Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo reik dar Vaiduti pasikviest kad uz viska sumoketu :D):D (tik neisizeisk Vaiduti )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jo reik dar Vaiduti pasikviest kad uz viska sumoketu :D):D (tik neisizeisk Vaiduti )
Auris, 19 пишет:ir savo gimke zadi svest Klaipedoje? Alia idomiai ~ o daug hebros zadi parsirioglint cionai?
pasikvies mus ir bus toks tusas ka nei jos chebra nepadarytu geriau
wuahaha... ne duok dieve visa kluba sukvies alia isvirs visas klubas kaip mes siausim siaubingai :DDDD
hey ir meetas tuo paciu:)
nu tai ka reikalingas mano patarimas?
kazka praleidau kas tas Vaidutis?
ai cia kitoj temoj kad merginos isnaudoja jis sake kad savo panos draugems apmoka saskaitas tai sakaujei jau kviesti tai visus gal prie progos jis gera dusia dar karteli parodys:))
nu tai ka reikalingas mano patarimas?
Zinoma ! man jis labiausiai ir idomus:) puse dienos jau nebesulaukiu kada tu teiksies apsireikst:}
tai ko nieko neklausi?
tai ko nieko neklausi?
Klaidingai galvoji. Uzdaviau simta klausimu jai pries gera pusdieni:) dabar ir laukiu atsakymu i juos
Evelina, 17 пишет:nu tai ka reikalingas mano patarimas?
Zinoma ! man jis labiausiai ir idomus:) puse dienos jau nebesulaukiu kada tu teiksies apsireikst:}
tai kad buvou isejus o dabar galiu pradeti
aisku
ka daryt kai sutinki nepazystama grazia panele, kaip isidrasinti, ka sakyti merginai, kaip pradet pokalbi geriausia )) ir t.t. su smulkmenom prasyciau
kaip teigiamai atkreipia jusu demesi vaikinas kai prieina ir ka pasako?
Vat. mazdaug tokie klausimukai buvo berods;]
man nuolat maloniau kai vaikinas yra toks koks jis yra o ne taip kad jei nori uzkalbinti tai kazkaip
nori pasikeisti. Ir jei normaliai uzkalbina kaip suauges o ne taip buvo man pora vaikinu pasitaike
kure ispradziu sake kazkokias nesamones ir reke is paskos o poto sako tai gal susitiksim ir iki siol kankina o jei iskart normaliai paklaustu tai visai kitas reikalas butu.
ir dar dazniausiai kalbu su vaikinais kurie man patinka is isvaizdos zinau nieko ne galiu padaryti bet taip jau ir yra taigi jeigu man vaikinas grazus tai tada jam pasiseke o jai jis man ne patinka tai nieko ne galiu padaryti
atsiprasau neskaiciau ka parasiau manau galima bus suprast
mhm:) vat blogiausia del to kad patiks nepatiks:) o vat kaip ta suprast ar patiksi? ir isviso kaip pamatuot ar grazus pats esi ar ne?
grazus jus visi tik kiekviena mergina turi kita skoni
ir jei kalbinsite visas jums patinkancias merginas tai tikrai viena is ju bus ta kuriai tu patiksi
aisq jeigu tu merginu ne 3 bet kas zino kam nors gali ir pasisekti su triom
o jeigu ta mergina gerai pazysti tai jau manau lengviau tada jau lengviau suprasti patinki jai ar ne
pyrmin vaikinai;)
sekmes
na jei pazystama tai aisku lengviau apie pazystamas nei kalbos nera. o vat kadangi as tokioje situacijoje kad pazystamos visos atkritusios tai tenka zvalgytis i nepazystamas:) o tai padaryt ganetinai baugu
niekada negalvociau kad tu taip merginu bijai tai kuom tau dar padeti?
surask panele :DDD ne ne siaip patarimai man liux gali modeliuotis situacija kaip pasielgt kai tokia situacija istiks )))) zinai... juk juros svente arteja
kokia juros svente? ne nezinau :?
grazus jus visi tik kiekviena mergina turi kita skoni
ir jei kalbinsite visas jums patinkancias merginas tai tikrai viena is ju bus ta kuriai tu patiksi
aisq jeigu tu merginu ne 3 bet kas zino kam nors gali ir pasisekti su trim
sekmes
pagal vaikino grozi tas skaicius priklauso.. ko negrazesnis tuo tas skaicius didesnis..
o siaip protingai mastant grozis/isvaizda paskutinej vietoj.. svabu tai kaip pacanas save reprezentuoja.. juk ir neisvaizdus gali atitinkamai apsirenkt, pasisukuot, apsitvarkyt ir taps gan isvaizdziu... bet as toks tinginys kad geriau busiu toks koks bunu visada.. labai retai pasivarkau dar papildomai...
siaip nelabai man didele problema merginu uzkalbinime, kokiuose draugu vakareliuose ar pan... tik vat gyvenimas taip man pametejo, jog tokiu vakareliu beveik nebuna, o studinu ten kur merginu nera, bent jau mano grupej(ne kunigu seminarija ;P )... taigi mano tokia aplinka be merginu, o gatveje uzkalbineti jau nera drasos.. tiesa dar cia forumuose kartais rasineja tokia labai labai dievisko grozio mergyca (musu temoj berods nei nepasireiske ji, o gal tik karteli..), bet as kazkaip nedristu prisijunges net jos profili paziuret ir ji dar lygtaj ne laisva.. taigi is sito isplaukia, jog su tom merginom, kurios man simpatiskos as negaliu bendraut ir parodyt tikraji save.. sita net psichologai apraso, jog pas vyrukus atsijungia logisko mastymo smegenys, kai bendraujama su jiem isvaizdzia mergina
o viso sito mano posto mintis ta, kad kaip jau Evelina ir sake,- negraziu nebuna.. tik as manau, kad priklauso nuo to kaip save reprezentuoji..
aciu uz demesi..
uzkietejes Alaus megejas, alkoholikas, rukalius ir siaip mielas pacanas Lauras
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~