Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nezinau reik mergikiu i cluba priimti i susiporuot!!! as manau
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nezinau reik mergikiu i cluba priimti i susiporuot!!! as manau
!MERGINOS < MUMS REIKIA JUSU !!!!!
tiesio uzsukit ir parasykit labas
alia palanga man liux ~ bet vat jei Vilnius tai sakes kaip toli :DDD auuuu a yra Klaipedieciu? :DDD Tinka ir merginos ~
Jonas 34 m. Dzūkija Alytus. Įpatingai nedrasus.
turejome kazkada tokio tipo kluba ikure is draugu
tik BRIEDZIU klubu vadinomes ... gan smagu buvo....
db visi issilakste ir susiporave !!!
VIENYKIMES :DDD
jo geras tada buvo klubasmanau čia kai merginosragus užstato dėja tokiam klubui galiu priklausyti iir raš
As klaipedoj mokaus ir gyvenu!!!!
Jonas 34 m. Dzūkija Alytus. Įpatingai nedrasus.
liux ~ priimtas :] dabar sugalvok kaip is Alutaus iki musu dasikasi arba ieskok alytuj pasekeju ))
As klaipedoj mokaus ir gyvenu!!!!
Nu va reiskias Klaipedoj jau turim veikianti skyriu !!
jop :]
Auri pala o kokios tavo pareigos? galetum sekretore but pirmoj temoj vis redaguotum savo pirma zinute parasytum uzsiregistravusius klubo narius, ju patirti, miesta, pareigas
tiesa tai ziuriu ir vilnieciu po truputi renkasi reikes rimtai vilniuj kanors nuveikt
o merginos turbut net bijo uzsukt i sita tema, galvoja kad cia poslinam susede ir tiek.. toks tat musu likimas, be merginu
gal tik pasyviai stebu is pasalu? cia ta prasme merginos
bijo manau
o jus man paaiksinkit, ka merginoms veikti nedrasiuju klube.. ypac kai jis skirtas vaikinams ?
neras lysiu skirstimo !!! Vija cia tiek merginos tiek vaikianai cia gali pasisakyti ir issakyti savo problemas ir panasiai !!! laukiami visi
tai dw sukurk "nedrasiu ir kukliu zmoniu kluba" tada bus geriau ir nekils tokie klausimai
o ko sis klubas blogas? tema aiski tik ja galima savaip interpretuoti
visi vilnieciai pasisakom garsiai ir parasom man laiskuti i pm. bus organizuojamas meetas
CIA RIMTAI
Maniau forumai buna nuobodus ... pralinksminot nedrasuoliai
Auri pala o kokios tavo pareigos? galetum sekretore but pirmoj temoj vis redaguotum savo pirma zinute parasytum uzsiregistravusius klubo narius, ju patirti, miesta, pareigas
tiesa tai ziuriu ir vilnieciu po truputi renkasi reikes rimtai vilniuj kanors nuveikt
o merginos turbut net bijo uzsukt i sita tema, galvoja kad cia poslinam susede ir tiek.. toks tat musu likimas, be merginu
Alia nea tiek to as pabusiu ir Pirmininko Pavaduotojas uzteks man ir tokios smulkmeneles:)))))) o papildyt butinai !!!
Linksmuoliai ;D
Maniau forumai buna nuobodus ... pralinksminot nedrasuoliai
reiks pakeisti poziuri !!!
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~