361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

siaip prie kokius 4is metus man buvo tokia vasara, kai igavau pasitikejimo savimi ir drasos ir uzsikadrindavau merginas.. buvo pora atveju..
vienas ish ju Palangoj dar su seima savaja nuomavomes toki kambareli nameli, netoli basanaviciau.. tam nameli daug kambareliu, daug nuomininku.. ir viena nakti pro atdara lang girdejau, jog kazkokios merginos kalbasi kiemely kadangi visos namelio merginos buvo gan draugiskos ir fainos tai sukaupes ryzhta ishejau i kiemeli ir tiesiai pasakiau ar galima prisijungt prie jusu kompanijos.. nu vat ir susipazinau.. tik tiesa bendravom tik kol buvau palangoj.. o kitas atvejis buvo juodkrantej, tais paciais metais priejau prie kazkokios mergycos, kuri stebejo marias ir paklausiau gal galima prisijungt ir kartu pasigrozet vaizdu.... tiesa ir su ja daugiau nebebendravo poto.. aj nu vnz..
poto buvo gyvenime keletas ivykiu sugriovusio pasitikejima savimi, kaip patinu ir nuo to laiko as tinku tokiam klubuj kaip sis.. wink
tokios tat mano uzkalbinimo istorijos.. wink gal kas ko pasimokinsit.. tiesa as dariau keleta klaidu.. kaip pvz nei viena karta numerio neprasiau...

tiesa del plauku glostymo ir t.t. nu jo... blaivas to nepadaryciau wink

362

Auris, 19 пишет:

nu tai va... smile))) Tad niekada negali zinot kaip gi ten buna, jei nemeginus wink

o kas del plauku... Na kiekvienas zmogus skirtingas, turbut;) o kas tau patinka, kaip prie taves prieit, kad neatsoktum, m? :]]]]

Jei elgsiesi mandagiai, tolerantiskai ir pagarbiai tai prie kiekvienos prieisi.

363

pora paneliu man sake kad galeciau pakabint bet kuria bet mano iswaizda tai patylesiu ka daryt?

364

su siuo klausimu susiduriu ir as... svarbiausia kad man kompleksas nepasitikejimo tik todel ir yra kad as saves graziu nelaikau...:V bet nieko gyvenu toliau big_smile

365

nu ir as zudytis nesiruoshiu bet kazkada reiks eit paneliu kabint wink

366

as seip toki dar priejau sprendima kad man tos paneles po kol kas isvis nereikia:D:D:D tiesa sakant as turiu ir taip uzsiemimu ir be ju...:D:D pinigu ir leist nesinori taip labai...;D;D

367

nu litu yra bet nera su kuo laukt

368

**** leist wink big_smile

369

seip as nuomones kad ateis laikas ateis ir merginos nebent sutikciau kuri isties lb lb patiktu wink:D

370

nu vat as irgi pasitikejima savo turejau;) ir daug idomiu flirtu esu prigamines, panasiu kaip ir Lauras, taciau taip pat kaip ir jam, man gyvenime nutiko keleta baisiu smugiu... po kuriu nei pasitikiu panelem, nei pats savimi. smile Ir kiekviena karta po tu ivykiu kai pabandau pamegint viska per naujo, gal pavyks, visad atsimusu i nusivylimo siena :? Tad vat. Tenka mokytis per naujo visa tai ka kazkada ziniojau...

371

auris aik prie juros paprikolint pakalbink kokiu paneliu gi per galwa neduos o tu issitreniruosi.FASTER kol wasara nesibaige nes neliks prie juros pateliu

372

Auris, 19 пишет:

nu vat as irgi pasitikejima savo turejau;) ir daug idomiu flirtu esu prigamines, panasiu kaip ir Lauras, taciau taip pat kaip ir jam, man gyvenime nutiko keleta baisiu smugiu... po kuriu nei pasitikiu panelem, nei pats savimi. smile Ir kiekviena karta po tu ivykiu kai pabandau pamegint viska per naujo, gal pavyks, visad atsimusu i nusivylimo siena :? Tad vat. Tenka mokytis per naujo visa tai ka kazkada ziniojau...

tai pasipasakok apie tuos smugius juk cia to ir susirinkom kad sprest visas kuklumo problemas:D

373

Edvinas, 14 пишет:

auris aik prie juros paprikolint pakalbink kokiu paneliu gi per galwa neduos o tu issitreniruosi.FASTER kol wasara nesibaige nes neliks prie juros pateliu

na juk nestovesiu prie juros kaip idijotas ir nekalbinsiu gal visu aplinkui? big_smile

374

bet tai daug  galima situaciju prigalvot norint pakabint mergina..

375

Gina, 22 пишет:

pritariu wisom penkiom wink

376

seip geriausia situacija kai eini su savais draugeliais ir tada pradedi visaip durnavot:D ta prasme sveikintis ir mirkset visoms is eiles merginoms ir tt..:D turetu  sitai pasitikejimo savimi pridet  vistiek..:D

377

Gina, 22 пишет:

joa ypac geriausia situacija kai Gina atvaizuoja i Klaipeda ir manes papraso aprodyt naktini Klaipedos gyvenima big_smile big_smile big_smile

378

nu tik ne "a girdzi kiek walandu?" !!!

379

Auris, 19 пишет:
Gina, 22 пишет:

joa ypac geriausia situacija kai Gina atvaizuoja i Klaipeda ir manes papraso aprodyt naktini Klaipedos gyvenima big_smile big_smile big_smile

Tu tai neprisisneked..bo atvaziuosiu tada tikrai rodysi..!!!

380

o kas cia blogo? nei kiek neissigandau wink

o gal visai tas klausimas su valandom ir suveiktu tik be visokiu agirz ir panasiai:) o xulturingai wink na o poto nukreipi tema wink))