
O as manau jog kada nors kai pirksi koki visureigi ar limuzino klases automobili tikrai nedvejodama imsi automata. Ir mieste patogu, ir magistralej gerai, ir aplenkt kitus automobilius nesunku
Сообщений с 81 по 100 из 272
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.