Re: Apie makijaza
kosmetikos reik naudoti saikingai...ne kaip kai kurios....
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apie makijaza
kosmetikos reik naudoti saikingai...ne kaip kai kurios....
Atsiprasau Simona, bet tavo fotose tu irgi nemazai prisitepus dazu!!!! o tie raganiski nagai, tavo irgi??????
cia jau sawaime aisq.. makiazo reikia tik tam , kad paryshkint kazkokius bruozus... o kaip pudros tona ant weidelio uzsiwaro tai jau nieka gera...:D
Visur reik saika jaust ir viskas bus ok. Protinga panele tiesiog subtiliai isryskins tai, ka turi graziausio
Visur reik saika jaust ir viskas bus ok. Protinga panele tiesiog subtiliai isryskins tai, ka turi graziausio
liux ~ vat taip ir reik mastyt ir makijaza nauduot Kad visos paneles taip ir darytu butu turbut tobulu undiniu krastas ~
kas per daug - tas nesveika
labai nemegstu pudros!!!niekada nenaudojau,nenaudoju ir nenaudosiu!!dazniausias mano irankis: tusas ir akiu piestukas
o tu ne per jauna akiu piestukui, Roze?
o as megstu dazytis...aisku ne per daug ir ne 2kg spakliaus ant veido gal taip yra todel kad noreciau buti visaziste :V naturalumas yra grazu,bet manau paryskinti sawo grozi nera taip blogai tik reik nepersistengti su tuo ryskinimu :]
Atsiprasau Simona, bet tavo fotose tu irgi nemazai prisitepus dazu!!!! o tie raganiski nagai, tavo irgi??????
1.mane taip isdaze stilistai pries TV.
2.ne,tie naguciai ne mano.
tik va kai kurios jau ziuriu pavydi man...pwz...tu
ai ir dar vilma 22 >
ant skruostu tiek visko nedek...nlbj...;)
tik biski ir gerai atrodisi ir niekas nieko blogo ne sakys
o vat kad kai kuriom kalnas spakliaus yra tik mazytis trupinelis...:)
vargsos mergaites
Vilma, 22 пишет:Atsiprasau Simona, bet tavo fotose tu irgi nemazai prisitepus dazu!!!! o tie raganiski nagai, tavo irgi??????
2.ne,tie naguciai ne mano.tik va kai kurios jau ziuriu pavydi man...pwz...tu
o tai tu su tuo stilistes makijazu vis dar vaikstai?????
oj kaip vaikinams nepatinka makiazas... ojojojoi... visi gi mes norim naturalumo:) tad, margaites, bunam naturalios:)
Bet kad pasitaiko tokiu vaikinu kurie taip pat pudruojasi
oj kaip vaikinams nepatinka makiazas... ojojojoi... visi gi mes norim naturalumo:) tad, margaites, bunam naturalios:)
Nemaisyk..Man pvz patinka tinkamai ir graziai padarytas tiuningas (makiazas)..:D
Simona, 17 пишет:Vilma, 22 пишет:Atsiprasau Simona, bet tavo fotose tu irgi nemazai prisitepus dazu!!!! o tie raganiski nagai, tavo irgi??????
2.ne,tie naguciai ne mano.tik va kai kurios jau ziuriu pavydi man...pwz...tu
o tai tu su tuo stilistes makijazu vis dar vaikstai?????
juokauji?:D kdl taip manai? :? ta fotke daryta iskart po pasirodymo..:)
Kokia mergina turetu buti?Naturali ar prisitepusi kalnus dazu, per kuriuos nesimato tikrojo veido?
Ar nemanote jog maziau dazydamosis turit lygiai tiek pat sansu susirasti vaikina,kaip ir prisidaziusios? va todel jus greit ir palieka (nes pamato jus be kosmetikos ir issigasta)
nu cia mergyt, tai nusikalbejai... kuris berniukas paliks mergaite del to, kad ji dazosi.. nu jau cia skiedi kazka :?
o sansu tai turim mes vienodai, ir tos kur dazosi, ir kur nesidazo.... bet va cia klausimas,ka tu vadini panelemis, kurios nesidazo :? nes labai ypatingas atvejis,kad mergina neturi tuso ar seseliu :? nu su pudra kitas reikalas :?
>> asmeniskai as kozna diena nesidazau, nes nematau reikalo ir gaila man savo veido ir babkiu, nes jei dazyciausi kasdien, tai kas menesi nespeciau pirkti visko, o ne paslaptis, kad kastuoja visas tas geris (ar blogis, kaip paziuresi :?) ne lita ir ne du :V
>>>>> tas dazymasis jau tampa vos ne privalomu dalyku, kaip berniukams barzda nusiskust ;D
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Apie makijaza