361

Re: pirmas bucinys (laizekas)

na gabriele ir su kuo ce taip laizeisi? big_smile

362

big_smile aplamaj sneku:V:[

363

vaje, per savo pirma bucini apsisudinau big_smile nenoriu nei prisimint wink vaizdas - kambary tamsu, as ant jos, lenkiuosi is leto prie jos lupu, o rankos virpa, visgi pirmas bucinys ir taip tyst seile ir istyso plia jai tiesiai ant zando wink tai pliad pliad.. nors i zeme kiaurai sulyst big_smile tiesa tada 13 berods metu buvo wink

364

:-D;D;D;D;D:D~

365

Atrodo 12os, o gal 13os...bus gerai ir be smulkmenu :::757 neutral

366

mm.... 13-os 14-os smile ,bet atsimenu ta momenta atsijungias buvau nuo visko pasauly smile

367

oi visi tokie jaunuciai...:{} big_smile:D

368

o tai ka tu dar nesibuciawus?

369

Aldis, 23 пишет:

vaje, per savo pirma bucini apsisudinau big_smile nenoriu nei prisimint wink vaizdas - kambary tamsu, as ant jos, lenkiuosi is leto prie jos lupu, o rankos virpa, visgi pirmas bucinys ir taip tyst seile ir istyso plia jai tiesiai ant zando wink tai pliad pliad.. nors i zeme kiaurai sulyst big_smile tiesa tada 13 berods metu buvo wink

big_smile) Fee...Kaip slykstu...:D) Ir kaip ta mergaite i tavo toki bucki sureagavo?:)

370

Geras tik dabar pagalvojau ir prisiminau pirma laizeka...buvau net uzmirses kada jis buvo....

371

o man taj kazkaip nieko ypatingo, buvo gal 14. o gal vaikinas nemokejo buciuotis ?:)aj nu neesme..

372

uu manjo pirmas tikras bucinukas buwo 13-kos kazkajp labaj kejstaj wiskas pawyko ir labaj grejtaj ir njewykusiaj...:[

373

mh,pakankamia mielai ten viskas buvo,bet nepasakyciau,kad labai kazkuo ypatinga,sitam pasauly yra daug grazesniu dalyku smile

374

tj buwo kajp man buwo 11metu ir daugiau neprisimenu ir tj koks te turejo but:DDDDDD

375

ech.. pagalvojus paie savo pirma bucini :DD na jisaj buvo nevykes :DD 2 klaseje smile) i kakta :DD juokinga buvo :DD bet cia tox nekaltas bucinukas :DD na o jau kjp jus sakote lajziakas ( jis negrazej skamba).. as ji patyriau jau gal 5 klaseje.. kj buvo klases zybureliai :DD zajdem butely :DD manau dauguma is cia esanciu patyre klaseje :DD na bet seip kj ejnu i 1 pasimatyma nesibuciuoju.. stengiuosi buti  lengvaj nepriejnama :DD nepasiduodu i vajkinu viliones :DDD na bet jeigu vajkinas man patiko ir as jam.. padarau ishimti.. arba laukiu 2 pasimatymo!! smile*

376

Paulius, 15 пишет:

o tai ka tu dar nesibuciawus?

cia man?:D

377

o as neatsimenu...:-O

378

pirma buciny as patyriau budama 13 to zmogaus as dar nemylejau o ir jausmas buvo tikrai nekoks kai vaikinas atejo prisirukes ir mane pabuciavo tada as malonumo tikrai nepajauciau man mieliau buciuotis su nerukanciu vaikinu;p(;

379

Egidijus, 24 пишет:

bet tave merginos traukia wink

traukia tai traukia , bet kas iš to...

380

Man patinka smile Laiziakas yra gerai, bet su patinkanciu zmogum, jei tau jis nepatinka tai jokio kaifo nera buciuojantis big_smile :::220