Тема: dainininkai,kas patinka?
chm...man tai daug...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → dainininkai,kas patinka?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
chm...man tai daug...
Na, daug atlikeju man patinka. Siaip siuo metu labiausiai, kogero, "The Calling", "Reamon", John Mayer, Jurga Seduikyte. "Bratja Grim", "Zveri" visai nieko. Stas Pjecha fainai dainuoja ir pats simpatiskas yra:) Na, o siaip tai daug atskiru graziu dainu yra ivairiu kitu dainininku:)
mazute agne nemanai kad tokiu analogisku temu jaw 3
man patinka tie kurie dainuoja
tei kurie nedainuoja dar geriau
MC Lariz ir MC Antanas - Pasaulis pro purvina stikla
man taj labiausiai patinka dainos ;D
Christian Machiado
suopis ir rambynas :D:D joke
nieka geriau uz butkute lietuvoi nera
niekas - patinka visos GRAZIOS DAININKES bet tik jos o ne ju dainavimas oi dzigi dzigi:D
p.s o vat britney nepatinka
da kvaisele jinai!
man tai...pink,seduikyte...aaaammmm...nzn...daugiau lyg ir ner...
man patinka kaip astlikejes andruisten viskas kas susyje su geografija
daug atlikėjų ir visi daugumoje bernai...nemėgstu dainuojančių bobų. <<; nors pasitaiko visai neblogų. [[;
man patinka stingo dainos
man patinka stingo dainos
Pritariu. Nors, jei atvirai, tai man ir jo sūnus patiko. Abu. Ne tik dainos - kaip vyrai tikrai patrauklūs. Dar galiu pridėt: Morten Harket, B. Adams, .....
man patinka Andrius, raketa, 69 danguje, lsd, alanas chosnau, delfinai, o-zone, zweri, nl, taja, irma, nu ir?
man patinka Andrius, raketa, 69 danguje, lsd, alanas chosnau, delfinai, o-zone, zweri, nl, taja, irma, nu ir?
omg...;D:D:D;D
RIAUBISKYTE-jega!!! liux zmogeliukas ji yra ir dainuot moka, ta prasme su geru balsu ir kaip zmogutis labai mielai pabendrauja su visais
zmones zmones atsipeikekit....
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → dainininkai,kas patinka?