81

Re: Neistikimybe. Kaip i ja reaguot?

Aistė, 18 пишет:

kartais reikia, bet tik ne isdavysteje.. vien pagalvojus, kad tos lupos,kurios buciuoja tave, neseniai buciavo kita... rrrrr...  tikrai neatleisciau..

o tai napagalvojai kiek jis buciavo iki taves. o tu kiek iki jo bucavus esi.

82

zinot,reikia tyliai nusiplauti ir neparodyti jokiu emociju,td buna paciam ar paciai geriau....paskui reikia sunaikinti visus prisiminimus ir,ieskoti nauju nuotykiu:)

83

xmm pragyvenus kokia 10 metu santuokoj gal ir atleisciau:D
bet dabar.. nu neee. kaip po to gali pasitiket juo?.. jei jau norisi but/buciuotis/myletis su kitu zmogum, vadinasi su situ laikas skirtis

Andrius, 23 пишет:

jai ygrysta tai laikas palikti:) o jai galvoji kad gaila tai reiskias per mazai igryso;)

auksine mintis=)

84

Jolita, 22 пишет:

Mane net supykina kai pagalvoju jog tom lupytem kuriom taip aistringai buciuoja mane jau trys metai jis buciuotu kuria kita:{ n

PATIKEK IR PO 6 METU BUCIAVO,BET KAI MYLI ATRODO ATLEISTUM BET KA...NORS MES JAU IR ISSISKYRE( IR ISSISKYREM VISAI DEL KITU PRIEZASCIU,IR GAN SENIAI)
AISKU PRINCIPAI DARO SAVO,BET MEILE NUGALI VISKA...

85

Stanislovas, 21 пишет:
Aistė, 18 пишет:

kartais reikia, bet tik ne isdavysteje.. vien pagalvojus, kad tos lupos,kurios buciuoja tave, neseniai buciavo kita... rrrrr...  tikrai neatleisciau..

o tai napagalvojai kiek jis buciavo iki taves. o tu kiek iki jo bucavus esi.

PRITARIU:::723

86

Atsakau grieztai ir vienareiksmiskai: nuejo na lieva viena karta, nueis ir antra, trecia ir dar velnias zino kiek kartu...Tai arba zmogaus prigimtis, arba signalas, kad kazkas netaip jusu santykiuose... Del to esu ne karta nukentejus ir ne vienam neatleidau ir visai del to nesigailiu, nes matau, kad ir dabartines savo drauges jie apgaudineja...

87

Birutele, 21 пишет:

Gautu i savo zavia nosyte mano mylimasis

tikrai tiesa smile))) jei as isduociau tai tikrai prasyciau ,kaip bausmes kad trenktu i nosi smile bet kad tik butu su manim smile))

88

Martynas, 17 пишет:
Birutele, 21 пишет:

Gautu i savo zavia nosyte mano mylimasis

tikrai tiesa smile))) jei as isduociau tai tikrai prasyciau ,kaip bausmes kad trenktu i nosi smile bet kad tik butu su manim smile))

koks dzentelmenas....bet nemanau,kad tai padetu....:)nors ziurint kokia panele

89

na as kai neizduodu tai man smile vienodai sviecia smile va dabar laukiu kitos savaites smile panele i sventaja isvaziavus su tevais tai leksiu ir as pas ja...nes dabar dar dirbu smile ,bet tai laukiu nesulaukiu... smile o siaip tai bernai durni yra jei isduoda smile

90

Martynas, 17 пишет:

na as kai neizduodu tai man smile vienodai sviecia smile va dabar laukiu kitos savaites smile panele i sventaja isvaziavus su tevais tai leksiu ir as pas ja...nes dabar dar dirbu smile ,bet tai laukiu nesulaukiu... smile o siaip tai bernai durni yra jei isduoda smile

siaip jo,nes ne visi taip pakankamai protingai masto,kaip tamsta,kiekvienam pagal savo poreikius:) vienam bernui reikia paneles del reklamos,kitam tik siaip,kad nenuobodziautu....:)

91

as tai yr nesuprantu kam isduot... jei jau nori tai issiskirk elkis garbyngai... o siaip tai kai turi tikra savo gyvenimo drauge kuri yra tau netik sexo obektas bet ir gyvenimo dalis tai apie kitas net minciu nekyla man...

92

ismesciau ja is namu tongue