401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

jo reik dar Vaiduti pasikviest kad uz viska sumoketu big_smile:D):D (tik neisizeisk Vaiduti smile)

402

Viktoras, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

ir savo gimke zadi svest Klaipedoje? Alia idomiai big_smile~ o daug hebros zadi parsirioglint cionai?

pasikvies mus ir bus toks tusas ka nei jos chebra nepadarytu geriau big_smile

wuahaha... big_smile ne duok dieve visa kluba sukvies big_smile alia isvirs visas klubas kaip mes siausim siaubingai :DDDD

403

hey ir meetas tuo paciu:)

404

nu tai ka reikalingas mano patarimas? smile

405

Gina, 22 пишет:

jo reik dar Vaiduti pasikviest kad uz viska sumoketu big_smile:D):D (tik neisizeisk Vaiduti smile)

kazka praleidau kas tas Vaidutis?

406

ai cia kitoj temoj kad merginos isnaudoja jis sake kad savo panos draugems apmoka saskaitas tai sakaujei jau kviesti tai visus  wink gal prie progos jis gera dusia dar karteli parodys:))

407

Evelina, 17 пишет:

Zinoma ! smile man jis labiausiai ir idomus:) puse dienos jau nebesulaukiu kada tu teiksies apsireikst:}

408

tai ko nieko neklausi?

409

Viktoras, 20 пишет:

tai ko nieko neklausi?

Klaidingai galvoji. Uzdaviau simta klausimu jai pries gera pusdieni:) dabar ir laukiu atsakymu i juos big_smile

410

Auris, 19 пишет:
Evelina, 17 пишет:

Zinoma ! smile man jis labiausiai ir idomus:) puse dienos jau nebesulaukiu kada tu teiksies apsireikst:}

tai kad buvou isejus o dabar galiu pradeti wink

411

big_smile aisku

412

ka daryt kai sutinki nepazystama grazia panele, kaip isidrasinti, ka sakyti merginai, kaip pradet pokalbi geriausia )) ir t.t.  su smulkmenom prasyciau

kaip teigiamai atkreipia jusu demesi vaikinas kai prieina ir ka pasako?

Vat. mazdaug tokie klausimukai buvo berods;]

413

man nuolat maloniau kai vaikinas yra toks koks jis yra o ne taip kad jei nori uzkalbinti tai kazkaip
nori pasikeisti. Ir jei normaliai uzkalbina kaip suauges o ne taip buvo man pora vaikinu pasitaike
kure ispradziu sake kazkokias nesamones ir reke is paskos o poto sako tai gal susitiksim ir iki siol kankina o jei iskart normaliai paklaustu tai visai kitas reikalas butu.
ir dar dazniausiai kalbu su vaikinais kurie man patinka is isvaizdos zinau nieko ne galiu padaryti bet taip jau ir yra taigi jeigu man vaikinas grazus tai tada jam pasiseke o jai jis man ne patinka tai nieko ne galiu padaryti wink
atsiprasau neskaiciau ka parasiau manau galima bus suprast wink

414

mhm:) vat blogiausia del to kad patiks nepatiks:) o vat kaip ta suprast ar patiksi? big_smile ir isviso kaip pamatuot ar grazus pats esi ar ne? big_smile

415

grazus jus visi tik kiekviena mergina turi kita skoni wink
ir jei kalbinsite visas jums patinkancias merginas tai tikrai viena is ju bus ta kuriai tu patiksi
aisq jeigu tu merginu ne 3 smile bet kas zino kam nors gali ir pasisekti su triom wink
o jeigu ta mergina gerai pazysti tai jau manau lengviau tada jau lengviau suprasti patinki jai ar ne
pyrmin vaikinai;)
sekmes

416

na jei pazystama tai aisku lengviau big_smile apie pazystamas nei kalbos nera. o vat kadangi as tokioje situacijoje kad pazystamos visos atkritusios tai tenka zvalgytis i nepazystamas:) o tai padaryt ganetinai baugu big_smile

417

niekada negalvociau kad tu taip merginu bijai tai kuom tau dar padeti?

418

surask panele :DDD ne ne big_smile siaip patarimai man liux wink gali modeliuotis situacija kaip pasielgt kai tokia situacija istiks smile)))) zinai... juk juros svente arteja big_smile

419

kokia juros svente? ne nezinau :?

420

Evelina, 17 пишет:

grazus jus visi tik kiekviena mergina turi kita skoni wink
ir jei kalbinsite visas jums patinkancias merginas tai tikrai viena is ju bus ta kuriai tu patiksi
aisq jeigu tu merginu ne 3 smile bet kas zino kam nors gali ir pasisekti su trim wink
sekmes

pagal vaikino grozi tas skaicius priklauso.. ko negrazesnis tuo tas skaicius didesnis..
o siaip protingai mastant grozis/isvaizda paskutinej vietoj.. svabu tai kaip pacanas save reprezentuoja.. juk ir neisvaizdus gali atitinkamai apsirenkt, pasisukuot, apsitvarkyt ir taps gan isvaizdziu... bet as toks tinginys kad geriau busiu toks koks bunu visada.. labai retai pasivarkau dar papildomai...
siaip nelabai man didele problema merginu uzkalbinime, kokiuose draugu vakareliuose ar pan... tik vat gyvenimas taip man pametejo, jog tokiu vakareliu beveik nebuna, o studinu ten kur merginu nera, bent jau mano grupej(ne kunigu seminarija ;P )... taigi mano tokia aplinka be merginu, o gatveje uzkalbineti jau nera drasos.. tiesa dar cia forumuose kartais rasineja tokia labai labai dievisko grozio mergyca (musu temoj berods nei nepasireiske ji, o gal tik karteli..), bet as kazkaip nedristu prisijunges net jos profili paziuret ir ji dar lygtaj ne laisva.. wink taigi is sito isplaukia, jog su tom merginom, kurios man simpatiskos as negaliu bendraut ir parodyt tikraji save.. sita net psichologai apraso, jog pas vyrukus atsijungia logisko mastymo smegenys, kai bendraujama su jiem isvaizdzia mergina wink
o viso sito mano posto mintis ta, kad kaip jau Evelina ir sake,- negraziu nebuna.. tik as manau, kad priklauso nuo to kaip save reprezentuoji.. wink

aciu uz demesi.. wink

uzkietejes Alaus megejas, alkoholikas, rukalius ir siaip mielas pacanas Lauras wink