Re: Akys
pacios garziausisos akys dideles ir rudos.... wot
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Akys
pacios garziausisos akys dideles ir rudos.... wot
zalios jega, ir melynos, ir rudos... svarbu pas ka. juk akise galima ir siela pamatyt;)
Ne kiekvienam tinka kiekviena akiu spalva. Jei ji tinka prie odos spalvos, plauku ir pan. tai lb grazhu:)
man tai patinka mano rudos akys, nes derinasi prie rudu plauku, o waikinams tai tamsiai melynos......m...Gal del to, kad as rudaake......:D o siaip pritariu mikutei 13
MANIO AKYS PACIOS GRAZIAUSIOS NEA TAIP ISTIKRO NEMANAU MANE VEZA VAIKINAI RUDOM AKIM NEGALIU ATSISPIRTI TAI NEREALIAI GRAZU :-D:-D:-D
mANIO AKYS PACIOS GRAZIAUSIOS NEA TAIP ISTIKRO NEMANAU MANE VEZA VAIKINAI RUDOM AKIM NEGALIU ATSISPIRTI TAI NEREALIAI GRAZU:-D:-D:-D
nu ne zinau manou visos spalvos grazios
va mano sesuo turi skirtingas akiu spalvas
Kokia akiu spalva graziausia? man asmeniskai zalia; melyna irgi nieko
as zaleake
tai zino9ma garziause akiu spalva
as irgi zalianake
nemegstu rudos... fuuuu geriausia melyna prates motomai vistik visa gimine pilna melynakiu tik 1 senelis vargsas rudaakis
Mano zalios ir as labai dziaugiuosi jomis
eik **** cia ne tau
man grazios rudos akys rrrr... akys ilgomis blakstienomis...
man anksciau patikdavo melynos, dabar tai labai rudos patinka, na zaliu neismainyciau i nieka, bet noreciau vaikino kad akys botoo rudos...mmmmm...=]
man tai mano akiu spalva pati graziausia
perdaug tuso pas tave:)))
tusas paryskina akiu grozi dazniausei o kai per tuas akiu nesimato tada jau katastrofa
o man patinka rudos akytes,bet pacios tai zalios... zalios graziausios...:D
mano drauge turi geltonas akis.na ta spalva labiau i gintarine panasi.ir yra siek tiek zalios.visiems jso akys labai patinka.man grazu kai merginos buna zydraakes,o vaikinai zaliaakai ar rudaakiai;))
Man labai patinka rudos akys, nezinau, kodel bet kazka tokio ipatingo as jose matau!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Akys