Re: Germany 2006
Brasilija pralos pries France!!! va to labiausiai ir tikiuos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Brasilija pralos pries France!!! va to labiausiai ir tikiuos
o as kaip tik ne...
kuo jum brazilai nepatinka?!
nieko nebezinau...... anglai pralose
((( gruzas....
jo...portugalu labai geras vartininkas buvo...
Brazilai pralaimejo...viskas dabar liko man tik uz Portugalus sirgti...
uraaaaaaaaa ka as sakiau apie tuos brazilus??? medziai
:D
hmmm...ne medziai...bet,per daug pasitikejo savo jegom...
db tai vistiek neidomu bus...visi europieciai liko.
as tj to ir norejau kad taure liktu Europoj.....
bet tai butu intriga,jei finale butu kokia europa ir pvz. p.amerika...
ech.. ronalfinio persistenge su tuo paskutiniu baudiniu... eto tiesus devynetukas... i virshutini vartu kampa... bet perstiprsu smugis buvo.. ech.. gaila.
gaila brazilu...;D
brazilu didziausia klaida buvo netinkama startine sudetis..... reikejo pradzioj techniskesnius futbolininkus leisti..... Robinho.... Adriano.... prancuzai atrode daug geriau
seip man leviausias Terry Henry podsosnikas praeitame zaidime is 7 offsaidu 5 Terry Henry padare...
nu bet siuo metu jis yra geriausias puolejas pasauly jis taip zaidzia.... pats vienas prieky.
seip man leviausias Terry Henry podsosnikas praeitame zaidime is 7 offsaidu 5 Terry Henry padare...
ka ce sneki per nesamones....
kad jis buvo kiek ten kartu offsaid jis tau nepatinka....nu tu duodi..a isviso supranti kas yra futbolas? ce rimtas klausimas dabar......!!!
na o Ignai...Robinho seme pasaulio championate....nei vieno karto nelose...man taip atrodo startinime pagrinde...nors ir koks tas Ronaldo yra bet jis imusa savo bankes.....Ronaldo yra..toks zaidejes Brasilijo..kaip vokietijoje...Franz Beckenbauer...!!!
Kaip ir bezaistu jis..jo negali neleisti zaisti..jis turi zaisti...
"After discussing it with my family, I feel the time is right. I would like to thank all the players and manager for my support as captain, the media and England supporters. For me to do this job has been an absolute honour. I am so proud I lived the dream."/is straipsnio "David Beckham resigns as England captain"/ NA JUS SAU KAIP NORIT, O AS SEDZIU IR RAUDU JOFANA ( Vat to tai nesitikejau - smugis zemiau juostos, net jei esi mergiote!!! ;/ Oij Davidai Deividai.... ne, nu as negaliu patiket!!! Davidas pabruko uodegiuka
((
rpbinho zaide... atrodo 2 karrtus buvo ileistas..... aisq ne startinej sudety
Italai laimes pries Vokiecius!!! pildos ka tik Prancuzai iveiktu Portugalus.....
Taika, su pergale!:D Vakar rungtynes buvo kaip geras sexas..maximaliai ilgas itemtas zaidimas ir paciam gale dvigubas orgazmas..:D
Che-che, Italai buvo fantastiski Finalas Italija - Portugalija bus dar geresnis sexas
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006