Тема: Ar merginai yra svarbu penio dydis?:DD
man i domu ar merginaij yra svarbu penio dydis ...?:) ir koks penis yra didelis, vidutinis, mazas?? galit pasakyt? noriu ivertint save :DD
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar merginai yra svarbu penio dydis?:DD
man i domu ar merginaij yra svarbu penio dydis ...?:) ir koks penis yra didelis, vidutinis, mazas?? galit pasakyt? noriu ivertint save :DD
kiek jau yra kalbeta ne dydyje esme, svarbu, kad darbininkas geras butu
reikia moketi patenkinti ne tik savo poreiki bet ir moketi patenkinti mergina o kiek zinau dydis ne esminis dalykas na zinoma jei yara nor 4 cm ir esi geras tada viskas gerai
ce jau merginom sprest kas jom labiau tinka
kvaila tema...
dar negirdejau nusiskundimu kad per mazas , bet del to kad per didelis tikrai buna daug problemu...
VA VA kuklieji ir nedrasieji prabilo :pp
merginos gimusios nuolat skustis tai per dauk i tai demesio ir nekreipkit
hey, o vaikinai nesiskundzia???
hey, o vaikinai nesiskundzia???
tikrai reciau
Daugiau vaikinai santykiaukit ir dydis geras bus......kuo daugiau santykiauji tuo didesnis auga....
Daugiau vaikinai santykiaukit it dydis geras bus......kuo daugiau santykiauji tuo didesnis auga....
Kas tau taip pasake ?
gal is patirties sneki??? :PP
tikriausiai
mano 18 cm ar cia normalus?
kazkur skaiciau kad 90% teeneidzeriu galvoja kad ju peniai permazi arba netokie dideli kaip ju draugeliu, gal del to tiek daug topicu sukurta;]
seip europyjan standart 13-15
bekit daba visi greit matuotis
nu sakau mana 18 cm taj cia geraj?
Daugiau vaikinai santykiaukit it dydis geras bus......kuo daugiau santykiauji tuo didesnis auga.... taj aisku
rimvydas nebenusisnekek. tau tundrai paaiskinu kad vyro lytinis organas taip jau isejo kad pagamintas NE is raumenu. taigi kad ir kiek masturbuosies ar santykiausi ar dar neaisku ka veiksi jo dydis nuo to nesikeis.penis auga kaip kad auga pvz tavo kaulai.nuo to kad juos lauzysi ar begiosi kaulo augimas nesikeis
nu biski kabinau mana ilgis 13cm. o tawa?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ar merginai yra svarbu penio dydis?:DD